Volvo Drive In - yleiset koulutuspäivät

Järjestämme Volvo Truck Centereissä ympäri vuoden Drive In -kuljettajakoulutuksia.

Katso kaikille avoimet koulutuspäivät ja ilmoittaudu osoitteessa Kuljettajaopetus.fi

Tervetuloa yleisiin koulutuspäiviimme. Koulutukset järjestetään Volvo Truck Centereissä alkaen klo 8.30. Kaikki koulutus on ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Koulutukset kestävät kurssista riippuen noin klo 15-16 asti. Koulutus sisältää ruokailun ja kahvit. Jokainen Volvo Trucksin tarjoama kurssi täyttää EU-direktiivin ammattipätevyysvaatimukset.

Ota yhteyttä paikalliseen Volvo Truck Centeriin tai kuljettajakoulutus@volvo.com niin räätälöimme yrityksellesi parhaan koulutuksen.

Kuljettajakoulutus Volvolla

Helppo osallistua
Tule silloin, kun sinulle sopii. Koulutusohjelma rakennetaan siten, että kuljettajat voivat suorittaa koulutusohjelman joustavasti juuri silloin kuin se heille parhaiten sopii. Kuljettajalla on näin mahdollisuus suunnitella paremmin omaa ajankäyttöään.

Tehostaa kuljetusyrityksen ajankäyttöä
Drive In -kuljettajakoulutus antaa kuljetusyritykselle tilaisuuden tehostaa toimintaansa. Kuljettaja voi esimerkiksi viedä auton huoltoon ja käyttää odotusajan ammattipätevyyskoulutukseen.


Volvo FH

"Kiire on monesti omassa takaraivossa. Ennakointi ja rullaaminen eivät näkyneet työajoissa. Opin viikon aikana uusia niksejä ja sain uusia ideoita ajamiseen."

 

Kuljettaja Samuel Rantala osallistui Volvo Trucksin Älykäs kuljetus -testijaksolle. Lue lisää Samuelin ja muiden kuljettajien kokemuksia koulutuksesta ja paljon muusta.