Kuorma-autot

Volvo FM Electric

Volvo FM Electric on joustava ja ketterä raskas sähkökuorma-auto, jonka päästöt ja melutaso ovat alhaiset. Se sopii täydellisesti suuren kapasiteetin päivittäistavaratoimituksiin, konttikuljetuksiin, nosturipalveluihin ja moniin muihin töihin kaupunkiympäristössä. Laajat palvelut ja tukipaketit helpottavat siirtymistä sähkökäyttöisyyteen.

Sähkökuorma-auto, joka on tervetullut kaikkialle

Hiljainen ja päästötön sähköinen voimansiirto tekee Volvo FM Electricistä tuottavan kuljetusratkaisun kaupunkeihin ja kaupunkialueille. Se pystyy mahdollisesti toimimaan päästöttömillä alueilla tai vuorokaudenaikoina, joina dieselajoneuvoja ei voi käyttää.

Vaivattomia sähkökuorma-autoja

Tuemme sinua latausratkaisun määrittämisessä, pidämme kalustosi tien päällä ja tarjoamme digitaalisia palveluita parhaiden reittien hyödyntämistä varten päivästä toiseen.

Tasaista ja hiljaista tehoa

Volvo FM Electric turvaa tasaisen, hiljaisen ja tehokkaan ajon monissa eri tehtävissä. Kaksi tai kolme sähkömoottoria 490 kW:iin asti yhdistettyinä sähkökuorma-autojen I-Shift-vaihteistoon luovat parhaat olosuhteet hyvään ajokokemukseen. 

Akut tarpeidesi mukaan

Joustavaan Volvo FM Electriciin voidaan asentaa kahdesta kuuteen akkua toiminta-alueen ja hyötykuorman vaatimusten mukaisesti.

Sähkökuorma-auto, joka on tervetullut kaikkialle

Riippumatta siitä, millaisen päällirakenteen haluat sähkökäyttöisen tasakuorma-autosi alustaan ​​tai millaista perävaunua haluat vetää, aloita hankkimalla oikea alusta. Valittavina on joukko ohjaamoita, akseleita ja voimansiirtoja. Aloita tästä.

Lisää kilpailuetua

Lisää Volvo FM Electric kalustoosi ja pidä etumatkasi kilpailijoihin. Se voi auttaa sinua voittamaan toimeksiantoja kunnianhimoisilla kestävän kehityksen tavoitteilla. Kuormituskapasiteetti, teho ja toimintasäde kuuluvat tuotteeseen.

Yhdistelmän kokonaispaino enintään 50 tonnia

Latausteho jopa 250 kW

Toimintasäde jopa 300 km

Volvo FM Electricin erittelyt

Ominaisuudet​

Volvo FM Electric

  

Akselikokoonpanot​

Vetoautot: 4×2, 6×2, 6x4​​
Tasakuorma-autot: 4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4
Kaikki akselit ovat ilmajousitettuja

  

Ohjaamo

Matala päiväohjaamo, päiväohjaamo, matala makuuohjaamo,
makuuohjaamo, Globetrotter-ohjaamo

  

Kokonaisyhdistelmämassa

Enintään 50 tonnia

  

Akkukapasiteetti

180–540 kWh, 2–6 akkua

  

Toimintasäde

Jopa 300 km 

  

Latausaika (täysi lataus)

9,5 tuntia AC (43 kW)
​2,5 tuntia DC (250 kW)

  

Voimansiirtolinja

2–3 sähkömoottoria, I-Shift-vaihteisto

  

Suorituskyky

Jopa 330–490 kW:n jatkuva teho

  

Käyttötehtävät

Päällirakenneyhteensopivuus. 3 voimanottoa
(sähköinen, mekaaninen ja vaihteisto)

  

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.