Kuorma-autot

Volvo urapolku - löydä oma urasi!

Me Volvolla uskomme, että ainoa pysyvä asia on kehitys. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja haluamme mahdollistaa henkilöstön kehittymisen monipuolisesti. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia urapolkuja modernissa ja dynaamisessa toimintaympäristössä. Lukuisten mahdollisuuksien avulla pääset vaikuttamaan ja kehittämään omaa osaamistasi. Haluamme että sinä menestyt urallasi!

Etsitkö omaa polkuasi?

Volvo urapolku on suunnattu autoalaa opiskeleville opiskelijoille. Tavoitteenamme on auttaa opiskelijaa pääsemään kiinni työelämään ja tarjota ponnahduslauta lukemattomiin uramahdollisuuksiin. Teemme tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa, joka edistää opiskelujen työelämälähtöisyyttä ja sujuvoittaa opiskelujen etenemistä.

Uralla on väliä!

Motivoidutko raskaasta kalustosta ja haluatko kartuttaa lisää kokemustasi? Tervetuloa Volvolle, me autamme sinua kaikessa, mikä auttaa juuri sinua opinto- ja urapolullasi eteenpäin. Olemme alan johtava yritys ja yksi maailman halutuimmista työnantajista. Meitä arvostetaan työnantajana, joka tarjoaa työntekijöille hyvät mahdollisuudet henkilökohtaista kehittymistä ja uralla etenemistä varten. Olet itse merkittävässä roolissa, sillä Volvo urapolku suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti aikaisemman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

OPISKELU työelämälähtöisesti on tänä päivänä isossa roolissa. Volvo urapolku tarjoaa opiskelijalle ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää käytännön työskentelyn ja ammattiopinnot. Koulutusohjelma on väylä kohti vahvaa ammattitaitoa ja uraa Volvolla.

KESÄTYÖ on tärkeässä asemassa mahdollistaen sekä opintojen edistämisen että ansiotyön. Volvo urapolulle valituilla opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa kesän aikana oppisopimuksen avulla opintoja nopeuttaen näin valmistumista koulusta.

URA VOLVOLLA tarkoittaa aitiopaikkaa alan johtavassa yrityksessä. Olemme vahvasti mukana kouluttamassa uusia ammattilaisia. Volvo urapolun kautta sinulla on mahdollisuus päästä osaksi työyhteisöä, jossa osaamistasi arvotetaan ja työsuhteeseen, jossa sinulla on ison talon edut, tuki ja turva. 

Haemme joukkoomme koko ajan osaavia raskaan kaluston asentajia / mekaanikkoja. Tarjoamme mekaanikon tehtäviä 11 eri toimipisteellä ympäri Suomea. Mikäli olet kiinnostunut mekaanikon työtehtävistä, otathan yhteyttä numeroon +358 50 434 5667 / Hilma Kettunen, niin jutellaan lisää.

Volvo Truck Center on osa Volvo Finlandia. Katso Volvo Finland yhteystiedot tästä.