Kuorma-autot

Vuokraa Kuorma-Auto Tai Pakettiauto helposti ja nopeasti kaikkialle suomessa

Varaa netistä tai soita!

Tee varaus soittamalla numeroon 010 655 1000 tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse: truckrental.fi@volvo.com 

 

Volvo Truck Rental palvelee sinua kaikissa kalustonvuokrausasioissa! Voit myös katsoa varaustilanteen ja vuokrahinnan reaaliaikaisesti netistä. Tee varauspyyntö Rental Online -palveluumme ja otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme varauksen.

 

Huom! Kaikki vuokrattavat kuorma- ja pakettiautot sijaitsevat Vantaalla. Voimme toimittaa vuokrattavia autoja ympäri Suomen lisämaksusta.

Kysy lisää! Kaikki hinnat alv. 0%.

Kiireen keskellä ei ole varaa seisokkeihin, eli autojen on toimittava luotettavasti. Kun otamme autot vuokralle, saamme käyttöön uudet ja luotettavat autot juuri siksi ajaksi, kun tarvitsemme.

Autokuormittain tapahtumatuotannon tekniikkaa

Konserttien, messujen ja televisiotuotantojen, sekä muiden tapahtumien toteutukset ovat vuosi vuodelta näyttävämpiä. Tapahtumien tuotanto edellyttää rautaista ammattitaitoa ja melkoisesti viimeisintä tekniikkaa, joka pitää kuljettaa oikeaan paikkaan tehokkaasti. Vahvasti sesonkiluonteiseen kuljetustarpeeseen Creative Technology Finland käyttää Volvo Truck Rentalin vuokra-autoja.

Vuokraa kuorma-auto tai pakettiauto helposti - kaikkialle Suomessa!

Älä jätä odottamatonta liiketoimintamahdollisuutta hyödyntämättä! Kuorma-auton vuokraus on kätevä tapa lisätä kapasiteettia kiireisinä aikoina. Kaikki sisältyy hintaan!

Voit vuokrata Volvon kuorma-auton jopa kahdeksi vuodeksi. Mitä pidempi vuokra-aika, sitä taloudellisempaa vuokraaminen on. Vakuutukset, verot ja kaikki huollot sisältyvät hintaan, joten sinun tarvitsee huolehtia vain tankkaamisesta ja ajamisesta.

Taattua laatua

Vuokrattava kuorma-autokalusto on aina huollettu ja ylläpidetty tinkimättömien standardiemme mukaisesti. Huippuluokan polttoainetehokkuuden, kattavien turvallisuusominaisuuksien, uusimpien älykkäiden vaihteistojärjestelmien, loistavan ajotuntuman ja mukavuusominaisuuksien ansiosta Volvolla ajaminen on nautinto.

Kalustonvuokrauspalveluita sinun tarpeisiisi

Onko toimialasi maansiirto, jätehuolto tai kaukoliikenne? Onko sinulla tarvetta perävaunulle? Olipa käyttötarkoitus mikä tahansa, valikoimastamme löytyy tarpeisiisi sopiva vuokrakuorma-auto tai pakettiauto, joiden ajamiseen riittää B-ajokortti. Pakettiautomme soveltuvat erinomaisesti erilaisiin jakelu- ja tavarankuljetustehtäviin.

 

Saatavana on myös älykkäitä lisäpalveluita, kuten kuljetusten tietojärjestelmä Volvo Connect, joilla voit säästää sekä aikaa että rahaa.

Volvo Pay

Volvo Pay on helppo ja turvallinen kuorma-auton huoltojen maksu. Missä vain.

Vuokraa kuorma- tai pakettiauto helposti - varaa netistä tai soita 010 655 1000

Tee varaus soittamalla numeroon 010 655 1000 tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse: truckrental.fi@volvo.com Voit myös katsoa varaustilanteen ja vuokrahinnan reaaliaikaisesti netistä. Tee varauspyyntö Rental Online –palveluumme ja otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme varauksen.

Huom! Kaikki vuokrattavat kuorma- ja pakettiautot sijaitsevat Vantaalla. Voimme toimittaa vuokrattavia autoja ympäri Suomen lisämaksusta.