Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Vuokraa Kuorma- Tai Pakettiauto - Varaa Netistä Tai Soita

Volvo Truck Rental palvelee sinua kaikissa kalustonvuokrausasioissa!

Tee varaus soittamalla numeroon 010 655 1000 tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse: truckrental.fi@volvo.com. Voit myös katsoa varaustilanteen ja vuokrahinnan reaaliaikaisesti netistä. Tee varauspyyntö Rental Online –palveluumme ja otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme varauksen.

Vuokraus

Kuorma-auton vuokraus on kätevä tapa lisätä kapasiteettia kiireisinä aikoina Älä jätä odottamatonta liiketoimintamahdollisuutta hyödyntämättä. Ota yhteyttä paikalliseen Volvo Trucks -jälleenmyyjään ja huolehdi vuokrauksesta nopeasti, helposti ja taloudellisesti.

Kalustonvuokrauspalveluita Sinun Tarpeisiisi

Onko toimialasi maansiirto, jätehuolto tai kaukoliikenne? Onko sinulla tarvetta perävaunulle? Olipa käyttötarkoitus mikä tahansa, valikoimastamme löytyy tarpeisiisi sopiva vuokrakuorma-auto tai pakettiauto. Saatavana on myös älykkäitä lisäpalveluita, kuten kuljetusten tietojärjestelmä Dynafleet, joilla voit säästää sekä aikaa että rahaa.

Taattua Laatua

Vuokrattava kuorma-autokalusto on osa Volvo Trucksin esittelyajoneuvokalustoa, joten autoja on huollettu ja ylläpidetty tinkimättömien standardiemme mukaisesti. Huippuluokan polttoainetehokkuuden, kattavien turvallisuusominaisuuksien, uusimpien älykkäiden vaihteistojärjestelmien, loistavan ajotuntuman ja mukavuusominaisuuksien ansiosta Volvolla ajaminen on silkka nautinto.

Vuokraa Myös Pakettiautot

Volvo Truck Rental -vuokrauspalvelun laajaan kalustoon kuuluvat pakettiautot, joiden ajamiseen riittää B-ajokortti. Pakettiautomme soveltuvat erinomaisesti erilaisiin jakelu- ja tavarankuljetustehtäviin.

Kaikki Sisältyy Hintaan

Voit vuokrata Volvon kuorma-auton päiväksi, viikoksi tai jopa kahdeksi vuodeksi. Parhaan vuokrakuorma-auton ei tarvitse olla kallis. Mitä pidempi vuokra-aika, sitä taloudellisempaa vuokraaminen on. Vakuutukset, verot ja kaikki huollot sisältyvät hintaan, joten sinun tarvitsee huolehtia vain tankkaamisesta ja ajamisesta.