Vuokraa kuorma- tai pakettiauto - varaa netistä tai soita

Tee varaus soittamalla numeroon 010 655 1000 tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse: truckrental [dot] fi [at] volvo [dot] com. Voit myös katsoa varaustilanteen ja vuokrahinnan reaaliaikaisesti netistä. Tee varauspyyntö Rental Online –palveluumme ja otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme varauksen.

Kuvaa VOLVO TRUCK RENTAL -auto töissä - Voita liput festareille!

Volvo Truck Rental

Kuvaa Rental auto töissä ja voita liput kesän 2018 festareille!
 

Volvo Truck Rental arpoo lippuja Suomipop-festareille ja Power Truck Showhun; bongaa automme töissä, lähetä kuva Volvo Trucks Suomi Facebook-sivulle messengerillä.
 

Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti, joten liitä mukaan puhelinnumerosi, josta sinut saa kiinni. Viimeistään 2.7. 2018 mennessä kuvansa lähettäneiden kesken arvotaan VIP-lippupaketti kahdelle Suomipop-festareille 12.-14.7. Jyväskylässä ja viimeistään 6.8.2018 mennessä kuvansa lähettäneiden kesken arvotaan lippuja Power Truck Showhun 10.-11.8. Power Parkissa. Osallistuessasi olet mukana molempien tapahtumien ja myös Volvo tuotepalkintojen arvonnassa.
 

Tutustu some-kilpailuiden sääntöihin

Vuokraa Volvo jakeluauto

Vuokraus

Kuorma-auton vuokraus on kätevä tapa lisätä kapasiteettia kiireisinä aikoina Älä jätä odottamatonta liiketoimintamahdollisuutta hyödyntämättä. Ota yhteyttä paikalliseen Volvo Trucks -jälleenmyyjään ja huolehdi vuokrauksesta nopeasti, helposti ja taloudellisesti.

Vuokraa Volvo kaukoliikenneauto

Vuokrauspalveluita sinun tarpeisiisi

Onko toimialasi maansiirto? Jätehuolto? Kaukoliikenne? Onko tarvetta perävaunulle? Oli käyttötarkoitus mikä tahansa, valikoimastamme löytyy tarpeisiisi sopiva vuokrakuorma-auto. Saatavana on myös älykkäitä lisäpalveluita, kuten kuljetusten tietojärjestelmä Dynafleet, joilla voit säästää sekä aikaa että rahaa.

Vuokraa Volvo vaihtolava-auto

Taattua laatua

Vuokrattava kuorma-autokalusto on osa Volvo Trucksin esittelyajoneuvokalustoa, joten autoja on huollettu ja ylläpidetty tinkimättömien standardiemme mukaisesti. Huippuluokan polttoainetehokkuuden, kattavien turvallisuusominaisuuksien, uusimpien älykkäiden vaihteistojärjestelmien, loistavan ajotuntuman ja mukavuusominaisuuksien ansiosta Volvolla ajaminen on silkka nautinto.

Vuokraa Renault Master pakettiauto

Vuokraa myös pakettiautot

Volvo Truck Rental -vuokrauspalvelun laajaan kalustoon kuuluvat pakettiautot, joiden ajamiseen riittää B-ajokortti. Pakettiautomme soveltuvat erinomaisesti erilaisiin jakelu- ja tavarankuljetustehtäviin.

Vuokraa kylmäkoriauto

Kaikki sisältyy hintaan

Voit vuokrata Volvon kuorma-auton päiväksi, viikoksi tai jopa kahdeksi vuodeksi. Parhaan vuokrakuorma-auton ei tarvitse olla kallis. Mitä pidempi vuokra-aika, sitä taloudellisempaa vuokraaminen on. Vakuutukset, verot ja kaikki huollot sisältyvät hintaan, joten sinun tarvitsee huolehtia vain tankkaamisesta ja ajamisesta.