Kuorma-autot

Ohjaamon sisätilat 

Jos toimeksianto edellyttää makuuohjaamolla varustettua kuorma-autoa, voit valita Volvo-kuorma-autojen laajasta ohjaamovalikoimasta. Kaikissa ohjaamomalleissa tilavista Globetrotter XXL -ohjaamoista aina kompakteihin makuuohjaamoihin asti on sisustusratkaisuja, jotka tekevät jokaisesta päivästä tien päällä entistäkin paremman.

Mukavaa elämää tien päällä

Kun yövyt ohjaamossa, kyse on paljon muustakin kuin pelkästä ajomukavuudesta. Hyvät yöunet, säilytystilat tavaroille, ylimääräinen virtalähde, hyvältä kuulostava audiojärjestelmä ja liikkumisen salliva tilavuus lisäävät kotoisaa tunnetta liikkeellä ollessa.

Nuku hyvin pysyäksesi tuottavana

Hyvin levänneenä työnteko sujuu parhaiten, joten varmista, että nukut hyvin tien päällä. Volvo Trucks -ohjaamojen sängyissä on joko pussijousitettu tai vaahtomuovipatja, joka voidaan räätälöidä mahdollisimman mukavaksi. Jos pysäköit rinteeseen, vuoteen kaltevuutta voidaan säätää nukkumismukavuuden parantamiseksi.

Valvontatila

Kun ajoneuvo on pysäköitynä, Camera Monitor System -peilikamerajärjestelmä voidaan aktivoida valvontatilassa. Sen avulla voit kätevästi valvoa kuorma-auton lähellä olevia alueita sivunäytöstä.

Pidä ohjaamo viileänä

Kun pysäköit kuorma-auton lepotaukoa varten paahtavan kuumassa auringonpaisteessa, I-Park Cool pitää ohjaamon sisäilman niin viileänä kuin haluat. Kun sammutat moottorin, ilmastointijärjestelmä pitää ohjaamon viileänä akun avulla.

Kahden virtajärjestelmän akkuratkaisu

Tehokkaat käynnistykset ja mukavuus

Pidä teho hyvänä kahdella erillisellä akkusarjalla. Toinen on tarkoitettu vain käynnistysmoottoria ja toinen sähköä kuluttavia oleskelutoimintoja varten. Voit käyttää ohjaamon ilmastointia, mediajärjestelmiä ja latauslaitteita huolestumatta siitä, että kuorma-auton käynnistysakut pääsisivät tyhjentymään.

Pitempi kesto

Kahden virtajärjestelmän akkuratkaisussa geeliakkuteknologiaa käytetään oleskelutoimintojen virranlähteenä ja EFB (Enhanced Flooded Batteries) -akut tuottavat käynnistysvirran. Geeliakut eivät vahingoitu, vaikka ne tyhjenisivät kokonaan, ja niiden käyttöikä on pidempi kuin perinteisten märkäakkujen.

Varaustason tarkkailu

Sinun ei tarvitse huolehtia varaustasojen tarkistamisesta. Järjestelmä tarkkailee varaustasoja ja huolehtii siitä, että virta ei pääse ehtymään. Kaikki apulaitteet sammutetaan ensin yksi kerrallaan, ja saat ilmoituksia järjestelmän tilasta.

Jokapäiväistä mukavuutta

Jääkaapit ja mikroaaltouuni

Tuo ruoka, juoma ja muut tuoretuotteet mukanasi tien päälle. Voit tilata ohjaamoon tehtaalta yhden tai kaksi jääkaappia ohjaamomallin mukaan. Voit myös valmistaa lämpimiä juomia tai aterioita integroidussa mikroaaltouunissa, joka on kätevästi etuylähyllyllä.

Sinulle sopiva ääni

Saatavilla on kaksi erilaista äänijärjestelmää: Selected ja Extended. Ne tarjoavat kuuden korkealaatuisen kaiuttimen sarjan. Extended on saatavilla Volvo FH16 Aeroon, Volvo FH Aeroon, Volvo FH16:een ja Volvo FH:hon, ja lisäksi siinä on uusi subwoofer.

Kätevät lisävarusteet

Saatavilla on laaja valikoima Volvo-lisävarusteita, jotka tekevät elämästä tien päällä entistä mukavampaa ja käytännöllisempää. Niihin kuuluu esimerkiksi integroitu kahvinkeitin ja mukiteline sekä säilytysratkaisuja ja käsienpesuhana.

 

Lue lisää Volvo-lisävarusteista 

Globetrotter XXL -ohjaamo

Lisää tilaa ja mukavuutta

Globetrotter XXL -ohjaamoa on laajennettu, ja siinä on enemmän tilaa ja mukavuutta kuin missään muussa ohjaamomallissa. Sen reilu sisäkorkeus on sama kuin Globetrotter XL -ohjaamossa. Aerodynaamisesti muotoiltujen Volvo FH Aeron ja Volvo FH16 Aeron ansiosta voit päivittää Globetrotter XXL:ään ilman pituusrajoituksia.

Riittävän suuri kahdelle

Globetrotter XXL -ohjaamo mahdollistaa entistäkin mukavamman yöpymisen kahdelle hengelle, ja pidennetyn ohjaamon ansiosta alavuode on entistä leveämpi ja pidempi. Globetrotter XXL -ohjaamon vuode on 213 cm pitkä. Leveys pään, keskikohdan ja jalkojen kohdalla on 99/106,5/91 cm.

Luo oma ohjaamo

Valitse Volvo Truck Builderin kuorma-automallien ja ohjaamokokojen valikoimasta haluamasi. Luo tila, jota tarvitset elämässä tien päällä. Tutustu sisätilojen varustetasoihin, istuimiin, sänkyihin ja muihin vaihtoehtoihin.

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.