Kuorma-autot

Ominaisuudet

Tutustu Volvo-kuorma-autojen ominaisuuksiin, joiden ansiosta saat juuri sinulle sopivan ratkaisun. Ajoneuvo sisältää innovaatioita, jotka parantavat tuottavuutta ja energiatehokkuutta. Jotkin ominaisuuksista tekevät elämästä helpompaa ja turvallisempaa, ja toiset taas parantavat ajokokemusta. Tässä on joitakin kuorma-autojemme ominaisuuksia.

Lisää turvallisuutta ja ajomukavuutta

Camera Monitor System

Camera Monitor System parantaa kuorma-auton aerodynamiikkaa energian säästämiseksi. Se laajentaa näkökenttää, ja pimeänäkö antaa selkeän näkymän pimeässä.

Tutustu Camera Monitor System -järjestelmään

Ohjaamon sisätilat

Jos vietät paljon aikaa Volvo-kuorma-auton ohjaamossa, arvostat rakentamiamme ratkaisuja, joiden avulla voit tehdä elämästä tien päällä mahdollisimman miellyttävää. Tilavuus, mukavuus, säilytystilat ja kätevyys tekevät työajasta laatuaikaa.

Kaikki ohjaamossa asumisesta

Volvo Dynamic Steering

Onko kova sivutuuli vai onko tiessä uria tai kuoppia? Volvo Dynamic Steering pehmentää häiriötekijöitä ja vähentää kuljettajan kuormitusta. Se tukee myös muita järjestelmiä, jotka auttavat ajamaan entistä turvallisemmin.

Tietoja Volvo Dynamic Steering -järjestelmästä

Kuljettajaa tukevat järjestelmät

Kuljettajan tukijärjestelmät parantavat turvallisuutta eri tilanteissa – olipa kyse sitten suurista nopeuksista moottoritiellä tai kaupunkiajosta, jossa lähellä kulkee muitakin tienkäyttäjiä.

Tutustu kuljettajaa tukeviin järjestelmiin

Räätälöity suorituskykyä varten

Sopii päällirakentamiseen

Mitä nopeammin saat kuorma-autosi valmiiksi päällirakennuksesta, sitä parempi. Volvo kuorma-autot on varustettu hyvin päällirakentamiseen jo tehtaalta. Ja päällirakentaja saa meiltä myös laajaa tukea. Se lyhentää läpimenoaikoja ja parantaa koko kuorma-autosi laatua.

 

Lisätietoja sopivuudesta päällirakentamiseen

Alusta

Etsitkö kuorma-autoa, jonka alusta on rakennettu kestämään kaikenlaiset toimeksiannot? Räätälöimme alustasi tukemaan onnistunutta toimintaa.

Tutustu alustavaihtoehtoihin

Energia ja tehokkuus

I-See

Tiedätkö, kuinka voit optimoida nopeuden, vaihteenvaihdot ja vapaalla rullauksen pinnanmuotojen, kaarteiden ja edessä olevien liikenneruuhkien mukaan ja säästää energiaa? I-See osaa, ja se tekee sen kartan topografiatietojen perusteella.

Lisätietoja I-Seestä

I-Save

Polttoaineen säästäminen ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä. I-Save vähentää polttoaineenkulutusta kaukokuljetuksissa – ajettavuudesta tinkimättä.

Tietoja I-Savesta

Volvon moottorit

Volvon kuorma-autovalikoimassa on kuorma-autoja, jotka toimivat sähköllä, dieselillä tai kaasulla. Tämä pätee koko valikoimaan keskiraskaista raskaisiin kuorma-autoihin. Tutustu tarkemmin saatavilla oleviin energia- ja tehovaihtoehtoihin.

Tutustu moottorivaihtoehtoihin

I-Shift

I-Shift-automaattivaihteistot tekevät ajamisesta sujuvaa, mukavaa ja tehokasta. Alan vertailukohta.

Lisätietoja I-Shiftistä

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Räätälöity suorituskykyä varten

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.