Kuorma-autot

Kaasukäyttöinen Volvo FH Aero 

Kaasukäyttöinen Volvo FH Aero on kaukoliikenteen kuorma-auto, jonka muotoilu on aerodynaaminen ja tehokas. LBG:llä ja HVO:lla toimiva kuorma-auto pienentää hiilijalanjälkeä ja mahdollistaa pitkät ajomatkat suurella hyötykuormalla. Ajoneuvo on hiilineutraali säiliöstä pyöriin.

Hiilineutraalit kaukokuljetukset

Kaasukäyttöinen moottori tarjoaa saman suorituskyvyn kuin dieselmoottorimme. Tällöin se tuottaa vähemmän päästöjä ja antaa mahdollisuuden hiilineutraaliuteen kaukokuljetuksissa käytettäessä uusiutuvaa LBG:tä ja HVO:ta. Valitse 420, 460 tai 500 hv:stä enintään 2 500 Nm:n vääntömomentilla.

Suuri teho ja vääntömomentti

Kaasukäyttöinen Volvo FH Aero -moottori perustuu dieselmoottoriteknologiaan, joka tarjoaa huomattavasti paremman hyötysuhteen, tehon ja vääntömomentin kuin muut kaasumoottorivaihtoehdot. Tämän vuoksi se sopii täydellisesti kaukokuljetuksiin, joissa yhdistelmäpaino yli 60 tonnia ja tuottavuus korkea.

Pienempi hiilijalanjälki

LBG (biokaasu) tai LNG:n (maakaasun) lisäksi moottori käyttää myös pienen määrän joko uusiutuvaa HVO:ta tai dieselpolttoainetta. Se käyttää myös AdBlueta pakokaasujen jälkikäsittelyyn. Voit pienentää hiilijalanjälkeäsi jopa 100 %* käytönaikaisesti laskettuna säiliöstä pyöriin käyttämällä LBG:tä ja HVO:ta.

 

*Tämä kattaa ajoneuvon päästöt pitkillä matkoilla, ns. tank to wheel eli säiliöstä pyörään, verrattuna kuorma-autoon, jossa käytetään eurooppalaisen standardin mukaista dieseliä.

LNG-kapasiteettia tarpeen mukaan

Optimoi säiliökoko kaasukäyttöistä Volvo FH Aeroa varten ja saavuta jopa 1 000 km:n toimintasäde. Tämän ansiosta kuorma-auto sopii täydellisesti kaukokuljetuksiin laajentuvan kaasutankkausasemien verkoston myötä.

Rakenna kaasukäyttöinen kuorma-autosi

Luo yritystäsi varten kaasukäyttöinen Volvo FH Aero. Akselit, moottorit ja säiliöt sekä kaikki haluamasi mukavuudet ohjaamoon.

Korkea suorituskyky ja laaja toimintasäde pienemmillä hiilipäästöillä

Kaasukäyttöinen Volvo FH Aero antaa saman suorituskyvyn ja tuottavuuden kuin dieselkuorma-auto, ja sen toimintasäde riittää kaukokuljetuksiin. Se voi pienentää hiilidioksidipäästöjä jopa 100 %. Tämä lasketaan käytönaikaisesti ns. tank to wheel menetelmällä jolloin LBG:tä ja HVO:ta käytettäessä verrattuna eurooppalaista tavanomaista dieseliä käyttävään kuorma-autoon.

Enintään 75 tonnia

Enintään 1 000 km:n toimintasäde

Jopa 500 hv

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.