Kuorma-autot

Kaasukäyttöinen Volvo FH

Kaasukäyttöinen Volvo FH on tehokas kaukokuljetusauto, joka voi pienentää hiilijalanjälkeäsi merkittävästi. LBG:llä ja HVO:lla se pystyy ajamaan pitkiä matkoja suurella hyötykuormalla, ja kaikki on hiilineutraalia säiliöstä pyöriin laskettuna.

Hyvä tehokkuus vähemmillä hiilidioksidipäästöillä

Kaasukäyttöiset Volvo FH -moottorit antavat saman tehon ja vääntömomentin kuin dieselmoottorimme. Lisäksi niistä aiheutuu vähemmän päästöjä, ja niillä voidaan päästä hiilineutraaliuteen käytettäessä uusiutuvaa LBG:tä ja HVO:ta. Valitse 420, 460 tai 500 hv:n teholuokista enintään 2 500 Nm:n vääntömomentilla.

Entistä enemmän tehoa ja vääntöä

Kaasukäyttöinen Volvo FH -moottori perustuu dieselmoottoriteknologiaan ja tarjoaa huomattavasti paremman hyötysuhteen, tehon ja vääntömomentin kuin muut kaasumoottorivaihtoehdot. Se sopii täydellisesti kaukokuljetuksiin, joissa yhdistelmäpaino on yli 60 tonnia.

Pienempi hiilijalanjälki

Moottori käyttää LBG:n (biokaasu) tai LNG:n (maakaasu) lisäksi myös pienen määrän joko uusiutuvaa HVO:ta tai dieselpolttoainetta. Se käyttää myös AdBlueta pakokaasujen jälkikäsittelyyn. Tämän voimansiirron ansiosta voit pienentää hiilijalanjälkeäsi jopa 100 % laskettuna säiliöstä pyöriin(tank to wheel), kun käytät LBG:tä ja HVO:ta.

Toimintasäteeseen sopiva LNG-kapasiteetti

Kaasukäyttöinen Volvo FH on saatavilla kolmella eri säiliökoolla käyttötehtävän mukaan. Toimintasäde on jopa 1 000 km, joten kuorma-auto sopii erinomaisesti kaukokuljetuksiin laajenevan kaasutankkausasemien verkoston ansiosta.

Räätälöi kaasukäyttöinen Volvo FH

Kuinka paljon tehoa tarvitset? Kuinka pitkiä matkoja ajat tankkausasemien välillä? Ja minkä tasoista mukavuutta haluat ohjaamoon? Luo täydellinen kaasukäyttöinen Volvo FH Truck Builder -sivustossa.

Tehoa pienemmillä päästöillä

Kaasukäyttöinen Volvo FH toimii dieselkäyttöisen kuorma-auton tavoin, mutta sen avulla voit vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 100 %. Tämä lasketaan säiliöstä pyöriin (tank to wheel) LBG:tä ja HVO:ta käytettäessä verrattuna eurooppalaista tavanomaista dieseliä käyttävään kuorma-autoon.

Enintään 60 tonnia

Enintään 1 000 km:n toimintasäde

Jopa 500 hv

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.