Kuorma-autot

Volvo FH Aero. Aerodynamiikkaa kaukokuljetuksiin.

Volvo FH Aero -kuorma-auto sopii täydellisesti kaukokuljetuksiin. Sen aerodynaaminen ohjaamosiluetti on suunniteltu säästämään energiaa ja pienentämään hiilijalanjälkeä. Valitse sähkö, kaasu tai diesel. Tämä virtaviivainen kuorma-auto vie sinut pidemmälle joka päivä.

  Volvo FH Aero

  Käyttötehtävät: Tehokkaat kaukokuljetukset
  Teho: 420–540 hv

  Lue tarkat erittelyt

  Volvo FH Aero Electric

  Käyttötehtävät: Alueelliset ja alueiden väliset kuljetukset
  Yhdistelmäpaino: 44 tonnia
  Teho: jopa 490 kW
  Toimintasäde: jopa 300 km

  Lue lisää Volvo FH Aero Electricistä

  Kaasukäyttöinen Volvo FH Aero

  Käyttötehtävät: Kaukokuljetukset ja alueiden väliset kuljetukset
  Teho: 420–500 hv
  Toimintasäde: jopa 1 000 km

  Lue lisää kaasukäyttöisestä Volvo FH Aerosta

Tutustu Volvo FH Aeroon

Aerodynaaminen muotoilu takaa vaivattoman ajon suurella nopeudella ja selkeän näkymän kuljettajalle. Mukavat ohjaamot, joissa on integroitu Infotainment- ja äänentoistojärjestelmä. Globetrotter XXL -ohjaamossa on myös lisätilaa. Tutustu alla olevaan galleriaan ja katso, mitä Volvo FH Aero tarjoaa.

Camera Monitor System

Camera Monitor System parantaa kuorma-auton aerodynamiikkaa energian säästämiseksi. Lisäksi se laajentaa näkökenttää sekä hyvissä että haastavissa olosuhteissa. Pimeänäkö auttaa kuljettajaa pimeässä, ja valvontatilan avulla kuljettaja näkee kuorma-auton ulkopuolelle, vaikka verhot olisivat kiinni.

Tutustu Camera Monitor System -järjestelmään

Infotainment ja äänentoisto

Intuitiivinen kuljettajan käyttöliittymä, Infotainment-järjestelmä ja kaksi eritasoista äänentoistojärjestelmää tarjoavat integroidun kokemuksen sekä ajon että levon aikana. Kaiuttimet ja tehonvahvistin on suunniteltu uudenlaista kuuntelukokemusta varten.

Globetrotter XXL -ohjaamo sisältä

Vietät ohjaamossa paljon aikaa, joten ansaitset vain parasta. Globetrotter XXL -ohjaamo varmistaa, että elämä tien päällä on mahdollisimman mukavaa. Siinä on enemmän tilaa ja mukavuutta. Volvo FH Aerossa on lisäksi entinen kuormatilaa kuorma-autojen energiatehokkuuden parantamista koskevien säädösten vuoksi.

Lue lisää ohjaamosta

Räätälöi kaukoliikenneautosi

Erottuvan profiilin aerodynaaminen muotoilu minimoi hiilijalanjäljen ja alentaa energiakustannuksia. Valitse sähkö-, kaasu- tai dieselvoimansiirto. Saatavilla on laaja valikoima vaihtoehtoja ja lisävarusteita vetoautojen ja tasakuorma-autojen alustoihin. Sen avulla voit räätälöidä Volvo FH Aeron tarpeidesi mukaiseksi.

Polttoainetaloudellisuus I-Saven avulla

I-Save-toiminnolla varustettu Volvo FH Aero vähentää polttoaineenkulutusta kaukokuljetuksissa. I-Saven sydän on turboyhdysteknologialla varustettu D13-moottori, joka antaa enemmän vääntöä alhaisilla kierrosluvuilla. Tuloksena on entistä pehmeämpi ja hiljaisempi ajo sekä huomattavasti pienempi polttoaineenkulutus.

Lue lisää I-Savesta

Optimoitu reittejä varten I-Seen avulla

I-See optimoi nopeuden, vaihteenvaihdot, rullauksen vapaalla ja moottorin sammutukset todellista reittiä varten, kun tasanopeudenpidin on aktivoituna ajon aikana. Se ottaa huomioon eteen tulevat pinnan muodot, kaarteet, liikenneympyrät ja liikennetilanteet reaaliajassa. Tällöin voit säästää polttoainetta I-Seen avulla heti, kun olet tien päällä.

Tutustu I-Seehin

Suunniteltu säästämään energiaa

Valitsitpa sitten sähkön, kaasun tai dieselin, Volvo FH Aero on suunniteltu säästämään energiaa alusta alkaen. Aerodynaaminen muoto, virtaviivainen Camera Monitor System ja laahaamattomat levyjarrut vähentävät kustannuksia ja pienentävät hiilijalanjälkeä.

Teknologiaa, joka täydentää ajamista

Volvo FH Aero on tehty hyödyntämään ajotaitojasi mahdollisimman tehokkaasti. Olemme rakentaneet sen sisään teknologian, jonka tavoitteena on tehdä jokaisesta vaihteenvaihdosta ja ohjausliikkeestä täydellinen. Tutustu tarkemmin kuvagalleriassa esiteltyihin ominaisuuksiin.

Käytetty moottoriteho I-Shiftillä

I-Shift tekee ajamisesta sujuvaa, mukavaa ja tehokasta. Voit keskittyä tiehen, kun I-Shift käyttää moottoritehoa parhaalla mahdollisella tavalla. Jos ajat mäkisillä reiteillä, tutustu tarkemmin I-Shift DC -kaksoiskytkimen mahdollisuuksiin vaihteiden vaihtamiseksi ilman voimansiirron keskeytyksiä.

Lue lisää I-Shiftistä

Kevyt ja dynaaminen ohjaus

Onko sivutuuli voimakasta vai onko tiessä uria tai kuoppia? Ei hätää. Volvo Dynamic Steering suodattaa ja kompensoi ne kaikki sekä helpottaa ja tasoittaa ajamista vähentäen hartioihin kohdistuvaa rasitusta. Järjestelmä tuo käyttöön myös joitakin edistyneitä kuljettajan tukijärjestelmiä, jotka auttavat parantamaan turvallisuutta.

Tietoja Volvo Dynamic Steering -järjestelmästä

Ohjaamon varustelu

Volvo FH Aeroon on saatavilla erilaisia ohjaamomalleja tarpeidesi mukaan. Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin alla.

  Globetrotter XXL -ohjaamo

  Globetrotter XXL -ohjaamolla varustetussa Volvo FH Aerossa yhdistyvät erinomainen ajomukavuus ja miellyttävä asuminen kahdelle henkilölle. Pitempi ja leveämpi alasänky on suunniteltu erinomaista nukkumismukavuutta varten.

  Globetrotter XL -ohjaamo

  Globetrotter XL -ohjaamolla varustettu Volvo FH Aero on alan standardi kaukokuljetuksissa. Se mahdollistaa käytännöllisen ja tilavan asumisen jopa kahdelle hengelle.

  Globetrotter-ohjaamo

  Globetrotter-ohjaamolla varustetussa Volvo FH Aerossa yhdistyvät erinomainen ajomukavuus ja miellyttävä majoitus jopa kahdelle hengelle. Moottoritilassa mahtuu seisomaan suorana.

  Makuuohjaamo

  Makuuohjaamolla varustetussa Volvo FH Aerossa yhdistyvät erinomainen ajomukavuus ja miellyttävä yöpymismahdollisuus jopa kahdelle hengelle sekä rajallinen seisomakorkeus.

  Matala makuuohjaamo

  Matalalla makuuohjaamolla varustetussa Volvo FH:ssa on matalampi ohjaamon ulkokorkeus yhdistettynä erinomaiseen ajomukavuuteen, mukavaan yöpymiseen yhdelle ja rajoitettuun seisomakorkeuteen.

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.