Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Kaksi ihmistä keskustelee seisten

Fiksu valinta

Volvo Rahoitus

Ymmärrämme liiketoimintaasi ja olemme luotettava globaali kumppani. On kyse sitten yhdestä ajoneuvosta tai koko kalustosta, saat meiltä liiketoimintaasi sopivan kokonaisratkaisun. Olemme tukenasi niin hyvinä kuin haastavinakin aikoina.

Asiat hoituvat nopeasti ja helposti
 

Volvo Rahoitus on toiminut Volvo Groupin rahoitusyhtiönä jo yli 20 vuotta. Meidän kanssamme on helppo tehdä yhteistyötä, tunnet meidät valmiiksi paikalliselta jälleenmyyjältä, ja kun tarvitset apua, toimimme nopeasti.

Sama valmisratkaisu ei sovi jokaiselle
 

Me kaikki olemme yksilöitä, ja niin on myös sinun yrityksesi. Volvo Rahoituksen asiantuntijat ymmärtävä tämän hyvin. Haluatko sovittaa maksut kassavirtaasi sopiviksi? Haluatko maksaa isomman käteisrahan, jotta saat kuukausilaskuista pienempiä? Olemme täällä sinua varten. Tutustumme yritykseesi, sen toimintaan ja tulevaisuuden näkymiin, jotta voimme varmasti tarjota juuri sinulle sopivan räätälöidyn ratkaisun. Sellaisen, joka täyttää tämänhetkiset tarpeesi ja joustaa tilanteen mukaan tulevaisuudessa.

Kumppani, jolta saat kaiken tarvitsemasi
 

Kun tarvitset yhden kuorma-auton tai kokonaisen kaluston tai etsit sitten uusia tai käytettyjä kuorma-autoja, Volvo Rahoituksesta saat tarvitsemasi palvelun. Eikä se jää pelkkiin ajoneuvoihin, vaan meiltä saat myös varaosat, huoltosopimukset ja vakuutusturvan, joilla pidät kuorma-autosi toimintakunnossa sinua ja asiakkaitasi varten. Kaikki nämä edut saat paikalliselta Volvo Trucks ‑jälleenmyyjältä.

Koko matkan sinun tukenasi
 

Eikö olisi mukavaa, jos kauppa kävisi jatkuvasti ja töitä riittäisi aina vain? Suhdanteet kuitenkin vaihtelevat, ja matkan varrella voi tulla vastaan muutakin yllättävää. Ymmärrämme tämän hyvin ja seisomme rinnallasi niin haastavina kuin hyvinäkin aikoina. Kun jotakin sattuu, tarvitset tukea ja joustoa rahoituskumppaniltasi – ja nimenomaan sitä meiltä saat.

Toinen rahoituslähde
 

Pankkilimiittejä ei kannata käyttää kuorma-autojen ja tukipalveluiden ostamiseen, vaan ne kannattaa säästää kassavirran puskuriksi päivittäisten toimintojen turvaamiseen. Siksi Volvo Rahoitukselta saatava toinen luottolimiitti on huomattavasti parempi tapa järjestää kuorma-auton rahoitus.

A man reclines as he looks at an iPad

Finance lease (Rahoitusleasing)

Verohelpotusta rahoituksesta

Näyttääkö siltä, etteivät poistovarauksesi ostosta ole riittävät? Rahoitusleasing tuo varhaisempaa verohelpotusta. Sopimuksen päätteeksi sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit joko jatkaa leasingsopimusta nimelliseen hintaan tai korjata nettomyyntituotot.

Four trucks stand in a row in front of a crane

Käyttöleasing

Parasta joustavuutta

Vuokrausratkaisu, joka pitää kaikki vaihtoehdot avoimina. Sopimuksen päätteeksi voit palauttaa kuorma-auton, ostaa sen meiltä tai jatkaa sopimusta.

Four trucks stand in a row in front of a crane

Käyttöleasing

Parasta joustavuutta

Vuokrausratkaisu, joka pitää kaikki vaihtoehdot avoimina. Sopimuksen päätteeksi voit palauttaa kuorma-auton, ostaa sen meiltä tai jatkaa sopimusta. Vakuutus, korjaukset ja huolto sisältyvät sopimukseen, joten saat täydellistä mielenrauhaa.

Four trucks stand in a row in front of a crane

Käyttöleasing

Huoleton ratkaisu

Ei riskiä arvon alenemisesta. Ei poistoriskejä. Ei ylimääräisiä päänsärkyjä. Koska kuorma-auto on vuokralla. Kuukausimaksut merkitään kustannuksiksi. Sopimuksen päätyttyä palautat vain kuorma-auton meille. Me huolehdimme kaikesta muusta.

A man leans against the cab of his truck

Sopimusvuokraus

Huoleton ratkaisu

Ei riskiä arvon alenemisesta. Ei poistoriskejä. Ei ylimääräisiä päänsärkyjä. Koska kuorma-auto on vuokralla. Vakuutus, korjaukset ja huolto sisältyvät sopimukseen, joten saat täydellistä mielenrauhaa. Kaikki tämä yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla. Sopimuksen päätyttyä palautat vain kuorma-auton meille. Me huolehdimme kaikesta muusta.

Volvo Rahoitus ei anna veroneuvontaa tai kirjanpidollisia ohjeita.

Näissä asioissa tulee ottaa yhteys omaan veroneuvojaan tai kirjanpitäjään.

Volvo FH finance on bridge

Haluatko saada lisätietoja?

Rahoitusasiantuntijoidemme avulla löydät sinulle sopivan, räätälöidyn ratkaisun.

Ota yhteyttä, niin selvitetään mikä rahoitusvaihtoehdoista sopii sinulle parhaiten.