Kuorma-autot

Tilaa Volvo Trucks Suomen uutiskirje

Haluatko saada Volvon sähköisen uutiskirjeen, jonka kautta saat tietoa mm. tuotteistamme, tapahtumistamme ja tarjouksistamme? Sen tilaus on mahdollista peruuttaa koska tahansa klikkaamalla kirjeen mukana tulevaa linkkiä.

Lisätietoja Volvo Trucksin sähköisestä uutiskirjeestä

Tilaa kirje täyttämällä sivuiltamme löytyvä lomake. Tilatessasi hyväksyt, että Volvo Trucks tallentaa antamasi tiedot kirjeen lähettämiseksi.

Me Volvo Trucksilla pidämme kontaktejamme suuressa arvossa, ja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) mukaisesti haluamme kertoa sinulle, kuinka ja miksi säilytämme sinua koskevia tietoja järjestelmissämme. Tutustu tietosuojaamme.

Kirjeen peruuttaminen onnistuu klikkaamalla jokaisen kirjeen lopussa olevaa linkkiä. Vahvista peruutuksesi linkistä aukeavassa näkymässä.

Jos haluat vastaanottaa kirjeen osoitteeseen, johon olet aikaisemmin peruuttanut vastaanoton, voit tilata kirjeen uudelleen sivuiltamme löytyvän uutiskirjeen tilauslomakkeen kautta.

Kirje lähetetään Volvo Finland AB:n asiakasrekisteritietoihin perustuen tai henkilölle, joka on rekisteröitynyt kirjeen saajaksi. Lähetys on mahdollista peruuttaa milloin tahansa klikkaamalla kirjeen alapuolella olevaa linkkiä.

Kirjeessä kerromme mm. tuotteistamme, palveluistamme ja tapahtumiin liittyvistä ajankohtaisista ja hyödyllisistä asioista. Kirje sisältää myös tietoa erilaisista kampanjoistamme.

Kirje ilmestyy 1-2 kuukauden välein.

Lisätietoja
Onko sinulla kysyttävää kirjeestä tai juttuideoita, joita haluaisit kirjeen käsittelevän? Ota yhteyttä: markkinointi(at)volvo.com.