Haluatko saada Volvon sähköisen uutiskirjeen, jonka kautta saat tietoa mm. tuotteistamme, tapahtumistamme ja tarjouksistamme? Uutiskirjeen ilmestyy noin kerran kuukaudessa ja sen tilaus on mahdollista peruuttaa koska tahansa klikkaamalla kirjeen mukana tulevaa linkkiä. XXX

Uutiskirjeiden tilaus ei ole parhaillaan käytössä. Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät lakimuutokset (GDPR) Euroopan Unionissa tulevat voimaan toukokuussa 2018. Uusimme parhaillaan uutiskirjejärjestelmäämme ja avaamme uutiskirjeiden tilaukset kotisivuillamme pian uudelleen.

*
 
 
 
* merkityt kentät ovat pakollisia
 

Lisätietoja Volvo Trucksin sähköisestä uutiskirjeestä

Kirjeen tilaaminen

Tilaa kirje täyttämällä sivuiltamme löytyvä lomake. Tilatessasi hyväksyt, että Volvo Trucks tallentaa antamasi tiedot kirjeen lähettämiseksi.


Me Volvo Trucksilla pidämme kontaktejamme suuressa arvossa, ja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) mukaisesti haluamme kertoa sinulle, kuinka ja miksi säilytämme sinua koskevia tietoja järjestelmissämme. Tutustu tietosuojaamme.


Kirjeen peruuttaminen

Kirjeen peruuttaminen onnistuu klikkaamalla jokaisen kirjeen lopussa olevaa linkkiä. Vahvista peruutuksesi linkistä aukeavassa näkymässä.

Olen peruuttanut kirjeen, mutta haluan aloittaa sen vastaanottamisen uudelleen. Kuinka toimin?

Jos haluat vastaanottaa kirjeen osoitteeseen, johon olet aikaisemmin peruuttanut vastaanoton, lähetä sähköpostia osoitteeseen markkinointi(at)volvo.com. Aktivoimme osoitteen uudelleen.


Osoitelähde

Kirje lähetetään Volvo Finland AB:n asiakasrekisteritietoihin perustuen tai henkilölle, joka on rekisteröitynyt kirjeen saajaksi. Lähetys on mahdollista peruuttaa milloin tahansa klikkaamalla kirjeen alapuolella olevaa linkkiä.

Mitä kirjeessä käsitellään?

Kirjeessä tulemme kertomaan mm. tuotteisiin, palveluihin ja tapahtumiin liittyvistä ajankohtaisista ja hyödyllisistä asioista. Kirje sisältää myös tarjouksia.

Kuinka usein kirje ilmestyy?

Kirje ilmestyy n. kerran kuukaudessa.

Lisätietoja

Onko sinulla kysyttävää kirjeestä tai juttuideoita, joita haluaisit kirjeen käsittelevän? Ota yhteyttä: markkinointi(at)volvo.com.