Kuorma-autot

Turvallisuus

Olemme alan johtava yritys liikenneturvallisuudessa. Visiomme on, ettei yksikään kuorma-auto ole osallisena onnettomuudessa. Se kannustaa meitä kohti tavoitettamme valmistaa maailman turvallisimpia kuorma-autoja – niiden uraauurtavat innovaatiot varmistavat, että kuorma-automme ja kuljettajamme ovat mahdollisimman hyvässä kunnossa, minkä lisäksi kuorma-autot ehkäisevät onnettomuuksia ja, jos niitä tapahtuu, vähentävät henkilövahinkoja. Eikä vain kuljettajien vaan kaikkien osalta.

Henkilövahinkojen vähentäminen

Kaikesta huolimatta onnettomuuksia silti tapahtuu, ja siksi pyrimme minimoimaan loukkaantumisriskin passiiviseen turvallisuuteen liittyvällä työllämme. Pyrimme valmistamaan kuorma-autoja, jotka suojaavat kuljettajaa, matkustajia ja muita tienkäyttäjiä mahdollisimman tehokkaasti. 

Volvolla on ollut jo yli 50 vuotta oma onnettomuuksien tutkintalautakunta, joka selvittää todellisia onnettomuuksia tutkimalla niihin johtaneet syyt. Opimme jo varhaisessa vaiheessa, että mitä enemmän tiedämme onnettomuuksista, sitä paremmin pystymme ehkäisemään niitä ja vähentämään henkilövahinkoja. Käytämme kaikkea näin saatua tietoa liikenneturvallisuuden parantamiseen. Kaikkien osalta.

Tutustu erilaisiin kuljettajaa tukeviin järjestelmiin

Lue lisää
Näe hyvin ja tule nähdyksi 

Lue lisää
Pysähdy, Katso, Vilkuta 

KYSY PAIKALLISELTA ASIANTUNTIJALTA

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjä voi esitellä kuljettajaa tukevia järjestelmiä ja vastata kysymyksiin.