Kuorma-autot

Volvo FH16 Aero. Tehokkaita raskaita kuljetuksia.

Volvo FH16 Aero on raskaisiin kuljetuksiin soveltuva kuorma-auto, joka on muotoiltu ja varustettu lisäämään tuottavuutta. Aerodynaamisen muotoilun ja tehokkaan D17-moottorin ansiosta voit parantaa suoritustasoa ja säästää samalla polttoainetta. Pakettiin kuuluu myös mahtava ajokokemus.

Volvo FH16 Aero

Käyttötehtävät: Raskaat kuljetustehtävät
Teho: 600, 700 tai 780 hv

Lue tarkat erittelyt

Tehokkuutta ja mukavuutta tarpeiden mukaan

Tutustu kuorma-auton aerodynaamiseen muotoiluun tarkemmin CMS-peilikamerajärjestelmän avulla: pienentää ilmanvastusta polttoaineen säästämiseksi ja parantaa samalla suoraa näkyvyyttä. Koe Globetrotter XXL -ohjaamon mukavuus. Tutustu Volvo FH16 Aeroon tarkemmin alla olevan gallerian avulla.

Camera Monitor System - peilikamerajärjestelmä

CMS-peilikamerajärjestelmä parantaa aerodynamiikkaa polttoaineen säästämiseksi. Se myös laajentaa näkökenttää sekä hyvissä että haastavissa olosuhteissa. Pimeänäkö valaisee pimeässä, ja valvontatilan avulla näet, mitä kuorma-auton ympärillä tapahtuu pysäköinnin aikana.

Tutustu Camera Monitor System -järjestelmään

Infotainment ja äänentoisto

Helppokäyttöinen kuljettajan käyttöliittymä, Infotainment-järjestelmä ja äänijärjestelmä kahdella tasolla tekevät Volvo FH16 Aerosta miellyttävän ympäristön sekä ajossa että lepohetkinä.

Mukava Globetrotter XXL -ohjaamo

Volvo FH16 Aero on suunniteltu tekemään elämästä tien päällä mahdollisimman mukavaa. Pääset perille asti Globetrotter XXL -ohjaamon kyydissä. Entistä enemmän tilaa ja mukavuutta, isompi sänky ja kodikkaampi ympäristö. Kaiken tämän lisäksi kuormituskapasiteetti säilyy ennallaan.

Lue lisää ohjaamossa yöpymisestä

Luo oma Volvo FH16 Aero

Tehokas yleisilme, aerodynaaminen muotoilu ja laahaamattomat levyjarrut, jotka pienentävät hiilijalanjälkeä ja alentavat polttoainekustannuksia. Räätälöi Volvo FH16 Aero raskaita kuljetustehtäviä varten.

Paranna tuottavuuttasi älykkäällä vakionopeussäätimellä

Pidä nopeus tasaisena ja säästä polttoainetta. Suuren keskinopeuden ylläpito lisää myös tuottavuutta. Älykäs vakionopeussäädin mukauttaa nopeuden edellä ajavaan ajoneuvoon ja toimii täydestä nopeudesta aina pysähdyksiin asti – sekä takaisin normaaliin ajonopeuteen. Tällöin voit käyttää kuorma-autoa entistä enemmän.

Kuljettajaa tukevat järjestelmät

Ennusta reittejä ja säästä polttoainetta I-Seen avulla

I-See tuntee reittisi sekä optimoi ajonopeuden, vaihteenvaihdot, rullaamisen vapaalla ja moottorin sammutukset niiden mukaan. Se huomioi eteen tulevat pinnan muodot, kaarteet, liikenneympyrät ja liikennetilanteet polttoaineen säästämistä varten.

Lue lisää I-Seestä

Täynnä suorituskykyä ja tehoa

D17 on kaikkien aikojen tehokkain Volvo-kuorma-autojen moottori. Polttoainetaloudellisuus ja suuri vääntömomentti tekevät Volvo FH16 Aerosta täydellisen vaativiin raskaisiin kuljetuksiin ajettaessa suurilla keskinopeuksilla.

Jopa 780 hv

D17 on 17-litrainen, suora kuusisylinterinen moottori, joka painaa vähän ja jolla on hyvä tehosuhde. Valitse 600, 700 ja 780 hevosvoiman välillä. Hiilijalanjäljen pienentämisen vuoksi kaikki versiot toimivat joko dieselillä tai HVO:lla. Bio-diesel/B100 on saatavilla D17 700 hv:lle.

Tutustu Volvo FH16 Aeron tarkkaan erittelyyn

Entistä enemmän tehoa ja vääntöä

Kaikki Volvo FH16 Aero -moottorit tuottavat enemmän tehoa, jopa 3 800 Nm:n vääntömomentin ja enemmän moottorijarrutustehoa alhaisilla moottorin kierrosnopeuksilla. Tällöin voit räätälöidä pehmeän ja tehokkaan voimansiirron sekä mahdollisesti myös alentaa polttoainekustannuksia.

Lue lisää Volvon moottoreista

Enemmän tehoja parempaa polttoainetaloutta varten

Tehokas D17-voimansiirto on tehty säästämään polttoainetta, kun vedät raskaita kuormia. Kuinka? Massiivisen tehon ja vääntömomentin ansiosta moottori toimii pienemmällä rasituksella alhaisissa kierrosnopeuksissa, mikä säästää polttoainetta.

Tehon ja ohjausliikkeiden täydellinen hallinta

Käytä tehoa hyvin. I-Shiftin ansiosta hallitset D17-moottorin voimaa täysin. Volvo Dynamic Steeringin avulla voit tehdä seuraavan ohjausliikkeen helposti ja tarkasti. Katso alla olevasta kuvagalleriasta lisätietoja näistä ominaisuuksista.

Täydelliset vaihdot I-Shiftillä

I-Shiftin ansiosta jokainen vaihteenvaihto on pehmeä ja millisekunnin tarkkuudella ajoitettu. Se tekee ajamisesta mukavaa ja tehokasta. Ohjelmistopakettien avulla voit räätälöidä I-Shiftin omien raskaan kuljetuksen tarpeidesi mukaan.

Lisätietoja I-Shift‑vaihteistosta

Volvo Dynamic Steering: kuin vakaa käsi

Käsitteletkö raskaita kuormia alhaisella nopeudella, tarkasti ja hallitusti? Vakaan käden tavoin Volvo Dynamic Steering helpottaa ajamista. Sen avulla voi myös viestiä kuljettajan tukijärjestelmien kanssa.

Tietoja Volvo Dynamic Steering -järjestelmästä

Ohjaamon varustelu

Tarjoamme Volvo FH16 Aeroon erilaisia ​​ohjaamoita tarpeidesi mukaan. Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin alla.

  Globetrotter XXL -ohjaamo

  Globetrotter XXL -ohjaamolla varustetussa Volvo FH16 Aerossa yhdistyvät erinomainen ajomukavuus ja miellyttävä majoitus kahdelle henkilölle. Erinomainen nukkumismukavuus pidennetyssä ja leveämmässä alasängyssä.

  Globetrotter XL -ohjaamo

  Volvo FH16 Aeron Globetrotter XL -ohjaamossa yhdistyvät erinomainen ajomukavuus ja miellyttävä majoitus kahdelle hengelle. Ohjaamossa on runsaasti säilytys- ja oleskelutilaa.

  Globetrotter-ohjaamo

  Globetrotter-ohjaamolla varustetussa Volvo FH16 Aerossa yhdistyvät erinomainen ajomukavuus ja miellyttävä majoitus jopa kahdelle hengelle. Moottoritilassa mahtuu seisomaan suorana.

  Makuuohjaamo

  Makuuohjaamolla varustetussa Volvo FH16 Aerossa yhdistyvät erinomainen ajomukavuus ja miellyttävä yöpymismahdollisuus jopa kahdelle hengelle sekä rajallinen seisomakorkeus.

  Matala makuuohjaamo

  Matalalla makuuohjaamolla varustettu Volvo FH16 Aero tarjoaa matalamman ohjaamon ulkokorkeuden yhdistettynä erinomaiseen ajomukavuuteen, mukavaan yöpymiseen yhdelle ja rajoitettuun seisomakorkeuteen.

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.