Se on yksi elämän tosiasioista – kun olet sitoutunut pitkän aikavälin tavoitteisiin, sinun täytyy huolehtia itsestäsi. Kaikella on merkitystä, tavalla tai toisella. Jokainen harjoitus, jokainen ateria ja jokainen venytys saa näin uuden merkityksen – tekemällä asiat oikein jaksat paremmin ja voit saavuttaa parhaita tuloksia. Sama pätee myös Volvo-kuorma-autoosi. Käyttämällä Aitoja Volvo Varaosia pidät kuorma-autosi huippukunnossa nyt ja tulevaisuudessa.

Aidot Volvo Varaosat
Aidot Volvo Varaosat

Aidot Volvo Varaosat – ainutlaatuisia etuja

Myös laadukkaista osista valmistetut premium-luokan ajoneuvot tarvitsevat huoltoa ja korjauksia. Kun huollon aika koittaa, varmistamme ajoneuvosi toimintavarmuuden ja tehokkuuden käyttämällä Aitoja Volvo Varaosia. Ne on suunniteltu ja testattu optimaalisen suorituskyvyn ja täydellisen sopivuuden varmistamiseksi Volvo-kuorma-autoissa. Aidot Volvo Varaosat, Aidot Volvo Vaihto-osat ja Aidot Volvo Lisävarusteet tuovat mielenrauhaa. Siksi voimmekin sanoa luottavaisin mielin, että Aidot Volvo Varaosat pidentävät ajoneuvosi käyttöikää, vähentävät riskejä ja antavat sinulle parhaan vastineen rahalle.

Jälleenmyyjähaku

Käytä Aitoja Volvo Varaosia

Aidot Volvo Varaosat, asiantuntijapalvelut ja asentajat, jotka hoitavat homman kerralla kuntoon. Aloita ottamalla yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä
Yhtä hyvää käyttöastetta ei muilla varaosilla saa

Aidoilla Volvo Varaosilla on nyt asennettujen osien kahden vuoden takuu

Pidämme standardit korkealla. Varaosamme valmistetaan täsmälleen samojen laatustandardien mukaan kuin kuorma-autommekin. Kun varaosia tarvitaan, käytämme vain Aitoja Volvo Varaosia. Niiden ansiosta kuorma-autosi polttoainetalous säilyy erinomaisena, päästöt pysyvät kurissa ja toimintakunto säilyy päivästä toiseen. Eikä muilla varaosilla saavuteta yhtä erinomaista käyttöastetta.

Varaosiltamme vaaditaan paljon

Aidoille Volvo Varaosille pelkkä laadunvarmistus ei riitä. Ne on suunniteltu erittelyjemme mukaisiksi ja valmistettu tinkimättömiä standardejamme noudattaen. Niitä myös testataan perusteellisesti, ja ne sopivat täydellisesti tarkoitukseensa. Ne antavat sinulle ansaitsemasi mielenrauhan. 

Tarvitsemasi varaosat eivät milloinkaan ole kaukana

Oikea osa. Oikeaan paikkaan. Oikeaan aikaan.

Korjaamoverkostoomme kuuluu 140 korjaamoa eri puolilla maailmaa. Varaosat ja palvelut, joilla pääset takaisin tien päälle, eivät milloinkaan ole kaukana. Kehittyneen logistiikkajärjestelmämme ansiosta saat takuulla tarvitsemasi osan, joka myös toimitetaan Volvon tutulla tehokkuudella.

Sinun käyttöasteesi on meille tärkeintä

15 vuoden valmistuslupaus

Käyttöasteesi on meille aina tärkeä asia riippumatta siitä, millaista Volvon kuorma-autoa ajat ja milloin olet sen ostanut. Siksi jatkamme kaikkien tärkeiden varaosien valmistusta ja toimituksia vähintään 15 vuotta mallin tuotannon päätyttyä.

Etsi tarvitsemasi osat – valikoimassa yli 100 000 osaa

Löydä oikea osa

Valmistamme ja toimitamme yli 100 000 Aitoa Volvo Varaosaa. Osaluettelostamme löydät helposti tarvitsemasi osat.

Varaosaesitteen selaaminen

AIDOT VOLVO VARAOSAT – 2 VUOTTA ILMAN HUOLIA

Varaosamme ovat aitoja. Olemme laadusta niin varmoja, että varaosillamme on asennettujen osien kahden vuoden takuu. 

Jos varaosa pettää ensimmäisten kahden vuoden aikana takuuseen kuuluvan vian vuoksi, katamme varaosan korjaus- tai vaihtokulut.

Aidoille Volvo Varaosille saa asennettuja osia koskevan täyden kahden vuoden takuun, kun työ teetetään valtuutetulla Volvo korjaamolla. Takuu kattaa osien korjauksen tai vaihdon – ja jopa välilliset vahingot.

Volvo Vaihto-osat

Volvo Vaihto-osat ovat Aitoja Volvo Varaosia, jotka on kunnostettu alkuperäistä vastaaviksi ja hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Volvo Vaihto-osissa noudatetaan täysin samoja laatustandardeja kuin uusissa osissa. Myös takuu on sama.

Vaihto-osavalikoimamme on markkinoiden kattavimpia. Monipuoliseen valikoimaan kuuluu esimerkiksi kompressoreita, ohjausyksiköitä, kytkinsarjoja sekä moottoreita, vaihteistoja, turboahtimia ja ajopiirtureita – hinnoilla, joita osaat varmasti arvostaa, sekä luotettavalla laadulla.

VT

Pääset osille

Aidot Volvo Varaosat, asiantuntijapalvelut ja asentajat, jotka hoitavat homman kerralla kuntoon. Aloita ottamalla yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä