Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Laadulla on väliä

Laadulla on väliä

Aidoilla Volvo Varaosilla on nyt asennettujen osien kahden vuoden takuu

Varaosiltamme vaaditaan paljon

Aidoille Volvo Varaosille pelkkä laadunvarmistus ei riitä. Ne on suunniteltu erittelyjemme mukaisiksi ja valmistettu tinkimättömiä standardejamme noudattaen. Niitä myös testataan perusteellisesti, ja ne sopivat täydellisesti tarkoitukseensa. Ne antavat sinulle ansaitsemasi mielenrauhan. 

Oikea osa. Oikeaan paikkaan. Oikeaan aikaan.

Korjaamoverkostoomme kuuluu 140 korjaamoa eri puolilla maailmaa. Varaosat ja palvelut, joilla pääset takaisin tien päälle, eivät milloinkaan ole kaukana. Kehittyneen logistiikkajärjestelmämme ansiosta saat takuulla tarvitsemasi osan, joka myös toimitetaan Volvon tutulla tehokkuudella.

Sinun käyttöasteesi on meille tärkeintä

15 vuoden valmistuslupaus

Käyttöasteesi on meille aina tärkeä asia riippumatta siitä, millaista Volvon kuorma-autoa ajat ja milloin olet sen ostanut. Siksi jatkamme kaikkien tärkeiden varaosien valmistusta ja toimituksia vähintään 15 vuotta mallin tuotannon päätyttyä.

Volvo FH genuine Volvo parts perfect part

Löydä oikea osa

Valmistamme ja toimitamme yli 100 00 Aitoa Volvo Varaosaa. Osaluettelostamme löydät helposti tarvitsemasi osat.

Aidot Volvo-varaosat – 2 vuotta ilman huolia

Varaosamme ovat aitoja. Olemme laadusta niin varmoja, että varaosillamme on asennettujen osien kahden vuoden takuu. 

Jos varaosa pettää ensimmäisten kahden vuoden aikana takuuseen kuuluvan vian vuoksi, katamme varaosan korjaus- tai vaihtokulut.

Aidoille Volvo Varaosille saa asennettuja osia koskevan täyden kahden vuoden takuun, kun työ teetetään valtuutetulla Volvo korjaamolla. Takuu kattaa osien korjauksen tai vaihdon – ja jopa välilliset vahingot.

Uusiovalmistetut Volvo osat

Samaa mielenrauhaa kuin aidoilla Volvo-varaosilla, mutta alennettuun hintaan – ja pienemmin ympäristövaikutuksin.

Pääset osille

Aidot Volvo Varaosat, asiantuntijapalvelut ja asentajat, jotka hoitavat homman kerralla kuntoon. Aloita ottamalla yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.