Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Laadulla on väliä

Laadulla on väliä

Aidoilla Volvo Varaosilla on nyt asennettujen osien kahden vuoden takuu

Varaosiltamme vaaditaan paljon

Aidoille Volvo Varaosille pelkkä laadunvarmistus ei riitä. Ne on suunniteltu erittelyjemme mukaisiksi ja valmistettu tinkimättömiä standardejamme noudattaen. Niitä myös testataan perusteellisesti, ja ne sopivat täydellisesti tarkoitukseensa. Ne antavat sinulle ansaitsemasi mielenrauhan.

Olemme varaosiemme laadusta niin varmoja, että annamme niille kahden vuoden täystakuun ilman kilometrirajoituksia, kun osat asennetaan Volvo huoltokorjaamolla.

Annamme saman takuun myös työlle ja vastaamme lisäksi asennettujen osien mahdollisista seurannaisvaurioista Aidoille Volvo Varaosille osien takuuaikana.

Täystakuu tarjoaa siten parhaan mahdollisen turvan Volvo kuorma-auton omistajalle.

MIKSI AITO VOLVO VARAOSA ASENNETTUNA VOLVOLLA?

  • Kiistattomasti parempi laatu
  • Auto pysyy alkuperäisenä ja säilyttää kaikki hyvät ominaisuudet
  • Turvallinen ostaa ja käyttää
  • Edullisin hinta-laatusuhde
  • Alkuperäisenä tehdaskunnostettuna vieläkin edullisempi
  • Taatusti yhteensopiva ja mittatarkka – säästää aikaa ja rahaa huolloissa ja korjauksissa
  • Ammattitaitoiset ja koulutetut mekaanikot, joilla on käytössään tarvittavat erikoistyökalut, diagnostiikkajärjestelmät ja ajantasainen huoltokirjallisuus
  • Kattava 2 vuoden täystakuu - kattaa varaosat, työt, seurannaisvauriot Aidoille Volvo Varaosille ja hinauksen tarvittaessa
  • Erinomainen saatavuus - myös vanhempiin malleihin

15 vuoden valmistuslupaus

Käyttöasteesi on meille aina tärkeä asia riippumatta siitä, millaista Volvon kuorma-autoa ajat ja milloin olet sen ostanut. Siksi jatkamme kaikkien tärkeiden varaosien valmistusta ja toimituksia vähintään 15 vuotta mallin tuotannon päätyttyä.

Volvo Classic Varaosat – parhaat varaosat vanhempiin kuorma-automalleihin

Volvo Classic Varaosa -valikoimaan on valittu yli 4 400 alkuperäisosaa, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on kulunut vähintään viisi vuotta.

Hinnaltaan Volvo Classic Varaosat ovat vähintään kaksikymmentä prosenttia edullisempia. Aitojen Volvo Varaosien tapaan myös Volvo Classic Varaosat on varustettu kahden vuoden täystakuulla.

Sinun käyttöasteesi on meille tärkeintä

Oikea osa. Oikeaan paikkaan. Oikeaan aikaan.

Korjaamoverkostoomme kuuluu korjaamoja yli 140 maassa eri puolilla maailmaa. Varaosat ja palvelut, joilla pääset takaisin tien päälle, eivät milloinkaan ole kaukana. Kehittyneen logistiikkajärjestelmämme ansiosta saat takuulla tarvitsemasi osan, joka myös toimitetaan Volvon tutulla tehokkuudella.

Volvo FH genuine Volvo parts perfect part

Löydä oikea osa

Valmistamme ja toimitamme yli 100 00 Aitoa Volvo Varaosaa. Osaluettelostamme löydät helposti tarvitsemasi osat.

Aidoille Volvo Varaosille saa asennettuja osia koskevan täyden kahden vuoden takuun, kun työ teetetään valtuutetulla Volvo korjaamolla. Takuu kattaa osien korjauksen tai vaihdon – ja jopa välilliset vahingot.

Tehdaskunnostetut Volvo-osat

Samaa mielenrauhaa kuin uusilla Volvo-osilla, mutta alennettuun hintaan – ja pienemmin ympäristövaikutuksin.

Varaa Volvo-huolto

Aidot Volvo Varaosat, asiantuntijapalvelut ja asentajat, jotka hoitavat homman kerralla kuntoon. Aloita ottamalla yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.