Kuorma-autot

Liikenneturvallisuuskampanjamme

NÄE HYVIN JA TULE NÄHDYKSI

Helppokäyttöinen toiminto, joka näyttää, miten pyöräilijöiden ja kuorma-autojen kuljettajien turvallista vuorovaikutusta voidaan lisätä.

Ihmishenkiä säästävää vaikuttamista

Turvallisuus on alusta saakka ollut Volvo Trucksille kaikkein tärkeintä. Tutkimukset ja analyysit ovat osoittaneet, että inhimilliset tekijät ovat syynä useimmissa liikenneonnettomuuksissa. Siksi emme halua tyytyä kehittämään lukuisia innovatiivisia turvallisuusominaisuuksia. Haluamme vaikuttaa myös muilla tavoin.

Näe hyvin ja tule nähdyksi

Tavoitteenamme on valistaa ihmisiä siitä, kuinka tärkeää on näkyä hyvin liikenteessä. Kampanjassa tuodaan esille tilanteita, joissa on mukana pyöräilijöitä ja muita tienkäyttäjiä, ja turvallisen vuorovaikutuksen lisäämistä pyöräilijöiden ja kuorma-autojen kuljettajien välillä.

Koulutuspaketti on maksuton ja kaikkien saatavilla. Esimerkiksi opettajat voivat tehdä harjoituksia oppilaidensa kanssa ja esimiehet voivat käyttää sitä yritysaktiviteettina.

Koulutuspaketti

Mielenkiintoinen ja innostava Näe hyvin ja tule nähdyksi -paketti sisältää ohjaajan oppaan, PowerPoint-esityksen sekä soppaan, jonka ohjeilla ulkoharjoitus voidaan toteuttaa ja kuorma-autoa käyttää turvallisesti apuna harjoituksessa.

Tehtävien jälkeen osallistujille kannattaa jakaa esimerkiksi huomioliivejä tai muuta liikenneturvallisuutta edistävää materiaalia.

Lataa koulutuspaketti

Koe turvallisuus omakohtaisesti

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi voi esitellä sinulle kaikki loistavat turvallisuusominaisuutemme ja vastata kaikkiin turvallisuutta koskeviin kysymyksiisi.