Kuorma-autot

Näe hyvin ja tule nähdyksi

Liikenneturvallisuus on tienkäyttäjien välistä tiimityötä. Näy hyvin ja tule nähdyksi on helppo tapa näyttää, miten pyöräilijöiden ja kuorma-autojen kuljettajien turvallista vuorovaikutusta voidaan lisätä. Se on erinomainen ryhmätehtävä kouluihin ja työpaikoille.

Tieto säästää ihmishenkiä

Turvallisuus on alusta saakka ollut Volvo Trucksille kaikkein tärkeintä. Tutkimukset ja analyysit ovat osoittaneet, että inhimilliset tekijät ovat syynä useimmissa liikenneonnettomuuksissa. Siksi emme halua tyytyä kehittämään lukuisia innovatiivisia turvallisuusominaisuuksia, vaan haluamme myös levittää liikenneturvallisuustietämystämme laajemmin yhteiskuntaan.

Näkyvyys on kaikki kaikessa.

Näe hyvin ja tule nähdyksi -hankkeen tavoitteena on valistaa ihmisiä siitä, kuinka tärkeää on näkyä hyvin liikenteessä. Hankkeessa tuodaan esille tilanteita, joissa on mukana pyöräilijöitä ja muita tienkäyttäjiä, ja tapoja parantaa turvallista vuorovaikutusta pyöräilijöiden ja kuorma-auton kuljettajien välillä.

Koulutuspaketti

Näy hyvin ja tule nähdyksi -koulutuspaketti on maksuton ja kaikkien saatavilla. Esimerkiksi opettajat voivat tehdä harjoituksia oppilaidensa kanssa ja esimiehet voivat käyttää sitä yritysaktiviteettina. Mielenkiintoinen ja innostava paketti sisältää ohjaajan oppaan, PowerPoint-esityksen sekä oppaan, jonka ohjeilla ulkoharjoitus voidaan toteuttaa ja kuorma-autoa käyttää turvallisesti apuna harjoituksessa.

Lataa koulutuspaketti

TUTUSTU TURVALLISUUTEEN KÄYTÄNNÖSSÄ

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi voi esitellä sinulle kaikki turvallisuusominaisuudet ja vastata kaikkiin turvallisuutta koskeviin kysymyksiisi.