Kuorma-autot

Kaasukäyttöinen Volvo FM

Kaasukäyttöinen Volvo FM -kuorma-auto sopii alue- ja kaukokuljetuksiin. Sen ominaisuuksia ovat korkea suorituskyky ja pienempi hiilijalanjälki. Käyttämällä LBG:tä ja HVO:ta voit ajaa pitkiä matkoja suurella hyötykuormalla: kaikki onnistuu hiilineutraalisti säiliöstä pyöriin.

Pienempi hiilijalanjälki aluekuljetuksissa

Kaasukäyttöinen Volvo FM tarjoaa saman suorituskyvyn ja tuottavuuden kuin dieselpolttoaineella toimiva Volvo FM, mutta siinä on mahdollisuus hiilineutraaliin toimintaan. Kuorma-auto sopii täydellisesti aluekuljetuksiin. Voit valita 420, 460 tai 500 hv:n teholuokituksen ja jopa 2 500 Nm:n vääntömomentin.

Tehokas moottori

Kaasukäyttöinen Volvo FM -moottori perustuu dieselmoottoriteknologiaan ja tarjoaa huomattavasti paremman vääntömomentin, tehon ja hyötysuhteen kuin muut kaasumoottorivaihtoehdot. Se sopii täydellisesti vaativiin aluekuljetuksiin suurilla yhdistelmäpainoilla.

Pienempi hiilijalanjälki

Moottori käyttää joko LBG:tä (biokaasua) tai LNG:tä (maakaasua), mutta myös pienen määrän uusiutuvaa HVO:ta tai dieselpolttoainetta. Se käyttää myös AdBlueta pakokaasujen jälkikäsittelyyn. Tämän voimansiirron ansiosta voit pienentää hiilijalanjälkeäsi jopa 100 % laskettuna säiliöstä pyöriin, kun käytät LBG:tä ja HVO:ta.

Reitteihin sopiva LNG-kapasiteetti

Kaasukäyttöinen Volvo FM on saatavana kolmella eri säiliökoolla käyttötehtävän mukaan. Toimintasäde on jopa 1 000 km. Voit hankkia kuorma-auton, joka sopii erinomaisesti pitkille reiteille ja tankkausväleille.

Rakenna kaasukäyttöinen Volvo FM -kuorma-autosi

Mukautettavissa tarpeidesi mukaan. Määritä kaasukäyttöinen Volvo FM niin, että se soveltuu käyttötehtäviisi. Valitse eri akseleista, moottoreista, säiliöistä, ohjaamon ominaisuuksista ja muista tarpeisiisi sopivista vaihtoehdoista.

Tehokkaita kuljetuksia mistään tinkimättä

Kaasukäyttöisellä Volvo FM:llä voit suorittaa alue- ja kaukokuljetuksia suurilla yhdistelmillä sekä vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 100 %, kun käytät LBG:tä ja HVO:ta. Tämä lasketaan säiliöstä pyöriin verrattuna eurooppalaista tavanomaista dieseliä käyttävään kuorma-autoon. Toimintasäteestä tai tuottavuudesta ei tarvitse tinkiä.

Enintään 75 tonnia

Enintään 1 000 km:n toimintasäde

Jopa 500 hv

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.