Volvo FH

- Dynafleetistä oli käytännön hyötyä. Seurasin sieltä omaa ajamistani ja pisteitä. Hain optimitapoja, miten auton kanssa kannattaa toimia. Dynafleetistä näki, mitä tarvitsi kehittää ja muuttaa omissa ajotavoissa, kertoo Samuel Rantala

- Dynafleet on selkeä ja helppokäyttöinen. Omia ajotapoja ja kulutusta tuli seurattua enemmän, koska sen pystyi tekemään reaaliajassa ja mielenkiintoisella tavalla. Dynafleetistä näki helposti, mitä oli tullut touhuttua tien päällä, kertoo Satu Lampinen

Kuljettajat Satu Lampinen ja Samuel Rantala osallistuivat Volvo Trucksin Älykäs kuljetus -testijaksolle. Lue lisää heidän ja muiden kuljettajien kokemuksia Dynafleetista.

Polttoaine ja ympäristö -palvelun avulla säästät rahaa ja pienennät hiilidioksidipäästöjä

Polttoaine ja ympäristö

Kuka kuljettajistasi ajaa taloudellisimmin? Entä kuka tarvitsee koulutusta ja tukea? Polttoaine ja ympäristö -palvelu säästää aikaasi analysoimalla ajoneuvo- ja kuljettajakohtaiset tiedot. Se näyttää mahdolliset säästökohteet. Se auttaa myös vähentämään hiilidioksidipäästöjä.

Tee säästöjä Polttoaine ja ympäristö -palvelun avulla
Auttaa sinua valitsemaan sopivan kuljettajan kuhunkin tehtävään

Työaika

Dynafleet pitää sinut aina ajan tasalla kuljettajien tilanteesta. Tästä palvelusta näet, kenelle uusi toimeksianto sopii parhaiten. Saat etukäteen varoituksen, jos kuljettajan työaika on ylittämässä lainsäädännön enimmäisrajat. Ajopiirturin tiedot tallennetaan automaattisesti, joten hallinnollisiin tehtäviin kuluu vähemmän aikaa.

Lue lisää Kuljettajatiedot-palvelusta
Paikannus: pitää sinut tilanteen tasalla

Paikannus

Ei enää turhia puheluja. Ei enää turhaa arvailua. Paikannus-palvelusta näet tarvitsemasi tiedot tarkalleen. Tämä palvelu kertoo paitsi kuorma-auton sijainnin (kadun tarkkuudella) myös tarkat tiedot kuljettajasta, kuorma-auton nopeudesta, kuormasta ja ajoneuvotyypistä. Se auttaa myös suunnittelemaan, ohjaamaan ja harjoittamaan liiketoimintaa entistä kannattavammalla tavalla.

Tutustu Paikannus-palveluun
Nopea, turvallinen ja kustannustehokas

Viestintä

Nopea, turvallinen ja kustannustehokas Viestipalvelu takaa, että toimistoltasi on jatkuva yhteys kuorma-autoon. Se vähentää kalliiden väärinkäsitysten mahdollisuutta ja antaa kuljettajille tarvittavat tiedot, jotta he voivat tehdä parempia päätöksiä tien päällä. Voit viestiä niin paljon kuin haluat – kuorma-auton sijaintiin katsomatta.

Tutustu Viestipalveluun

Toimintaperiaate

Kaikenkattava järjestelmä – kaikkiin kuorma-autoihin

Dynafleet-palvelusta saat ainutlaatuisia ja erittäin hyödyllisiä tietoja kuorma-autoista. Dynafleet voidaan asentaa mihin tahansa kuorma-autoon. Sen käyttö on helppoa, vaikka kalustosi koostuisi erimerkkisistä kuorma-autoista.

Neljä Dynafleet -palvelua voidaan aktivoida minä tahansa yhdistelmänä. Kukin palvelu on saatavana kiinteään kuukausihintaan, johon sisältyvät myös kansainväliset verkkovierailumaksut.

Asentaminen on helppoa

Dynafleet-laitteet toimitetaan tehdasasennettuina, tai Volvo jälleenmyyjä voi jälkiasentaa ne. Mitään lisäohjelmia ei tarvita – kalustosi tiedot ovat käytettävissä heti, kun kirjaudut Dynafleetin palveluun. Voit myös tarkistaa tilanteen koska tahansa älypuhelimella tai tabletilla.

Tiedot ja tallennus

Ajoneuvon ja kuljettajan tietoja lähetetään Dynafleetin tietokantaan, jossa ne analysoidaan ja esitetään sinulle helppolukuisina raportteina. Toimistosi ja kuljettaja voivat viestiä keskenään tekstiviesteillä. Tilaus- tai laskutusjärjestelmät voidaan myös integroida saumattomasti Dynafleetiin.

Dynafleet Help

Täältä löydät apua Dynafleetin käyttöön. Löydät mm. Dynafleet-ohjekirjat, videoita, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja tuen yhteystiedot.

Dynafleet help suomeksi


Här kan du lära dig mer om Dynafleet tjänsten, läsa manualer, se på instruktionsfilmer och få svar på de vanligaste frågorna.

Dynafleet help på svenska

VT

Täydellinen paketti

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään Dynafleet-paketin, joka sopii täydellisesti sinulle ja liiketoiminnoillesi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä