Kuorma-autot

Ota etumatkaa kilpailijoihin kuljetusten hallintapalvelujemme avulla.

Mahdollisuudet ovat rajattomat. Kaluston ja kuljetusten hallinta helpottuu. Säästät polttoainetta. Voit seurata kuorma-autojesi kuntoa. Ja paljon muuta. Voit käyttää kaikkia digitaalisia palveluja Volvo Connect -portaalin kautta. Näin päivittäisestä toiminnastasi tulee tehokkaampaa ja kannattavampaa, ja voit rauhassa keskittyä kaikkein tärkeimpään: asiakkaittesi palvelemiseen.
 

Eikö sinulla vielä ole Volvo Connect -tiliä? Pyydä jälleenmyyjääsi luomaan sinulle tili.

Keskeisimmät hyödyt

Ennakoi ja vältä ajon keskeytymiset.

Vähennä polttoaineen- ja energiankulutusta.

Varmista lakisäädösten noudattaminen.

Seuraa ja hallitse kalustoasi.

Paranna tiedonkulkua.

Vähennä paperitöiden määrää.

Lue alta lisää kaluston hallintapalveluista. Voit myös käydä Volvo Connect Markkinapaikassa tai ottaa yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

 

Kirjaudu Volvo Connect -palveluun

Volvo Connect

Volvo Connect -portaali antaa pääsyn digitaalisiin palveluihin, asiakirjoihin ja työkaluihin, jotka lisäävät kuljetusliiketoimintasi kannattavuutta. Pyydä jälleenmyyjääsi luomaan sinulle tili. Kirjaudu sitten sisään ja tutustu monipuolisiin palveluihin, jotka pitävät sinut askeleen edellä.

 

Lisätietoja 

Kaluston hallintapalvelujen kohokohtia

Käyttöaste

Etäyhteyksiä hyödyntävät Käyttöastepalvelumme varmistavat liiketoimintasi jatkuvuuden. Voit valvoa renkaita, akkuja ja muita keskeisiä komponentteja reaaliajassa ennakoimattomien pysähdysten välttämiseksi. Optimoi korjaamokäynnit huoltosuunnitelmalla, joka on räätälöity kuorma-autosi todellisen käytön mukaan. Ympärivuorokautinen tiepalvelu (Action Service) on tukenasi kaikkialla.


Käyttöastepalvelut

Polttoaine- ja energiatehokkuus

Polttoaine- ja energiatehokkuuspalvelumme auttavat sinua vähentämään polttoaineen- tai energiankulutusta, alentamaan kustannuksia ja pienentämään ympäristöjalanjälkeäsi. Kaluston ja kuljettajien suorituskyvyn seuranta auttaa löytämään uusia tapoja parantaa tehokkuutta, ja ajonopeudet sekä vaihteenvaihdot voidaan optimoida automaattisesti polttoaineen säästämiseksi.


Polttoaine- ja energiatehokkuus

Vaatimustenmukaisuus ja tiedot

Vaatimustenmukaisuus ja tiedot -palvelumme helpottavat kirjanpitoa ja lakisäädösten noudattamista. Ne auttavat sinua varmistamaan lakisääteiset ajo- ja lepoajat. Pidä ajopiirturin tiedot turvassa ja ladattavissa tarpeen mukaan. Voit myös jakaa kuorma-autojen tiedot muihin kaluston hallintajärjestelmiin.


Vaatimustenmukaisuus ja tiedot

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan Volvo Connectin käytön? Tai onko sinulla kysyttävää palvelusta? Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.