Kuorma-autot

Sähkökuorma-autot. Valmiina kuljettamaan.

Me autamme tekemään sähkökäyttöön siirtymisestä mahdollisimman sujuvaa – oikean kuorma-auton määrittämisestä aina lataamiseen, toimintasäteeseen ja toimitusreitteihin liittyvien huolenaiheiden ratkaisemiseen. Kuljetitpa tuotteita kaupungeissa tai niiden välillä, meiltä saat sähköisen kuljetusratkaisun, joka ei tuota lainkaan pakokaasupäästöjä.

Vaivattomasti kohti sähköistettyä liikennettä.

Käymme läpi tavoitteesi, tarpeesi ja rutiinisi ja autamme sinua muuttamaan ne kuljetusratkaisuksi. Parhaan latausratkaisun lisäksi autamme varmistamaan, että saat täsmälleen oikeat kuorma-autot ja palvelut, jotka vastaavat tuottavuutta ja suorituskykyä koskevia vaatimuksiasi, sekä resurssit liiketoiminnan päivittäiseen suunnitteluun ja ylläpitoon.

Vuosien kokemus sähköajoneuvojen todellisesta käytöstä.

Nyt saat kaikki sähköajoneuvoja koskevat palvelut yhdestä paikasta.

Monikäyttöiset ja luotettavat kuorma-autot Volvon rahoituksella.

Opas parhaan latausjärjestelmän toteuttamiseen.

Reittisuunnittelu ja erinomainen toimintavarmuus.

Digitaalinen kalustonhallinta ja ympäristöraportit.

Alusta saakka

Sähkökäyttöön siirtyminen on sijoitus tulevaisuuteen, mutta tekniikka on jo myös tehokas työkalu hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Jos olet kiinnostunut liiketoiminnan sähköistämisestä, aloitamme muutoksen kartoittamalla ensin tarpeet perusteellisesti. Tältä pohjalta voimme räätälöidä kokonaisvaltaisen kuljetusratkaisun, joka sopii täydellisesti yritystoimintaasi.

Hyödyt

Kun pakokaasuja ei ole ja melutasokin on alempi, tavaroiden hakeminen ja toimittaminen onnistuvat myös sellaisissa paikoissa, mihin tavalliset kuorma-autot eivät pääse. Koska meluhaittaa ei synny, monenlaisia kuljetustehtäviä voidaan suorittaa ruuhka-aikojen ulkopuolella. Siten vuorokauteen saadaan myös mahtumaan enemmän kuljetusajotunteja.

Ilo ajaa

Sähkökuorma-automme ovat erittäin hiljaisia perinteisiin kuorma-autoihin verrattuna niin ajon aikana kuin paikalla ollessa. Melu- ja tärinätasot ovat ohjaamon lisäksi paljon alhaisemmat myös kuorma-auton ympärillä. Tämän lisäksi sähkökuorma-autojen voimansiirto on erittäin tasainen ja saumaton. Tämä onkin ihanteellisesta, kun pysähtelyä on jatkuvasti, mikä on tyypillistä kaupunkikuljetuksissa.

Miksi siirtyisin sähköön? Määritä yrityksellesi paras ratkaisu

Nyt on paras aika siirtyä sähköisiin kuljetuksiin. Ehkä haluat päästä kilpailijoiden edelle tai vastata asiakkaiden kestävän kehityksen vaatimuksiin? Autamme sinua määrittämään yrityksellesi parhaan ratkaisun vaatimustesi ja tavoitteidesi perusteella.

Kerro meille, mitä etsit

Autamme sinua määrittelemään käyttövaatimuksesi ja ottamaan huomioon muuttujat, kuten energiankulutuksen, kuormakapasiteetin, käyttötunnit ja mahdolliset latauspaikat. Näiden tietojen perusteella laadimme sinulle täydellisen kuljetusratkaisun.

Määritämme ratkaisun yhdessä

Laadimme ratkaisun, jossa on huomioitu koko liiketoimintasi – aina täydellisistä ajoneuvoista, lataussuunnitelmista ja laitteista palveluihin, jotka maksimoivat toimintasäteen ja varmistavat luotettavat toimitukset.

Luotettava ratkaisu, varmat tukipalvelut

Aina tukenasi

Henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme ovat yrityksesi tukena kaikissa lataukseen liittyvissä asioissa.
 

  • Jokaisen kuorma-auton mukana toimitetaan seinään asennettava kiinteä laturi, joka on suunniteltu yön yli lataamiseen.
  • Ohjeet suuremman kapasiteetin ratkaisuille ja ammattimaisille sähköasentajille

Toimitusvarmuutta

Sähkökuorma-autojen Gold-huoltosopimus takaa seuraavat edut:
 

  • Kokonaisvaltainen ratkaisu
  • Kattava huoltosuunnitelma räätälöity juuri sinun tarpeisiisi ja aikatauluusi
  • Toimintavarmuuden kannalta tärkeiden järjestelmien, kuten akun, valvonta
  • Volvo Action Service On Call
  • Aidot Volvo Palvelut ja Varaosat
  • Erinomainen toimintavarmuus 

Varmista oikea reitti

Saat käyttöösi työkaluja reittien optimointiin – sekä etukäteen että dynaamisesti työpäivän aikana.
 

  • Toimintasäde ja reitti on Volvo Connectin tehokas työkalu reittien suunnitteluun ja toimintasäteen simulointiin.
  • Energia ja Ympäristö antaa selkeän yleiskatsauksen energiankulutukseen, tuottaa räätälöityjä raportteja ja tekee paljon muuta

Räätälöi uusi sähkökuorma-autosi

Vaihda sähkökuorma-autoon suunnittelemalla ja räätälöimällä ihanteellinen juuri omat tarpeet täyttävä kuorma-auto.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.