Ei ole yllätys, että ammattitaitoisista kuljettajista on pulaa ympäri maailmaa. Alan toimijoiden haasteena on houkutella kuljettajia ja pitää heidät palveluksessa. Se on kuitenkin ehdottomasti vaivan arvoista. Taitava ja motivoitunut kuljettaja on tuottavampi ja ajaa taloudellisemmin sekä turvallisemmin. Siten he parantavat tuloksia merkittävästi.

Volvo kuorma-auto tarjoaa kuljettajille maailmanluokan turvallisuuden, ajettavuuden ja lepomukavuuden. Jos siis olet investoinut kuorma-autoon, on tärkeää panostaa myös kuljettajiin, jotta saat autostasi kaiken hyödyn irti. Kuljettajakoulutuksemme voi auttaa sinua saavuttamaan tämän ja paljon muuta. Kursseilla kuljettajia opetetaan ajamaan turvallisemmin ja taloudellisemmin, ja heidän osaamisensa myös muilla alueilla kehittyy. Näin kuorma-auto kuluu vähemmän, polttoainetalous paranee ja kuljettajat ovat tyytyväisempiä ja terveempiä, jolloin myös yrityksen tulos paranee.

Kuljettajakoulutus – Kuljettajaa tukevat järjestelmät – Volvo Trucks -palvelut

Kuljettajakoulutus

Volvon koulutus auttaa kuljettajaa saamaan kaiken hyödyn irti kuorma-autostaan ja ajamaan sitä turvallisemmin, älykkäämmin ja polttoainetehokkaammin.
 

Lisätietoja kuljettajakoulutuksesta >

My Truck -mobiilisovellus – Kuljettajaa tukevat järjestelmät – Volvo Trucks -palvelut

My Truck -mobiilisovellus

Ajoneuvon yhdistäminen älypuhelinsovellukseen. Tämän ominaisuuden avulla kuljettaja voi nähdä ajoneuvon tilatiedot reaaliajassa ja hallita ajoneuvon toimintoja etäältä.
 

Lue lisää My Truck -mobiilisovelluksesta >

Volvo Trucks Driver Challenge – Kuljettajaa tukevat järjestelmät – Volvo Trucks -palvelut

Volvo Trucks Driver Challenge

Volvo Trucks Driver Challenge on maailmanlaajuinen kuljettajakilpailu, jonka tavoitteena on kiinnittää huomiota tehokkaiden ajotaitojen merkitykseen.

Asiaan liittyvät uutiset ja tarinat

Korpimaiden kuningas

Hän sijoittui toiseksi kuluvan vuoden Volvo Driver Challenge ‑maailmanmestaruusfinaalissa, ja hän on todellinen taloudellisen ajon ammattilainen. Puutavara-auton kuljettaja ja omistaja Bert ”Knatte” Johansson tietää, kuinka jokaisesta tipasta – ja ...

Suoria ratkaisuja kuljettajapulaan

Kuorma-autoalalla vallitsee huolestuttava kuljettajapula. Australiassa ongelma on erityisen akuutti, ja Volvo Group Australian toimitusjohtaja Peter Voorhoeve kollegoineen onkin ryhtynyt hakemaan ongelmaan ennakoivaa ratkaisua....

Paranna kannattavuutta kuljettajakoulutuksella

Volvo Trucksin koulutuksissa kuljettaja saa käytännön taitoja, joilla ajoneuvon tuottavuus voidaan maksimoida....

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi auttaa oikean osan etsinnässä sekä korjauksessa ja huollossa. Soita tai tule käymään.

Etsi lähin jälleenmyyjä