Kuorma-autot

Volvo FH Aero -mallisto. Entistä laajempi.

Esittelyssä kaikkien aikojen taloudellisin kuorma-automme. Virtaviivainen siluetti, laajennettu keula ja CMS-peilikamerajärjestelmä antavat sille rohkeasti uudistetun ilmeen ja tuovat merkittäviä energiansäästöjä. Vuosikymmenien uraauurtavien tehokkuus-, mukavuus- ja turvallisuusinnovaatioidemme yhdistelmä ja laajan tutkimuksen, kehityksen ja testauksen tulos on täällä: uusi Volvo FH Aero -mallisto.

Jopa 5 prosenttia pienempi polttoaineenkulutus

Uusi, aerodynaamisesti muotoiltu laajennettu keula, CMS-peilikamerajärjestelmä ja älykkäät muotoilun ominaisuudet, kuten ohjaamon parannetut tiivisteet, uusi kilpipaikka ja sivuhelman yläosan jatke, vähentävät merkittävästi ilmanvastusta. Tämän ansiosta Volvo FH Aeron polttoaineenkulutus on jopa 5 %* entistä pienempi.

 

Lue lisää malliston kehitystyöstä

Paranna energiatehokkuutta entisestään

Volvo FH Aero ja Volvo FH16 Aero on suunniteltu tehokkaaseen ajoon suurilla nopeuksilla riippumatta siitä, valitsetko sähkö-, kaasu- vai dieselvoimansiirron. Uuden aerodynaamisen laajennetun keulan ja peilikamerajärjestelmä CMS lisäksi uudet laahaamattomat levyjarrut, parannettu I-See ja maailmankuulu I-Save voivat säästää energiaa ja pienentää hiilijalanjälkeäsi entisestään.

I-See räätälöi reittisi

I-See optimoi nopeuden, vaihteenvaihdot, rullauksen vapaalla ja moottorin sammutukset tiettyä reittiä varten, kun tasanopeudenpidin on aktivoituna ajon aikana. Parannettu I-See-järjestelmä ottaa nyt huomioon myös tulevat pinnan muodot, kaarteet, liikenneympyrät ja reaaliaikaiset liikennetiedot. Sen ansiosta tasanopeudenpidintä voidaan hyödyntää liikenteessä entistä enemmän ja pienentää näin polttoaineenkulutusta.

Tutustu I-See-järjestelmään

CMS-peilikamerajärjestelmä

CMS-peilikamerajärjestelmään kuuluu kolme kameraa. Suora näkyvyys ohjaamosta on entistä parempi, koska peilit on voitu poistaa eivätkä peilikotelot enää peitä näkyvyyttä. CMS-peilikamerajärjestelmä parantaa takanäkyvyyttä sateisissa ja sumuisissa olosuhteissa. Järjestelmä myös minimoi suoran auringonvalon heijastumisen ja häikäisyn. Näin ajokokemus on entistä parempi.

Entistä parempi näkyvyys

CMS-peilikamerajärjestelmä parantaa aerodynaamisia ominaisuuksia ja laajentaa näkökenttää sekä hyvissä että haastavissa olosuhteissa. Yötila auttaa kuljettajaa pimeässä, ja valvontatilan avulla kuljettaja näkee kuorma-auton ulkopuolelle, vaikka verhot olisivat kiinni.

Entistä parempi ajokokemus

Uudistetussa ohjaamossa myös pitkät ajomatkat sujuvat entistä mukavammin. Intuitiivinen kuljettajan käyttöympäristö sekä infotainment- ja äänentoistojärjestelmä parantavat kuljettajan kokemusta työ- ja lepoaikana. Kaikki tarvittava on selkeästi käytettävissä.

Volvo FH Aero -mallisto. Entistä laajempi.

Volvo FH Aero -mallisto on suunniteltu säästämään energiaa. Lukuisista voimansiirtovaihtoehdoista ja ohjaamomalleista on helppoa valita omaan liiketoimintaasi parhaiten sopivat ratkaisut. Paranna tuottavuutta valitsemalla diesel-, sähkö- tai kaasukäyttöinen voimansiirto ja räätälöi Volvo mukavuus- ja älyominaisuuksilla omia kuljetustoimintoja vastaavaksi.

Älä ohita tärkeitä uutisia  tilaa päivitykset. 

* Todelliseen polttoainetalouteen vaikuttavia tekijöitä on useita, kuten ajonopeus, vakionopeudensäätimen käyttö, ajoneuvon erittely, ajoneuvon kuorma, todelliset pinnanmuodot, kuljettajan ajokokemus, ajoneuvon huolto ja sääolosuhteet.

 

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Lähde tien päälle pienemmällä vastuksella

Lue lisää uudesta Extended-tuotevalikoimastamme ja siitä, miten aerodynaaminen muotoilu voi hyödyttää liiketoimintaasi.