Kuorma-autot

Volvo FH Aero -mallisto. Laajennettuna.

Esittelyssä kaikkien aikojen taloudellisin kuorma-automme. Virtaviivainen siluetti, laajennettu keula ja Peilikamerajärjestelmä CMS tekevät ulkoasusta rohkean sekä tuovat merkittäviä energiansäästöjä. Vuosikymmenien uraauurtavien tehokkuus-, mukavuus- ja turvallisuusinnovaatioidemme sekä laajan tutkimuksen, kehityksen ja testauksen tulos on täällä: uusi Volvo FH Aero -mallisto.

Polttoainesäästöä jopa 5 %

Tutustu mahdollisiin säästöihin paikallisen jälleenmyyjän kanssa.

Uusi, aerodynaamisesti muotoiltu laajennettu keula, Peilikamerajärjestelmä CMS ja älykkäät ominaisuudet, kuten ohjaamon parannetut tiivisteet, uusi kilpipaikka ja sivuhelman yläosan jatke, vähentävät merkittävästi ilmanvastusta, mikä vähentää Volvo FH Aeron polttoaineenkulutusta jopa 5 %*.

Lue lisää lehdistötiedotteestamme

Paranna energiatehokkuutta entisestään

Volvo FH Aero ja Volvo FH16 Aero on suunniteltu tehokkaaseen ajoon suurilla nopeuksilla riippumatta siitä, valitsetko sähkö-, kaasu- vai dieselvoimansiirron. Uuden aerodynaamisen laajennetun keulan ja peilikamerajärjestelmä CMS lisäksi uudet laahaamattomat levyjarrut, parannettu I-See ja maailmankuulu I-Save voivat säästää energiaa ja pienentää hiilijalanjälkeäsi entisestään.

Räätälöity I-See-ominaisuudella

I-See optimoi nopeuden, vaihteenvaihdot, rullauksen vapaalla ja moottorin sammutukset tiettyä reittiä varten, kun tasanopeudenpidin on aktivoituna ajon aikana. Parannettu I-See-ominaisuus ottaa nyt huomioon myös tulevat pinnan muodot, kaarteet, liikenneympyrät ja reaaliaikaiset liikennetiedot. Näin voit parantaa polttoainetehokkuutta tasanopeudenpitimellä entistä useammissa tilanteissa tien päällä.

Tutustu I-See-toimintoon

Peilikamerajärjestelmä CMS

Aerodynamiikan parantamisen lisäksi peilikamerajärjestelmä CMS laajentaa näkökenttää sekä hyvissä että haastavissa olosuhteissa. Yötila auttaa kuljettajaa pimeässä, ja valvontatilan avulla kuljettaja näkee kuorma-auton ulkopuolelle, vaikka verhot olisivat kiinni.

Entistä parempi näkyvyys

Peilikamerajärjestelmä CMS sisältää kolme kameraa. Kun peilit on poistettu, suora näkyvyys on parempi, koska peilien kotelot eivät peitä näkyvyyttä. Peilikamerajärjestelmä CMS parantaa entisestään näkyvyyttä taakse sateisissa ja sumuisissa olosuhteissa ja minimoi suoran auringonvalon aiheuttaman häiriön. Näin ajokokemus on entistä parempi.

Tutustu peilikamerajärjestelmään

Parannettu ajokokemus

Pääset nauttimaan pitkistä ajomatkoista ja laatuajasta ohjaamossasi. Intuitiivinen kuljettajan käyttöliittymä sekä Infotainment- ja äänentoistojärjestelmä tarjoavat mukavan kokemuksen sekä ajon että levon aikana. Kaikki tarvittava on ulottuvillasi.

Volvo FH Aero -mallisto. Laajennettuna.

Volvo FH Aero -mallisto säästää energiaa, ja se sisältää erilaisia ​​voimansiirto- ja ohjaamomalleja, joista löydät sopivimmat liiketoimintaasi. Valitse joko diesel-, sähkö- ja kaasukäyttöinen voimansiirto ja räätälöi Volvo tarpeidesi mukaan, jolloin ajomukavuus on erinomainen ja älyominaisuudet parantavat tuottavuutta.

Älä ohita tärkeitä uutisia  tilaa päivitykset. 

* Todelliseen polttoainetalouteen vaikuttavia tekijöitä on useita, kuten ajonopeus, vakionopeudensäätimen käyttö, ajoneuvon erittely, ajoneuvon kuorma, todelliset pinnanmuodot, kuljettajan ajokokemus, ajoneuvon huolto ja sääolosuhteet.

 

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Lähde tien päälle pienemmällä vastuksella

Lue lisää uudesta Extended-tuotevalikoimastamme ja siitä, miten aerodynaaminen muotoilu voi hyödyttää liiketoimintaasi.