Kuorma-autot

OPPISOPIMUS VOLVOLLA

 

Volvo mekaanikko -oppisopimuskoulutus on ainutlaatuinen tapa yhdistää käytännön työskentely ja ammattiopinnot. Koulutusohjelma on väylä uuteen ammattiin Volvolla. Koulutuksia on järjestetty yli 10 vuoden ajan ja olemme kouluttaneet noin 100 uutta mekaanikkoa. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti lähes milloin tahansa.

Etsimme oppisopimuskoulutukseen sekä kokeneita ammattilaisia, jotka haluavat uusia uramahdollisuuksia ja pätevöityä lisää työn ohessa että uusia alalle tulevia. Oppisopimuksella voi suorittaa joko perustutkinnon tai ammattitutkinnon.

Perustutkinnon suorittaminen edellyttää teknistä peruskoulutusta, kuten esimerkiksi auto- ja kuljetusalan, kone- ja metallialan tai sähköalan peruskoulutusta tai vastaavaa muuta teknisen alan kokemusta. Odotamme opiskelijalta myös innostusta tai harrastuneisuutta raskaan kaluston parista. Ammattitutkinnon suorittajalla tulee olla jokin teknisen alan peruskoulutus ja työkokemusta raskaan kaluston parissa vähintään 3-5 vuotta tai vastaavat tiedot.

Kysy lisätietoja: rekrytointi@volvo.com

Oppisopimus oli mielestäni paras vaihtoehto, koska pystyi olemaan töissä ja saamaan palkkaa.

Väylä uuteen ammattiin

Oppisopimuskoulutus voi olla väylä uuteen ammattiin ja uuteen työpaikkaan, mutta myös tapa kehittää omaa osaamista.

Raskaan kaluston mekaanikkojen lisäksi olemme kouluttaneet oppisopimuksella myös henkilöstöämme varaosamyynnissä ja toimistotehtävissä.

Volvo oppisopimuskoulutus

Volvo mekaanikko -oppisopimuskoulutus on ainutlaatuinen tapa yhdistää käytännön työskentely ja ammattiopinnot. Koulutusohjelma on väylä uuteen ammattiin Volvolla. Koulutuksia on järjestetty yli 10 vuoden ajan ja olemme kouluttaneet noin 100 uutta mekaanikkoa.