Kuorma-autot

Volvo Dynamic Steering

Ainutlaatuinen ohjausavustin, joka lievittää rasitusta ja lisää samalla vakautta ajoon. Volvo Dynamic Steering parantaa hallintaa kaikilla nopeuksilla, tarjoaa aktiivisen ohjauksen kuljettajan tukijärjestelmiin ja lisää turvallisuutta. Järjestelmä antaa sinulle myös mahdollisuuden ajaa kuorma-autoa kaukosäätimellä. 

Vakaa ja vaivaton reitillä

Volvo Dynamic Steering pitää kuorma-auton vakaana suurilla nopeuksilla ja helpottaa ohjaamista ajettaessa hitaasti. Siinä yhdistyvät perinteinen hydraulinen ohjaustehostin ja ohjausvaihteeseen asennettu sähkömoottori sekä kuorma-auton liikkeet ja kuljettajan aikeet tunnistavat anturit. Moottoria ohjataan 2000 kertaa sekunnissa ja se antaa välittömästi ylimääräistä ohjausmomenttia tarvittaessa.

Suoraan ja vakaasti eteenpäin

Epätasaisella alustalla jarrutettaessa kurssin korjauksia ei tarvitse tehdä, jos kuorma-autosi on varustettu Volvo Dynamic Steering -ohjauksella. Se suodattaa myös kuoppien, tien urien ja merkintöjen aiheuttamat iskut sekä tasapainottaa voimakkaan sivutuulen vaikutusta ja antaa kuljettajan löysätä otetta ohjauspyörästä.

Tarkka peruutus vaivattomasti

Järjestelmän ansiosta jopa täyteen kuormatulla autolla peruuttaminen on helppoa ja ohjauspyörä palautuu automaattisesti keskiasentoon. Voit peruuttaa niin pitkälle kuin haluat ajautumatta pois kurssista.

Pilot Assist

Tahattomat kaistanvaihdot tai poikkeamat kurssista voivat johtaa onnettomuuksiin. Volvo Dynamic Steering Pilot Assist -toiminnolla käyttää ohjaamon etukameraa kaistamerkintöjen lukemiseen. Järjestelmä on ennakoiva ja auttaa sinua seuraamaan kaistaa käyttämällä aktiivista ohjaustukea ohjatakseen sinua ja auttaakseen pitämään jatkuvan kurssin.

Kaistallapitoavustin

Volvo Dynamic Steering ja kaistallapitoavustin auttavat pysymään kaistalla. Jos järjestelmä havaitsee, että kuorma-autosi lähestyy kaistamerkintöjä, se auttaa sinua aktiivisesti takaisin kaistan keskelle.

Ajonvakautustoiminto

Volvo Dynamic Steering ja ajonvakautustoiminto on suunniteltu havaitsemaan kuorma-auton luistamisen alkaminen. Järjestelmä tekee välittömästi vastaohjauksen vakauttaakseen ajoneuvoyhdistelmän ja tilanteen.

Ohjaa kaukosäätimellä

Volvo Dynamic Steering voidaan yhdistää kauko-ohjaukseen. Ihanteellinen ratkaisu, kun joudut tekemään pieniä, toistuvia ohjausliikkeitä työskennellessäsi ohjaamon ulkopuolella. Se lisää tuottavuutta, turvallisuutta ja mukavuutta.

Omat henkilökohtaiset asetuksesi

Räätälöi asetukset sinulle sopiviksi. Voit itse asettaa ohjauspyörän vastuksen siten, että se sopii parhaiten ajo-olosuhteisiin ja omiin mieltymyksiisi. Voit valita esimääritetyn asetuksen tai mukauttaa asetukset kokonaan itse. Lopputulos? Saat juuri sellaisen ajokokemuksen, jonka haluat.

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.