Kuorma-autot

Enemmän hallintaa, vähemmän rasitusta

VOLVO DYNAMIC STEERING

Etsitkö kuorma-autoa, jolla ajaminen on täysin vakaata ja hallittua kaikilla ajonopeuksilla ja joka vähentää kuljettajan rasitusta? Vai haluatko apua heittelehtimisen välttämiseen ja oikealla kaistalla pysymiseen? Tutustu Volvo Dynamic Steering -järjestelmään. joka tarjoaa kaikki nämä ominaisuudet. Voit myös määrittää asetukset juuri sinulle sopiviksi ja käyttää etäohjaustoimintoa.

Kuinka se toimii?

Volvo Dynamic Steering -järjestelmässä yhdistyvät perinteinen hydraulinen ohjaustehostin ja ohjausvaihteeseen asennettu sähkömoottori. Järjestelmä laskee useiden antureiden antamien tietojen perusteella paitsi kuorma-auton suunnan myös kuljettajan aikeet. Sähkömoottorin toimintaa säädellään 2 000 kertaa sekunnissa. Se korjaa tahattomia ohjausliikkeitä ja tuottaa lisävääntöä tarpeen mukaan.

Vakaa ja vaivaton

Suurilla nopeuksilla ajettaessa Volvo Dynamic Steering pitää kuorma-auton vakaana ja suunnassa. Hitaassa ja tarkkuutta vaativassa ajossa se tehostaa kuljettajan ohjausvoimaa kaikilla kuormilla. Järjestelmän ansiosta jopa täyteen kuormatulla autolla peruuttaminen on helppoa ja ohjauspyörä palautuu automaattisesti keskiasentoon. Voit peruuttaa ajoneuvoa yli sata metriä suunnassa pysyen.

Luotisuoraan

Rasittavatko korjaavat ohjausliikkeet hermoja jarrutuksen jälkeen tai epätasaisilla pinnoilla ajettaessa? Historiaa. Aiheuttavatko kuopat, kulumisurat ja muut tien epätasaisuudet päänsärkyä? Lähes huomaamattomia. Volvo Dynamic Steering tasapainottaa jopa voimakkaan sivutuulen vaikutuksia. Voit siis keventää otettasi ohjauspyörästä – kuorma-auto muuttaa suuntaa vain halutessasi.

Juuri niin kuin haluat

Räätälöi asetukset sinulle sopiviksi. Voit itse asettaa ohjauspyörän vastuksen siten, että se sopii parhaiten ajo-olosuhteisiin ja omiin mieltymyksiisi. Voit valita esimääritetyn asetuksen tai mukauttaa asetukset kokonaan itse. Lopputulos? Saat juuri sinulle räätälöidyn ajokokemuksen.

Vältä heittelehtiminen

Ajonvakautustoiminnolla varustettu Volvo Dynamic Steering minimoi heittelehtimisen aiheuttamien onnettomuuksien riskin. Jos järjestelmä havaitsee heittelehtimistä, se avustaa välittömästi kevyesti korjaavalla ohjausliikkeellä. Näin järjestelmä vakauttaa ajoneuvoa ohjaamalla sitä päinvastaiseen suuntaan – ennen kuin ehdit huomatakaan, että jotain oli tapahtumassa.

Pysy kaistalla

Volvo Dynamic Steering ja kaistallapitoavustin auttavat sinua pysymään kaistalla. Jos järjestelmä havaitsee, että kuorma-auto lähestyy kaistamerkintöjä, se ohjaa sinut aktiivisesti takaisin kaistan keskelle. Sitä hädin tuskin huomaa, mutta se vie turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

Ojenna kaukosäädin!

Ulkoisen ohjauksen mahdollistavan Volvo Dynamic Steeringin ansiosta kuorma-autoa voi ohjata kauko-ohjaimella. Tämä on ihanteellinen ratkaisu, kun joudut tekemään pieniä, toistuvia ohjausliikkeitä työskennellessäsi ohjaamon ulkopuolella. Ominaisuus parantaa tuottavuutta ja tekee työpäivä huomattavasti mukavamman.

SAATAVANA NÄIHIN KUORMA-AUTOIHIN

UUDENLAINEN TAPA AJAA

Me näytämme, kuinka teemme ajamisesta helpompaa, turvallisempaa ja mukavampaa.