Kuorma-autot

Volvo FE CNG. 

Tehokkuutta ja tuottavuutta alhaisemmilla päästöillä. Kaasumoottorilla varustettu Volvo FE CNG soveltuu erinomaisesti jätteenkeräykseen, jakelukuljetuksiin ja muihin tehtäviin, joissa alhainen melutaso ja pienempi ympäristöjalanjälki parantavat yrityksen kilpailukykyä.

Helppo käyttää

Se näyttää tavalliselta Volvo FE:ltä, mutta Volvo FE CNG:ssä on moottori, joka käyttää yksinomaan paineistettua maakaasua tai paineistettua biokaasua. Moottorissa käytetään kipinäsytytteistä tekniikkaa, ja se tuottaa 320 hv ja 1 356 Nm:n vääntömomentin. Kuorma-auto on varustettu automaattivaihteistolla. Tuottavuudeltaan ja ajo-ominaisuuksiltaan se on siis dieselkäyttöisen Volvo FE -mallin veroinen.

Pienemmät päästöt

Maakaasu tai biokaasu palaa täysin hajuttomasti. Lisäksi siitä vapautuu erittäin vähän haitallisia hiukkasia. Biokaasun käyttö vähentää polttoaineen käytöstä aiheutuvia CO₂-päästöjä täydet sata prosenttia. Pakokaasut sisältävät niin vähän pienhiukkasia, että kolmitoimikatalysaattorin lisäksi ei tarvita muuta pakokaasujen jälkikäsittelyä.

Luotettava ratkaisu

Moottorissa käytetään kipinäsytytystekniikkaa, ja se vaatii ainoastaan kolmitoimikatalysaattorin päästöjen hallintaan. Ei SCR:ää, EGR:ää tai AdBlueta. Valitse 2×4 tai 2×3 kaasusäiliötä, jotka on asennettu alustan molemmille puolille. Toimintasäde on kevyissä jakelukuljetuksissa jopa 400 km ja jätteenkeräyksessä jopa 250 km.

Monet kaupungit eri puolilla maailmaa etsivät vaihtoehtoja dieselkuorma-autoille. Uusiutuvat polttoaineet ovat usein edellytys urakan saamiselle – erityisesti jätehuollossa. Volvo FE CNG -mallin ansiosta voimme tarjota kaupunkiympäristöissä toimiville yrityksille kuorma-auton, jonka ympäristövaikutukset ovat selvästi pienemmät.

Yhdistä matalalattiaohjaamoon

Yhdistä vähäpäästöinen voimansiirto helppopääsyiseen matalalattiaohjaamoon, joka parantaa kaupunkiajon turvallisuutta ja helpottaa kuljettajien työtä.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.