Tiedämme, miten tärkeää on pitää kuorma-auto tien päällä. Siksi Aidot Volvo Varaosat ja Lisävarusteet on suunniteltu mahdollisimman luotettaviksi, kestäviksi ja suorituskykyisiksi. Ne ovat laadukkaita, ja ne täyttävät Volvon tekniset määritykset ja tiukat vaatimukset. Kuorma-autojemme tavoin myös Aidot Volvo Varaosat testataan paitsi laboratorioissamme myös kenttätestiohjelmissamme, jotka kattavat laajan valikoiman ajo-olosuhteita arktisesta kylmyydestä autiomaan paahteeseen.

Jos ajo keskeytyy odottamatta, edistyksellinen ja tehokas logistiikkajärjestelmä varmistaa, että löydämme oikeat varaosat ja toimitamme ne heti. Ammattitaitoiset mekaanikot ovat valmiita tekemään kaikkensa, että kuorma-auto palaa tien päälle mahdollisimman nopeasti. Maksimoitu käyttöaste. Ja taattu mielenrauha.

Laatu

Alkuperäisessä kunnossa. Alkuperäinen on aina paras. Voit luottaa tehdastason laatuun, kestävyyteen ja yhteensopivuuteen sekä pitää Volvosi Volvona.

Kuorman toimitus

Oikeat osat. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Volvo Trucks -verkosto kattaa yli 130 maata sekä yli 2 000 jälleenmyyjää ja korjaamoa.

Takuu

Asennettujen osien kahden vuoden takuu Aidoille Volvo Varaosille ja Lisävarusteille.

Aidot Volvo Varaosat – Volvo Trucksin huoltopalvelut

Aidot Volvo Varaosat

Paras tapa pitää kuorma-auto tien päällä on käyttää oikeita osia, jotka on valmistettu oikeiden teknisten tietojen mukaisesti.

Lue lisää Aidoista Volvo Varaosista
Volvo Trucks – Lisävarusteet – Volvo Trucksin huoltopalvelut

Aidot Volvo Lisävarusteet

Tee Volvo-kuorma-autosta juuri sinulle sopiva muokkaamalla sen ulkonäköä, suorituskykyä ja mukavuutta.

Lue lisää Volvo Trucks Lisävarusteista
Volvo Trucksin liikkeet – Volvo Trucksin huoltopalvelut

Volvo Trucks Merchandise -kauppa

Volvo Trucks Merchandise -oheistuotteet ovat ainutlaatuisia, ja ne on suunniteltu tukemaan kuljettajien jokapäiväistä elämää.

Käy Volvo Trucks Merchandise -kaupassa

Asiaan liittyvät uutiset ja tarinat

Moottorien uusi elinkaari

Flenin tehtaalla raskaiden kuorma-autojen kuluneisiin moottoreihin puhalletaan uutta elämää. Uudelleenvalmistuksen jälkeen ne ovat uudenveroisia, ja ympäristökin kiittää....

Ikkuna digitaaliseen maailmaan

Digitalisaatio muokkaa yhteiskuntaa nopeaan tahtiin, eikä kuljetusala ole mikään poikkeus. Volvo Trucksin palveluista vastaava päällikkö Carina Holm kertoo, miten asiakkaiden elämää on helpotettu tiedot ja palvelut yhteen keräävän Volvo Connect ...

Kevyemmät kuorma-autot, enemmän hyötykuormaa

Arclid Transport -yhtiön markkinaympäristössä kilpailu on kovaa, joten heidän oli maksimoitava hyötykuorma ja parannettava tuottavuutta. Investoimalla harkittuihin kuljetusratkaisuihin ja hyödyntämällä kuljettajakoulutusta kuljetuspäällikkö Peter ...

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi auttaa oikean osan etsinnässä sekä korjauksessa ja huollossa. Soita tai tule käymään.

Etsi lähin jälleenmyyjä