Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Varaosat ja lisätarvikkeet

Pidä kuorma-autosi tien päällä Aitojen Volvo Varaosien ja Volvo Trucks Lisävarusteiden avulla

Varaosat & lisätarvikkeet

Tiedämme, miten tärkeää on pitää kuorma-auto tien päällä. Siksi Aidot Volvo Varaosat ja Lisävarusteet on suunniteltu mahdollisimman luotettaviksi, kestäviksi ja suorituskykyisiksi. Ne ovat laadukkaita, ja ne täyttävät Volvon tekniset määritykset ja tiukat vaatimukset. Kuorma-autojemme tavoin myös Aidot Volvo Varaosat testataan paitsi laboratorioissamme myös kenttätestiohjelmissamme, jotka kattavat laajan valikoiman ajo-olosuhteita arktisesta kylmyydestä autiomaan paahteeseen.

Jos ajo keskeytyy odottamatta, edistyksellinen ja tehokas logistiikkajärjestelmä varmistaa, että löydämme oikeat varaosat ja toimitamme ne heti. Ammattitaitoiset mekaanikot ovat valmiita tekemään kaikkensa, että kuorma-auto palaa tien päälle mahdollisimman nopeasti. Maksimoitu käyttöaste. Ja taattu mielenrauha.

Laatu

Alkuperäisessä kunnossa. Alkuperäinen on aina paras. Voit luottaa tehdastason laatuun, kestävyyteen ja yhteensopivuuteen sekä pitää Volvosi Volvona.

Kuorman toimitus

Oikeat osat. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Volvo Trucks -verkosto kattaa yli 130 maata sekä yli 2 000 jälleenmyyjää ja korjaamoa.

Takuu

Asennettujen osien kahden vuoden takuu Aidoille Volvo Varaosille ja Lisävarusteille.

Asiaan liittyvät uutiset ja tarinat