Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Uusimmat tiedotteet

Tommy Lindholm, Jälkimarkkinointijohtaja Volvo Finland Ab: ”Aika on haastava, mutta myös tässä tilanteessa kuljetusyritykset voivat luottaa siihen, että Volvo korjaamoverkosto toimii”.

Volvo kuorma-autojen varaosalogistiikka ja korjaamot palvelevat normaalisti

Volvo kuorma-autojen varaosalogistiikka ja asiantunteva huoltoverkosto ovat kuljetusyritysten tukena myös poikkeustilanteessa. Kaikki Suomen Volvo huoltokorjaamot palvelevat kuten normaalisti ja Volvo -varaosien saatavuus on edelleen erinomaisella tasolla. Käyttöastetta maksimoi Aidot Volvo Varaosat. Kun Volvo-osat asennetaan valtuutetulla korjaamolla, niillä on kahden vuoden täystakuu, joka kattaa myös seurannaisvauriot.
Volvo Truck Rental

Kuorma-autot ja hyötyajoneuvot muuttuviin kuljetustarpeisiin Volvo Truck Rentalista

Volvo Truck Rental -palvelu tarjoaa Suomen kattavimman vuokra-autokaluston kuljetusyrityksille. Volvo Truck Rental on joustava kumppani, sillä omistajuuden sijaan kalustoa voi vuokrata muuttuvien tarpeiden ja erilaisten kuljetussopimusten mukaan. Palvelu mahdollistaa siten helpon ja vaivattoman kapasiteetin laajentamisen, joka ottaa huomioon myös vaihtelut eri kuljetussegmenttien välillä.

Tiedote asiakkaillemme koronan vaikutuksista toimintaamme

Hyvät asiakkaamme, Volvo Groupilla turvallisuus on aina ollut kaiken toiminnan lähtökohtana. Koronavirus jatkaa leviämistään ja vaikuttaa meidän kaikkien arkeen juuri nyt. Otamme myös Volvo Finlandissa tilanteen hyvin vakavasti ja tärkein prioriteettimme on turvata asiakkaidemme sekä henkilöstömme turvallisuus ja terveys. Meidän tehtävämme on samalla osaltamme tukea ja myötävaikuttaa siihen että kuljetukset ja tavaratoimitukset jatkuvat myös näissä poikkeusolosuhteissa. Seuraamme tilannetta ja asiantuntijoiden tilannearvioita hyvin tarkkaan ja päivitämme ohjeitamme tarvittaessa viranomaisohjeiden mukaisesti.
Volvo Classic Parts

Volvo Classic -varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien tuottavuuden

Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien suorituskyvyn ja tuottavuuden. Ne ovat Aitoja Volvo Varaosia tutulla kahden vuoden täystakuulla, mutta hinnaltaan vähintään kaksikymmentä prosenttia edullisempia. Hintaetu koskee varaosia, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on vähintään viisi vuotta.
R2A8182 Raskaan sarjan uusi Volvo Trucks ‑valikoima

Volvo Trucks lanseeraa seuraavan sukupolven raskaan kuorma-auton, joka on suunniteltu kuljettajaa varten

Volvo Trucks tuo markkinoille neljä uutta kuorma-autoa, jotka painottavat kuljettajan työympäristöä, turvallisuutta ja tuottavuutta. Olemme todella ylpeitä tästä tulevaisuuteen tähtäävästä investoinnista. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme paras liikekumppani. Haluamme parantaa heidän kilpailukykyään ja auttaa heitä houkuttelemaan parhaita kuljettajia yhä kiristyvillä markkinoilla, sanoo Roger Alm, Volvo Trucksin toimitusjohtaja. Volvo Trucksin toimituksista noin kaksi kolmasosaa koostuu neljästä raskaasta kuorma-autosta: Volvo FH, FH16, FM ja FMX.
08A3977 FH 4x2, puoliperävaunu, kaukokuljetuksiin maantiellä

Volvo Trucks lanseeraa uuden Volvo FH:n – seuraavan sukupolven kuorma-auton, joka on suunniteltu kuljettajaa varten

Volvo Trucks on lanseerannut uuden Volvo FH:n, jossa on uusittu ohjaamo, innovatiiviset turvallisuusominaisuudet ja kuljettajakeskeinen työympäristö. Uusi muotoilu hellii erityisesti kuljettajaa: tuottavuus, turvallisuus ja mukavuus ovat kaikki aiempaa parempia.