Kuorma-autot

Paranna kuljettajien turvallisuutta ja vältä onnettomuudet

Volvo Connectin Turvallisuuspalvelun avulla voit seurata ja analysoida kuljettajien toimintaa parantaaksesi kalustosi turvallisuutta ja vähentääksesi onnettomuusriskiä. Se auttaa myös vähentämään osien kulumista, parantamaan polttoainetehokkuutta ja ennen kaikkea tekemään liikenteestä turvallisempaa. Kaikille.

Keskeisimmät hyödyt

Analysoi ja paranna kuljettajan turvallisuutta.

Vastaanota hälytyksiä turvallisuuteen liittyvistä tapahtumista.

Paranna polttoainetehokkuutta.

Vähennä osien kulumista.

Vähennä onnettomuuksien riskiä.

Suojaa yrityksesi mainetta.

Lue alta lisää Turvallisuuspalvelusta. Voit myös käydä Volvo Connect Markkinapaikassa tai ottaa yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja. 

Eikö sinulla vielä ole Volvo Connect -tiliä?
 

Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään tilin luomiseksi

Turvallisuuspalvelun kohokohtia


Turvallisuus

Turvallisuuspalvelussa ei ole kyse pelkästään kuorma-autonkuljettajien ja muiden tienkäyttäjien suojelemisesta onnettomuuden sattuessa. Se auttaa myös välttämään onnettomuuksia ennen kuin niitä pääsee tapahtumaan. Volvo Connectin Turvallisuuspalvelu antaa käyttöön faktapohjaisen perustan turvallisuusanalyysille ja kuljettajakoulutukselle. Palvelu kirjaa kuljettajan toimet, kuten voimakkaat jarrutukset ja kiihdytykset, sekä aktiivisten turvallisuusjärjestelmien toiminnan onnettomuuksien välttämiseksi. Tämä auttaa kalustopäälliköitä ja kuljettajia tunnistamaan parannuskohteita, edistämään turvallisempia kuljetuksia, parantamaan polttoainetehokkuutta ja vähentämään osien kulumista.

Volvo Connectin Turvallisuuspalvelu

Volvo Connect -palvelujen kohokohtia

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan Volvo Connectin käytön? Tai onko sinulla kysyttävää palvelusta? Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.