Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Artikkeleita Volvo kuorma-autoista ja palveluista.

Volvo Visiitti - onlinelehti

Lue asiakastarinoita Volvo-kuorma-autoista ja palveluista. Opi myös Volvo-kuorma-autojen tekniikasta tai suunnittelutyöstä.

Latest Press Release

collage.pressReleaseTitle

Kaikki artikkelit

233 matches

1 of 12

 • Erinomainen polttoainetalous ja miten se on saavutettavissa ovat päivittäisiä keskustelun aiheita useimmissa kuljetusyrityksissä. Rae- ja jauhekuljetuksia Pohjoismaissa, Baltiassa ja Keski-Euroopassa yli 120 ajoneuvoyhdistelmän voimin tarjoavassa Powder-Transissa aiheeseen tartuttiin täysin uuden Volvo FH 500 I-Save 6x4 veturin ja Volvon tarjoaman kuljettajakoulutuksen voimin.

 • Rengasrikoilla ja niistä aiheutuneilla välillisillä kustannuksilla on ollut K-S Bulk Oy:lle merkittäviä vaikutuksia yhtiön talouteen. Yritys lähti selvittämään miten he voisivat vähentää rengasrikoista aiheutuneita kustannuksia ja päätyivät Volvo Älykäs Rengaspalveluun.

 • Storemen Logistics Oy:llä on kovat tavoitteet energiatehokkuudelle. Raskasta vetokalustoa uusitaan vähäpäästöiseksi ja elokuun lopulla yhtiö otti merkittävän askeleen matkallaan kohti vihreämpää logistiikkaa, käynnistämällä kuljetukset Suomen ensimmäisellä Volvo FL Electric sähkökuorma-autolla.

 • Heinäkuussa, kun suurin osa suomalaisista vietti kesälomiaan, Volvo Trucksin Vantaan konttorille asteli Suomen Volvo Trucksin ensimmäinen sähköisistä kuljetusratkaisuista vastaava Commercial and Technical Manager Electromobility - Janne Silvonen. Töitä on työpöydälle kertynyt jo iso pino. Raskaan kaluston sähköistäminen on alkanut kiinnostaa suomalaisia kuljetusyrittäjiä, sillä päästövähennyspaineet ulottuvat myös raskaaseen liikenteeseen.

 • Tyylikkään sininen Volvo FH16 8x4 trippelisora-auto kiiltelee auringossa, kun kuljetusyrittäjä Matti Kulhelm ja Volvo Truck Center Lahden kuorma-automyyjä Janne Kangaskolkka käyvät läpi malliuudistuksen mukanaan tuomia uusia ominaisuuksia. Kovin kauaa ei ole ehtinyt vierähtää edellisestäkään luovutuksesta, sillä Kulhelm otti vastaan edellisen FH16 -kuorma-autonsa reilu vuosi sitten. Tuoreen malliston uudistuneet ominaisuudet kuitenkin polttelivat niin paljon, että teki mieli ostaa uusi. ”Tykkään ajaa hyvillä autoilla”, toteaa Matti Kulhelm.

 • Urbaser Oy:n uusi Volvo FM -jäteauto luovutettiin toukokuun alussa. Urbaserin Volvo FM on viimeisen päälle jäteauto - ja tyylikäs kuin mikä.

 • Kuusankoskelainen Tukkijahti Oy:n Jonna Matikainen on ajanut puuta nuoresta iästä huolimatta jo vuosikausia. Oman yrityksensä hän perusti vuonna 2018 ja on yksi Suomen ensimmäisistä naispuunkuljetusyrittäjistä. Oman yrityksen perustaminen on ollut selkeänä tavoitteena siitä lähtien, kun hän aikoinaan aloitti opiskelut logistiikka-alalla. Nykyään alla on Volvo FH16 650, jonka kanssa yhteistä taivalta on kertynyt jo reilu vuosi.

 • Ensimmäiset Kuljetuspavelu All The Wayn kuudesta uuden mallin Volvo FH 6 x 2 460 Globe -veturista ovat valmiina ja lähdössä kuljetustehtäviin toukokuun alussa. Kalustohankinnassa ympäristöarvot ovat olleet painavin peruste ja uudella kalustolla tavoitellaan polttoainesäästöjä. Ympäristönäkökulmat on pyritty huomioimaan kaikissa valinnoissa.

 • Kuljetusyrittäjä Pertti Kananen matkasi yhdessä kuorma-automyyjä Reijo Holopaisen kanssa Alucarille Maksamaalle hakemaan Kanasen uutta Volvo FH16 kuorma-autoa kotiin. ”Mielenkiinnolla odotan”, toteaa Kananen uudesta autostaan. Kanasen Volvo FH16 on yksi ensimmäisiä uuden malliston puuautoja tien päällä.

 • Uusi Volvo FM sopii erinomaisesti Kuljetus M. Holmströmin toimittamien elintarvikkeiden jakelutehtäviin, sillä uusi ohjaamo on nyt entistäkin mukavampi työpaikka aktiiviselle kuljettajille. Ohjaamouudistusten lisäksi yrittäjä odottaa mielenkiinnolla miten uusi FM käyttäytyy polttoaineen kulutuksen suhteen.

 • Kalevi Aaltonen odottaa uudelta Volvo FH460 I-Save Turbocompound -kuorma-autoltaan erityisesti pienempää polttoainelaskua. Kaksoisahdin, kääntyvä takateli ja kokonaisvaltaisesti uudempi tekniikka houkuttelivat Aaltosta uuden malliston Volvon hankintaan.

 • Botnia Marin on valmistanut Targa-veneitä Suomen länsirannikolla – tarkemmin sanottuna Maalahdessa ja Uudessakaarlepyyssä – pian 36 vuotta. Näitä vähitellen yhä suurempia paljon kehuttuja veneitä, joita markkinoidaan hyvin kuvaavalla mainoslauseella ”The 4x4 of the sea” myydään nykyään ympäri maailmaa. Tämä asettaa suuria vaatimuksia myös kuljetuksille, jotka Botnia Marin on aina pyrkinyt hoitamaan osittain itse.

 • Lahtelaisen R.A. Rajala Oy:n toimitusjohtaja Risto Rajala on koko yrittäjäuransa ajan aktiivisesti hakenut uudenlaisia toimintatapoja ja edistyksellistä tekniikkaa yrityksensä toiminnan kehittämiseksi. Kun hän joitakin vuosia sitten Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklundin tavatessaan kysyi tältä, olisiko mitään kokeilemisen arvoista uutta tulossa, vastaus oli, että saattaisi ollakin. Silloin ei julkisuudessa tiedetty vielä mitään Volvo FH LNG -kuorma-autosta.

 • Transport story

  12/01/2020 1 min teksti 1 min teksti

  Volvo Trucksin evoluutio 

  Alati muuttuva vakio. Volvon kuorma-autot kehittyvät jatkuvasti. Jokaisen uuden sukupolven myötä käyttöönotetaan huolellisesti suunniteltuja ja toteutettuja parannuksia.

 • Inside Volvo

  10/30/2020 7 min teksti 7 min teksti

  Kuorma-auton käyttöasteen ja reaaliaikaisen valvonnan uusi vertailukohta 

  Yli 600 000 Volvo kuorma-autoa on nyt varustettu etäyhteydellä, ja luku kasvaa päivä päivältä. Reaaliaikainen seuranta on todellisuutta, ja vähän kerrallaan Volvo Trucks on onnistunut vähentämään odottamattomia ajon keskeytymisiä ja tehostamaan huoltopalveluita. Etu on merkittävä, ja kuljetusyritykset pystyvätkin nyt pitämään lupauksensa paremmin ja toimittamaan tavaran ajoissa perille.

 • Uusi Volvo FMX on suunniteltu erityisesti tekemään maansiirtokuljettajien työstä helpompaa, turvallisempaa ja mukavampaa. Ruotsalainen maansiirtokuljetuksiin erikoistunut EG Eriksson laittaa sen koetukselle.

 • Transport story

  10/14/2020 2 min teksti 2 min teksti

  Volvo FH:n ohjaamon uudistetut sisätilat: suunniteltu kuljettajaa varten 

  Kuljettajien antama palaute vaikutti merkittävästi Volvo FH:n ja Volvo FH16:n ohjaamojen sisätiloihin tehtyihin parannuksiin. Heti kuljettajan paikalle istuttaessa on selvää, että parannusten ansiosta kuljettajan ajokokemus on erinomainen, turvallinen ja paljon aiempaa mukavampi.

 • Volvo Trucksin uuden malliston 12-tuumainen mittaristo on suunniteltu siten, että kuljettajan ei tarvitse irrottaa käsiään ohjauspyörästä eikä katsettaan tiestä.

 • Tech Product

  10/05/2020 2 min teksti 2 min teksti

  Lisää voimaa, suurempi hyötykuorma 

  Uudet Volvo FMX, Volvo FH ja Volvo FH16 ovat tuottavuudeltaan parempia kuin koskaan, sillä erinäisillä uudistuksilla kokonaisyhdistelmämassaksi saadaan jopa 150 tonnia.

 • Valituilla asiakkailla oli mahdollisuus koeajaa Espanjan Sierra de los Filabresin mutkaisilla teillä uusia Volvo FH16-, Volvo FH- ja Volvo FM -malleja ennen niiden julkistusta. Seuraavassa artikkelissa on koottu heidän tunnelmat uusista malleista kuusi kuukautta ennen lanseerausta.

233 matches

1 of 12