Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Lehti täynnä asiaa kuorma-autoista

Volvo Visiitti

Parhaat palat - katso kaikki artikkelit sivun lopusta.

Volvo FH -kuorma-auto kuljettaa rakennusta sumuisessa Kiirunan kaupungissa Pohjois-Ruotsissa
| 4,5 minuuttia | 4,5 minuuttia

Ainutlaatuinen ylisuuri kuorma: kaupungin kuljettaminen kuorma-autolla Pohjois-Ruotsissa

Kun Pohjois-Ruotsissa sijaitsevan Kiirunan kaupungin päättäjät huomasivat kaivostoiminnan vaarantavan heidän elinympäristönsä, he tekivät radikaalin päätöksen: koko kaupunki oli siirrettävä. Erikoiskuljetusten asiantuntija Mikael Wallner on vuosien varrella siirtänyt monia ylisuuria kuormia Volvo FH -kuorma-autollaan, mutta ei kokonaisia rakennuksia.
Volvon kuorma-auto ajamassa järven rannalla auringon laskiessa
| 2 min teksti | 2 min teksti

Volvo Flexi-Gold Contract – käyttöperusteinen sopimus kuljetusyrityksille, jotka tarvitsevat enemmän joustavuutta

Volvo Trucksin uusi Flexi-Gold Contract tarjoaa pitkäaikaisen huoltosopimuksen turvallisuuden, mutta joustavasti sovittamalla huollot ja kustannukset ajoneuvojen käyttömäärään.
Maissilla kuormattu Volvo FH jättää pölyjäljen kulkiessaan tiellä auringonnousun aikaan
| 5 min teksti | 5 min teksti

Volvo Flexi-Gold -sopimus pitää Michael Vermaakin kuorma-autot liikkeellä

Eteläafrikkalaiselle maanviljelijälle Michael Vermaakille toimintavarmuus on menestymisen avain. Volvo FH -kuorma-autojen Flexi-Gold-sopimus auttaa häntä varmistamaan toiminnan kannattavuuden – ja pysymään kilpailijoidensa edellä.
Koulutus pudotti polttoaineen kulutusta

Koulutus pudotti polttoaineen kulutusta

Täyden kympin koulutus, sanoo Laura Muhonen. Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy ja Volvo Trucks järjestivät yhdessä räätälöidyn ja käytännöllisen koulutuksen, jonka ansiosta polttoaineen kulutus putosi välittömästi. Näin koulutus maksaa itsensä takaisin nopeasti.
Volvo FH16 ajaa

Puunkuljettajan käteen sopiva työkalu

Utajärveläinen Kuljetusliike Moilaspojat on erikoistunut puutavarankuljetuksiin. Pohjois-Pohjanmaan vaihtelevissa olosuhteissa Volvon ominaisuudet varmistavat, että työt sujuvat ja puut liikkuvat, olipa yö tai päivä. Volvo on työkalu, joka sopii Hannu Moilasen käteen.
Volvo Trucksin tuotepäällikkö Mikko Aules

Volvon ratkaisut raskaisiin kuljetuksiin

Volvon tekniset ratkaisut soveltuvat erinomaisesti raskaisiin kuljetuksiin, sanoo Suomen Volvo Trucksin tuotepäällikkö Mikko Aules. Vaihtoehtoja on kaikkiin kuljetustehtäviin.
Simo Eerikäinen ja Volvo mekaanikko

Huolto pelaa, kuljetukset sujuvat

Simo Eerikäinen ajaa Volvo kasettiyhdistelmällä hiekkakuljetuksia Uudellamaalla. Huoltosopimus helpottaa kuljetusyrittäjän arkea, ja palvelu on pelannut Vantaan Truck Centerissä. Huolto- ja varaosapalveluiden toimivuus on tärkeä kriteeri kalustohankintoja tehtäessä.
Volvo FH LNG ‑kuorma-auto

25 Volvo FH ‑innovaatiota

Volvo FH on alusta saakka muovannut tulevaisuutta. Volvo FH oli virstanpylväs vuonna 1993, ja tämän jälkeen malli on ollut edelläkävijä mukavuudessa, turvallisuudessa, suorituskyvyssä ja mukautettavuudessa. Tässä 25 innovaatiota, jotka ovat vieneet Volvo FH:n huipulle.
Volvo FH – innovaatioiden aikajana

Volvo FH – 25 innovaation vuotta

Volvo FH on ollut valtaisa menestys. Ja kuljettajien ja omistajien työtä helpottaneet sekä turvallisuutta ja liiketoimintaa edistäneet innovaatiot mullistavat alaa edelleen. – On pyrittävä edistämään sellaista kulttuuria, joka kannustaa ihmisiä pohtimaan uusia ideoita. Ja sellaisia rakenteita, jotka mahdollistavat asiakkaille lisäarvoa tuottavien ideoiden toteuttamisen, kertoo Group Trucks Technologyn Volvo FH ‑malliston tuotepäällikkö Staffan Rödjedal.
Auringonlasku Göteborgissa.

Göteborg saa ensimmäisen sähkökuorma-autonsa

Volvo Trucksin kotikaupungilla Göteborgilla on kunnianhimoiset tavoitteet kestävän kehityksen saralla. Tänä vuonna kaupunki saa ensimmäisen sähkökuorma-autonsa, joka on pieni mutta tärkeä ensiaskel kaupungin kaupallisten kuljetusten sähköistämisessä. Mutta mitä kulissien takana tapahtui, ennen kuin ensimmäinen sähkökäyttöinen kuorma-auto saatiin Göteborgin kaduille?
Päivittäistavaran kaupunkijakelu.

Mitä enemmän akkukapasiteettia, sitä parempi – vai mitä?

Kuinka pitkälle yhdellä latauksella voi ajaa? Yleisimmät sähköajoneuvoja koskevat kysymykset liittyvät niiden toimintasäteeseen. Mitä pidemmälle virta riittää, sitä parempi – vai mitä?
Lars Mårtensson, Volvo Trucks

Akut – kuinka ympäristöystävällisiä ne todella ovat?

Sähköajoneuvot ovat hiljaisempia, energiataloudellisempia ja puhtaampia kuin fossiilisilla polttoaineilla toimivat. Akkuihin liittyy kuitenkin vielä monenlaisia kysymyksiä. Kuinka ympäristöystävällisiä ja kuinka kestävällä pohjalla litiumioniakut todella ovat, kun kokonaiskuva huomioidaan? Volvo Trucksin ympäristö- ja innovaatiojohtaja Lars Mårtensson keskustelee hyödyistä ja haitoista.
Volvo Trucks kaupungeissa

Tarvitaanko huomispäivän kaupungeissa kuorma-autoja?

Kaupungistuminen ei osoita hiipumisen merkkejä, kaupunkien koko suurenee kaikkialla maailmassa, ja kuljetusten tarve kasvaa jatkuvasti. Samalla ilmansaasteet ja liikenneruuhkat ovat valtavia ongelmia. Tarvitsemme ehdottomasti entistä puhtaampia ja tehokkaampia kuljetusjärjestelmiä. Kysymys kuuluu: sopivatko kuorma-autot huomispäivän kaupunkeihin?
Sähkökuorma-autot

Vaivattomasti kohti sähköistettyä liikennettä. Sähkökuorma-autot ovat vihdoin täällä.

Markkinoilla on valtavasti kiinnostusta sähkökuorma-autoja kohtaan. Moni haluaa myös ymmärtää, mitä mahdollisuuksia tämä uusi sähköistetty teknologia tuo mukanaan ja kuinka se toimii päivittäisessä käytössä. Sähköajoneuvot tekevät kuljetuksista hiljaisempia, puhtaampia ja kestävämpiä. Kun yhteiskunta siirtyy kohti uusia, kestävämpiä kuljetuksia, on huomioitava tiettyjä uudenlaisia näkökohtia. Samalla syntyy kuitenkin myös uusia mahdollisuuksia.
Kestävä kaupunkikehitys

Kestävä kehitys on tulevaisuuden Göteborgin kulmakivi

Simo Eerikäinen, Kuljetus A. Eerikäinen

Huoltosopimus helpottaa kuljetusyrittäjä Simo Eerikäisen arkea

Simo Eerikäinen, Kuljetus A. Eerikäinen, ajaa hiekkakuljetuksia Uudellamaalla. Eerikäisen Volvo FH 13 540 hv -kuorma-autossa on Blue-tason huoltosopimus, joka kattaa huollot kiinteään kuukausihintaan. Jälkimarkkinoilla on suuri merkitys Eerikäiselle. Sujuvat huollot ja korjaukset sekä varaosien saatavuus vaikuttavat kuorma-auton hankintapäätökseen. Katso videohaastattelu.
Kuljetus M. Holmström Oy Ab Porvoossa

Volvon ominaisuudet helpottavat jakelukuljettajan työtä

Kuljetus M. Holmström Oy Ab on lämpötilasäädeltyihin elintarvikekuljetuksiin erikoistunut yritys Porvoosta. Yritys on jo vuosikymmeniä luottanut Volvoon. Porvoon kaduilla ja jakeluliikenteen tiukoissa käänteissä muun muassa Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä, I-Shift -vaihteisto ja ilmajousitus helpottavat jakeluliikenteen taitajien työtä. Katso videohaastattelu.
Anders Stenbock

Kuinka valitsen oikean rahoituksen kuorma-autolleni?

Valittaessa rahoitusmuotoa kuorma-autoa ostettaessa on hyvä huomioida oman yrityksen taloudellinen tila, taseen ja tuloksen teon kannalta. VFS Finland Ab, tuttavallisemmin Volvo Rahoitus, auttaa oikean rahoitusmuodon valinnassa.
Volvo kuorma-autot eri vuosikymmeninä

Volvo 90 vuotta turvallisuuden asialla

Muun muassa seuraavat turvallisuuteen liittyvät merkkipaalut ovat osa paitsi Volvon, myös koko alan historiaa.
Tulevaisuuden tähdet

Tulevaisuuden tähdet – kolmen viikon kruunu opinnoille

Kuorma-autoliikenteen Volvo Säätiön Tulevaisuuden tähdet -koulutusohjelma on ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle ainutlaatuinen mahdollisuus syventää osaamistaan alalla. Haku on käynnissä maaliskuun 2018 loppuun.

Kaikki artikkelit

  Volvo Visiitti – Volvo Trucksin asiakaslehti

  Mieleenpainuvia kuorma-autoihin ja kuljetusalaan liittyviä artikkeleita

  Oletko kiinnostunut uusista kuljetusalan innovaatioista? Erilaisista kuljetuksista eri puolilla maailmaa? Mikäli vastaat myöntävästi, on tämä lehti sinua varten. Volvo Visiitti on Volvo Trucksin asiakaslehti, jonka painos on n. 18 000 kappaletta. Tapaa tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat Volvon tuotteiden ja palveluiden avulla menestyksellisesti alentaneet polttoainekustannuksiaan tai tehostaneet toimintaansa. Asiakkaisiin tutustutaan joka puolella maailmaa ja kotimaassa.

  Tilaa painettu Visiitti

  Lehti postitetaan raskaan kaluston haltijoille joko Volvon lehtirekisterin tai ajoneuvorekisterin tietojen mukaisesti. Ajoneuvorekisteri saa tietonsa väestötietojärjestelmästä. Yksityistilaajat ja Volvo jälleenmyyjien henkilökunta saavat lehtensä Volvo Finland AB:n lehtirekisterin perusteella. Nämä osoitteenmuutokset tehdään osoitteeseen: Volvo Finland AB, Lehtirekisteri, PL 50, 01611 Vantaa

  Mikäli haluat lisätä lukijan postituslistalle, ota yhteys Jaana Lievoseen etunimi.sukunimi@volvo.com