Kuorma-autot

TIETOJA VOLVO TRUCKSISTA

Edistyksen asialla jo 100 vuotta

Ensimmäinen Volvo kuorma-auto valmistui 1928. Sittemmin olemme kasvaneet Euroopan suurimmaksi raskaiden kuorma-autojen valmistajaksi. Nykyisin olemme sitoutuneet kehityksen edistämiseen ja kestävien kuljetusratkaisujen tulevaisuuden muokkaamiseen. Perustana ovat yhtiön perusarvot – laatu, turvallisuus ja ympäristö. Suhtaudumme intohimoisesti kaikkeen, mitä teemme.

Laatu

Laatusitoumuksemme on jatkuva pyrkimys ylittää odotukset ja huolehtia siitä, ettei mikään jää sattuman varaan. Se tarkoittaa, että toimitamme tuotteita ja palveluja, joihin voit luottaa ja jotka parantavat käyttöastetta ja tulosta.

Lue lisää laadusta

Turvallisuus

Turvallisuusinnovaatioidemme avulla pyrimme ehkäisemään liikenneonnettomuuksia ja vähentämään loukkaantumisia. Visionamme on nolla onnettomuutta, ja teemme väsymättä töitä, jotta kaikkien tienkäyttäjien turvallisuus paranisi.

 

Lue lisää turvallisuudesta

Ympäristöstä huolehtiminen

Visionamme on siirtyminen päästöttömyyteen, joten tavoitteemme on, että kuljetusalalla noudatetaan entistä kattavammin kestävän kehityksen periaatteita. Johtoaseman saavuttaminen sähköistämisessä on yksi keskeisistä pyrkimyksistämme.

Lue lisää ympäristöstä huolehtimisesta

Tietoja Volvo Groupista

Volvo Trucks on osa Volvo Groupia, jolla on 102 000 työntekijää, joka toimii yli 190 markkina-alueella ja jolla tuotantolaitoksia 18 maassa.

 

Siirry Volvo Groupiin

SAAT LISÄTIETOJA JÄLLEENMYYJILTÄ

Volvo jälleenmyyjämme tietävät kaiken yrityksestämme
ja tarjonnastamme. Ota yhteyttä, niin saat tietää lisää.