Kuorma-autot

Volvo FH. Alkuperäinen kaukokuljetusten ikoni.

Volvo FH on ikoninen kaukokuljetuksiin tarkoitettu kuorma-auto, joka tekee ajosta mukavaa ja turvallista pisimmilläkin matkoilla. Siinä on runsaasti tehokkuutta parantavaa teknologiaa. Valitse haluamasi vaihtoehto laajasta sähkö-, kaasu- ja dieselvoimansiirtojen valikoimasta, joka muuttaa ajamisen laatuajaksi ensimmäisestä päivästä alkaen.

  Volvo FH

  Käyttötehtävät: kauko- ja aluekuljetukset, rakennus- ja maansiirtokuljetukset, metsänhoito ja puutavarakuljetukset, kaivos- ja louhoskuljetukset
  Teho: 420–540 hv

  Lue tarkat erittelyt

  Volvo FH Electric

  Käyttötehtävät: alue- ja konttikuljetukset, rakennus- ja maansiirtokuljetukset
  Yhdistelmäpaino: 50 tonnia
  Teho: enimmillään 490 kW
  Toimintasäde: enimmillään 300 km

  Lue lisää Volvo FH Electricistä

  Kaasukäyttöinen Volvo FH

  Käyttötehtävät: kauko- ja aluekuljetukset, konttikuljetukset
  Teho: 420–500 hv
  Toimintasäde: enimmillään 1 000 km

  Lue lisää kaasukäyttöisestä Volvo FH:sta

Tutustu Volvo FH:n mukavuus- ja turvallisuusominaisuuksiin

Erottuva ajovalojen muoto ja pystysuora ohjaamoprofiili, jonka tunnistaa jo kaukaa. Valikoiman mukavissa ohjaamoissa on runsaasti ratkaisuja, jotka tekevät elämästä tien päällä entistäkin parempaa. Selaa alla olevaa galleriaa ja katso lisätietoja ominaisuuksista, jotka tekevät tästä kuorma-autosta tehokkaan ja mukavan työpaikan.

Muotoiltu tehokkuutta varten

LED-ajovalot, entistä pienemmät aukot ja CMS peilikamerajärjestelmä ovat esimerkkejä Volvo FH:n tehokkaista muotoiluominaisuuksista, jotka vähentävät ilmanvastusta ja säästävät energiaa. Lisäksi mukautuvat kaukovalot lisäävät näkyvyyttä muita häiritsemättä ja parantaen liikenneturvallisuutta.

Täydellinen ohjaamon sisälämpötila

Hyvin kalibroitu ilmastointijärjestelmä jakaa ja kierrättää ilmaa Volvo FH -ohjaamossa, kun olet liikkeellä. Kun sammutat moottorin lepoa varten, aktivoi vain I-Park Cool, jotta ohjaamon sisälämpötila pysyy pelkällä akkuvirralla mukavana nukkuessasi hyvät yöunet.

Jokapäiväistä mukavuutta

Volvo FH -ohjaamojen ansiosta päivät tien päällä sujuvat mukavasti. Ohjaamoissa on runsaasti säilytystilaa, kaksi jääkaappia ruokia ja juomia varten sekä mikroaaltouuni suosikkivälipalojen lämmittämiseen. Ja tietysti todella mukava sänky.

Räätälöi oma Volvo FH

Sähkö, kaasu tai diesel. Viisi ohjaamokokoa. Valikoima sisustustasoja sisä- ja ulkopuolelle. Lisäksi laaja valikoima lisävarusteita, kuten laahaamattomat levyjarrut ja I-Save, joiden avulla ajaminen on entistäkin tehokkaampaa, turvallisempaa ja tuottavampaa.

I-Save on tehokas ja joustava

Entistä tasaisempi ja hiljaisempi ajokokemus ja pienempi polttoaineenkulutus. I-Save-toiminto on saatavissa turbocompound-teknologiaa käyttävän D13-moottorin yhteyteen: käytössäsi on enemmän vääntöä pienillä kierroksilla, polttoainetehokkaat taka-akselit ja optimoidut ohjelmistoratkaisut. Ne tuovat polttoainesäästöjä ja parantavat tuottavuutta.

Tutustu Volvo FH -malliin ja I-Save-toimintoon

I-Seen ansiosta voit säästää energiaa ennakoinnilla

I-Seen ollessa käytössä kuorma-auto optimoi nopeuden, vaihteenvaihdot, vapaalla rullauksen ja moottorin sammutukset edessä olevien pinnanmuotojen ja kaarteiden sekä reaaliaikaisten liikennetietojen mukaan. Ennakoi tilanteet ja säästä energiaa. Voit käyttää I-See-toimintoa heti, kun lähdet tien päälle.

Lue lisää I-Seestä

Älykäs vakionopeussäädin

Tasaisen nopeuden ylläpito säästää energiaa. Älykäs vakionopeussäädin tekee sen turvallisesti ja mukavasti. Se toimii kaikilla nopeuksilla pysähdykseen asti ja käynnistyy automaattisesti uudelleen, joten voit käyttää sitä muuallakin kuin moottoriteillä.

Lisätietoja kuljettajaa tukevista järjestelmistä

Luo täydellinen ajokokemus Volvo FH:lla

Riippumatta siitä, käytätkö Volvo FH:ta kaukokuljetuksiin vai maansiirtoon, vaihteiden vaihto sujuu täydellisesti ja ohjausliikkeet onnistuvat tarkasti ja hallitusti I-Shiftin ja Volvo Dynamic Steeringin avulla. Katso alla olevasta galleriasta lisätietoja I-Shiftistä, Volvo Dynamic Steeringistä ja muista kuorma-autosi lisävarusteista.

Aina oikea vaihde käytössä I-Shiftin avulla

I-Shift tarjoaa valikoiman vaihteistoja, jotka voidaan räätälöidä kaikkeen kaukokuljetuksista maansiirtoon ja raskaisiin kuljetuksiin. I-Shift DC -kaksoiskytkin vaihtaa vaihdetta ilman vetokatkoksia. Ryömintävaihteilla varustetun I-Shiftin avulla voit hallita äärimmäisiä kuormia pysähdyksestä asti tinkimättä polttoainetaloudesta suurilla nopeuksilla.

Katso lisätietoja I-Shiftistä

Volvo Dynamic Steeringin tarkkuus

Volvo Dynamic Steering auttaa ohjauksessa kuin vakaa käsi, joka helpottaa ajamista ja vähentää rasitusta. Ominaisuus myös lisää kuljettajaa tukevien järjestelmien toimivuutta aktiivisella ohjauksella eri tilanteissa. Lisäksi lisävarusteena on saatavilla mahdollisuus ohjata kuorma-autoa kaukosäätimellä.

Lue lisää Volvo Dynamic Steering -järjestelmästä

Teliakselin nosto

Pienempi energiankulutus, parempi pito ja pienempi kääntösäde. Teliakselin nostotoiminnolla voi kytkeä yhden vetoakselin irti ja nostaa sen. Teliakselin pito ja kuormituskapasiteetti sekä yksivedon ajettavuus ja taloudellisuus.

Tutustu alustavaihtoehtoihin

Infotainment-kokemus

Tee ohjaamossa viettämästäsi ajasta mahdollisimman miellyttävää. Valitse kahdesta eritasoisesta äänijärjestelmästä, joissa istuimen alla on ylimääräinen subwoofer suosikkimusiikkiasi ja podcasteja varten.

Turvallisuutta kuorma-auton ympärille

Ohjaamon varustelu

Räätälöi Volvo FH tarpeisiisi sopivalla ohjaamomallilla. Voit valita energiaa säästävän CMS peilikamerajärjestelmän ja sivupeilien välillä. Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin alla.

  Globetrotter XXL -ohjaamo

  Globetrotter XXL -ohjaamolla varustetussa Volvo FH:ssa yhdistyvät erinomainen ajomukavuus ja miellyttävä asuminen kahdelle henkilölle. Pitempi ja leveämpi alasänky on suunniteltu erinomaista nukkumismukavuutta varten.

  Globetrotter XL -ohjaamo

  Volvo FH Globetrotter XL -ohjaamo on alkuperäinen alan standardi kaukokuljetuksiin ja muihin käyttötehtäviin, joissa tarvitaan hyvää mukavuustasoa. Käytännöllistä ja tilavaa asumista jopa kahdelle hengelle.

  Globetrotter-ohjaamo

  Globetrotter-ohjaamolla varustetussa Volvo FH:ssa yhdistyvät erinomainen ajomukavuus ja miellyttävä majoitus jopa kahdelle hengelle. Moottoritilassa mahtuu seisomaan suorana.

  Makuuohjaamo

  Makuuohjaamolla varustetussa Volvo FH:ssa yhdistyvät erinomainen ajomukavuus ja miellyttävä yöpymismahdollisuus jopa kahdelle hengelle sekä rajallinen seisomakorkeus.

  Matala makuuohjaamo

  Matalalla makuuohjaamolla varustettu Volvo FH tarjoaa matalamman ohjaamon ulkokorkeuden yhdistettynä erinomaiseen ajomukavuuteen, mukavaan yöpymiseen yhdelle ja rajoitettuun seisomakorkeuteen.

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.