Kuorma-autot

Volvo FM Low Entry

Volvo FM Low Entry -sähkökuorma-autossa on erinomainen näkyvyys ja ajomukavuus. Se on täydellinen valinta, kun tarvitset suuren kapasiteetin kuorma-autoa mihin tahansa kaupunkityöskentelyyn, kuten jätteiden keräykseen, rakennustöihin tai tavaroiden toimitukseen. Valitse erilaisista ohjaamo- ja alustakokoonpanoista tarpeidesi mukaan.

Erinomainen näkyvyys ja mukavuustaso

Kuljettajan istuimella olet lähellä tien pintaa, ja matala ohjaamo varmistaa mahdollisimman hyvän suoran näkyvyyden. Tämän ansiosta Volvo FM täyttää tiukimmatkin turvallisuusstandardit suoralle näkyvyydelle.

Sujuva kulku ohjaamoon ja sieltä pois

Matala ohjaamo sopii täydellisesti työhön, jossa noustaan ohjaamoon ja poistutaan sieltä usein vuoron aikana. Kuljettaja voi nousta autoon ja poistua siitä helposti matkustajan puolelta, mikä parantaa turvallisuutta ja käytännöllisyyttä. Lisäksi ohjaamo tekee työympäristöstä ergonomisemman ja siten turvallisemman. 

Helppo ajaa

Vakiona tuotteeseen kuuluva pehmeä, sähköinen voimansiirto ja Volvo Dynamic Steering tekevät kuorma-autosta helpon ohjata kapeilla kaduilla. Sujuva ajokokemus tekee kuljettajien työvuoroista miellyttävämpiä ja rennompia.

Tee tilaa miehistölle

Volvo FM Low Entry voidaan räätälöidä joko vain kuljettajalle, yhdelle matkustajalle tai jopa kolmelle matkustajalle. Tällöin kuorma-autoa voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin – toimituksista aina jätteiden keräykseen, kunnallisiin toimintoihin ja rakennustöihin.

Räätälöi oma Volvo FM Low Entry

Kokoa Volvo FM Low Entry, joka vastaa vaatimuksiasi. Onko kyseessä jätteiden keräys, kippaus vai tavarantoimitus? Tarvitaanko akseleita kaksi, kolme vai neljä? Onko kyseessä yksittäinen vai tandemveto? Se on sinusta ja mieltymyksistäsi kiinni.

Valmiina kaupunkiin

Volvo FM Low Entryssä nautit paremmasta suorasta näkyvyydestä kuin useimmissa muissa kuorma-autoissa. Sen avulla yrityksesi pystyy täyttämään kaupunkien tiukimmatkin turvallisuusmääräykset. Lisäksi se tekee ajamisesta tasaista ja helppoa, ja raskaat kuljetukset onnistuvat ilman pakokaasupäästöjä.

Yhdistelmän kokonaispaino enintään 32 tonnia

Latausteho jopa 250 kW

Toimintasäde jopa 200 km

Volvo FM Low Entryn erittelyt

Ominaisuudet​

Volvo FM Low Entry

  

Akselikokoonpanot​Tasakuorma-autot: 4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4

  

Ohjaamo

Lyhyt miehistöohjaamo

  

Kokonaisyhdistelmämassa

Enintään 32 tonnia

  

Akkukapasiteetti

360 kWh, 4 akkua

  

Toimintasäde

Jopa 200 km

  

Latausaika (täysi lataus)

8,5 tuntia AC (43 kW)
1,5 tuntia DC (250 kW)

  

Voimansiirtolinja

2 sähkömoottoria, I-Shift-vaihteisto

  

Suorituskyky

Jopa 330 kW:n jatkuva teho

  

Käyttötehtävät

Päällirakenneyhteensopivuus. 3 voimanottoa
(sähköinen, mekaaninen ja vaihteisto)

  

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Valmiina kaupunkiin

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.