Kuorma-autot

Pidä pyörät pyörimässä Volvo Trucksin palvelujen avulla

Volvo Trucks Palvelut

Pidämme kuorma-autosi ja yrityksesi liikkeessä
 

Ensiluokkaisella Volvo-kuorma-autolla olet hyvissä asemissa ensimmäisestä päivästä alkaen. Meidän sitoumuksemme ei kuitenkaan pääty siihen, että ojennamme avaimet. Siitä kaikki vasta alkaa.

Katso, kuinka asialle omistautuneet jälleenmyyjätiimit, Aidot Volvo Varaosat ja laaja palvelutarjonta sekä uraauurtavat yhteysratkaisut pitävät kuorma-autosi ja yrityksesi liikkeessä. Kilometri toisensa jälkeen. Päivästä päivään. Tämä kaikki sisältyy lupaukseemme antaa parasta mahdollista tukea kuorma-auton koko käyttöiän ajan ja myös sen jälkeen.

Volvo Connect

Volvo Connect -portaali antaa pääsyn digitaalisiin palveluihin, asiakirjoihin ja työkaluihin, jotka lisäävät kuljetusliiketoimintasi kannattavuutta. Pyydä jälleenmyyjääsi luomaan sinulle tili. Kirjaudu sitten sisään ja tutustu monipuolisiin palveluihin, jotka pitävät sinut askeleen edellä.

Onko sinulla jo Volvo Connect -tili?

Kaluston hallinta

Kaluston hallintapalvelumme tekevät päivittäisestä työstäsi helpompaa, tehokkaampaa ja tuottavampaa. Ne auttavat sinua välttämään odottamattomia ajon keskeytymisiä. Aikatauluta kuljetustehtävät ja korjaamokäynnit. Paranna energiatehokkuutta ja turvallisuutta. Ja paljon muuta. Kaikki yhdessä paikassa – Volvo Connect -portaalissa.
 

Kaluston hallinta

Kuljettajaa tukevat järjestelmät

Taitava ja motivoitunut kuljettaja on tuottavampi ja ajaa taloudellisemmin sekä turvallisemmin. Jos olet investoinut Volvo kuorma-autoon, on tärkeää panostaa myös kuljettajiin, jotta saat autostasi täyden hyödyn irti. Kuljettajakoulutuksemme voi auttaa sinua saavuttamaan tämän ja paljon muuta.
 

Kuljettajaa tukevat järjestelmät

Rahoitustuotteet

Jokaisella yrityksellä on oma tapansa harjoittaa liiketoimintaa sekä pyrkiä kasvuun ja kannattavuuteen, joten etsimme oikean ratkaisun ajan kanssa ja tiiviissä yhteistyössä. Tämän seurauksena Volvo Rahoituksen tarjoamat rahoitusratkaisut ovat älykkäitä, joustavia ja yrityksellesi räätälöityjä.
 

Rahoitustuotteet

Kuudes aisti

Seuraava askel kuorma-auton käytettävyydessä.

Volvo Rahoitus

On kyse sitten yhdestä ajoneuvosta tai koko kalustosta, saat meiltä liiketoimintaasi sopivan kokonaisratkaisun. 

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan Volvo Connectin käytön? Tai onko sinulla kysyttävää palvelusta? Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.