Sinun tehtäväsi on saada kuorma-autoillesi paras mahdollinen käyttöaste ja yrityksesi kannattavuus kasvuun. Meidän tavoitteemme on täysin sama. Perehdy tarkemmin siihen, mitä hyötyä palveluistamme on liiketoiminnallesi.

Osaavat mekaanikot ja oikeat palvelut merkitsevät parempaa käyttöastetta

Korjaamopalvelut

Oikea huolto. Taitavimmat mekaanikot. Huippulaadukkaat varaosat. Volvo Trucksin huoltopalveluiden avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn kuorma-autostasi. Tietoliikenneyksikön kaltaiset innovaatiot tarkoittavat, että kuorma-auton toimintakuntoa voidaan tarkkailla etänä. Ennakkoon suunniteltujen huoltojen etuja ovat entistä parempi käyttöaste, pienentyneet omistamisen kustannukset ja liiketoiminnan hallittavuuden paraneminen.

Lisätietoja korjaamopalveluistamme
2 vuoden täystakuu Aito Volvo Varaosille & asennuksille

Takuulla tien päällä
2 vuoden täystakuu Aito Volvo Varaosille & asennuksille

Tutustu tarkemmin
Dynafleetin avulla saat tuloksen hallintaan

Kuljetusten tietojärjestelmä kaluston hallintaan

Tieto on valttia yritykselle, joka aikoo menestyä. Ja sitä kuljetusyrityksesi saa Dynafleet-palvelusta. Se sisältää tarkkoja kalustonhallintaominaisuuksia ja tuottaa tärkeitä tietoja, joista on hyötyä toimintojesi kaikkien osa-alueiden hallinnassa.

Selvitä, kuinka paljon sinun liiketoimintasi hyötyy Dynafleetista
Säästä polttoainetta jopa 5 % – ilman ylimääräistä vaivaa

Fuel Advice - polttoainetaloudellisuuspalvelu

Säästä polttoainetta jopa 5 %. Henkilökohtaiset polttoaineasiantuntijamme tekevät analyyseja ja antavat vinkkejä jatkuvaan kustannusten pienentämiseen.

Selvitä, mitä hyötyä Fuel Advice -palvelusta on sinulle
Kuorma-auto joka tehtävään Volvo Truck Rental -palvelusta

Vuokraa kuorma- tai pakettiauto

Onko yrityksesi ottanut hoitaakseen uusia kuljetusreittejä? Tarvitsetko lisäkalustoa kysynnän sesonkihuippuihin? Volvo Truck Rental on aina apuna, kun tarpeet muuttuvat ja tarvitset kalustoosi täydennystä.

Kuljettajakoulutus on erinomainen valinta, kun haluat saada kaiken irti kuorma-autostasi

Volvo Trucks Kuljettajakoulutus

Valioluokan kuorma-auto ansaitsee valioluokan kuljettajan. Kun investoit Volvo Trucks Kuljettajakoulutukseen, kuljettaja saa kaiken irti kuorma-autosta tehtävässä kuin tehtävässä. Lopputulos? Parannuksia polttoainetalouteen, tuottavuuteen ja turvallisuuteen.

Volvo Rahoitukselta saat oikeanlaista apua

Volvo Rahoitus

Varsinainen kuorma-auto on liiketoimintasi kokonaiskuvassa yksi palanen muiden joukossa. Se on myös rahoitettava ja maksettava. Tässä Volvo Rahoitus astuu kuvaan. Tunnemme liiketoimintasi ja voimme tarjota ratkaisun, joka saa tulevaisuuden näyttämään valoisalta.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Huolehdi liiketoiminnastasi

Palvelut voidaan järjestää paikallisen jälleenmyyjäsi kautta. Löydät heidät täältä.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä