Jokaisella yrityksellä on oma tapansa harjoittaa liiketoimintaa sekä pyrkiä kasvuun ja kannattavuuteen, joten etsimme oikean ratkaisun ajan kanssa ja tiiviissä yhteistyössä. Tämän seurauksena Volvo Rahoituksen tarjoamat rahoitusratkaisut ovat älykkäitä ja joustavia. Ne räätälöidään yrityksellesi sopiviksi.

On kyse sitten yhdestä kuorma-autosta tai koko kalustosta. Ovat kuorma-autot sitten uusia tai käytettyjä. Saat yrityksellesi sopivan kokonaisratkaisun. Lisäksi saat kumppaniksi vahvan palveluntarjoajan, joka pysyy tukenasi niin hyvinä kuin haastavina aikoina. Koko matka tukenasi.

Mukautumiskyky

Volvo Trucksin rahoitusyhtiönä ymmärrämme liiketoimintaasi sekä tarjoamme sinulle ainutlaatuista tukea ja joustavuutta.

Ease

Olemme vaivaton liikekumppani. Toimimme nopeasti. Palvelut ovat saatavilla kätevästi paikallisen jälleenmyyjän kautta.

Lisälähde

Volvo rahoitusratkaisu voi olla oivallinen lisärahoituslähde. Näin pankkilimiitit säilyvät

Rahoitus – Rahoitustuotteet – Volvo Trucksin huoltopalvelut

Rahoitus

Yrityksesi koosta tai kalustosi iästä riippumatta rahoitusasiantuntijamme auttavat sinua löytämään ratkaisun, johon voit luottaa.

Lue lisää rahoituksesta
Truck Rental – Rahoitustuotteet – Volvo Trucksin huoltopalvelut

Kuorma-autonvuokraus

Volvo Truck Rental tarjoaa omistajille ja kuljetusyrityksille joustavuutta mukautua maailman muutoksiin ja täyttää asiakkaiden vaihtelevat tarpeet.

Lue lisää kuorma-autojen vuokrauksesta

Volvo Rahoitus ei anna veroneuvontaa tai kirjanpidollisia ohjeita. Asiakkaiden on otettava yhteyttä omaan veroneuvojaan tai kirjanpitäjään näissä asioissa.

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi auttaa oikean osan etsinnässä sekä korjauksessa ja huollossa. Soita tai tule käymään.

Etsi lähin jälleenmyyjä