Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Uusimmat lehdistötiedotteet

100 matches

1 of 5

 • Volvo Trucksin uuden malliston raskaiden kuorma-autojen sarjatuotanto on käynnistymässä Volvon tehtailla Ruotsissa, Belgiassa ja Venäjällä. Uusi Volvo kuorma-automallisto kattaa Volvo FH, FH16, FM ja FMX kuorma-autot ja niiden suunnittelun keskiössä on ollut kuljettajan mukavuuden ja turvallisuuden parantaminen ja polttoainetehokkuus.

  `
 • Euroopan johtaviin maanteiden tavaraliikenteen kuljetuspalveluiden tuottajiin kuuluva DHL Freight ja Volvo Trucks tekevät tiivistä yhteistyötä nopeuttaakseen raskaiden sähkökuorma-autojen käyttöönottoa alueellisessa liikenteessä Euroopassa. Yritysten yhteiset ponnistelut ovat tärkeä askel kohti ilmastoneutraaleja liikenneratkaisuja.

  `
 • Euroopan johtaviin logistiikkayrityksiin lukeutuva Girteka Logistics hankkii 2 000 uuden malliston Volvo-kuorma-autoa. Turvallisuus, entisestään parantunut kuljettajan työskentelymukavuus ja matala polttoaineen kulutus olivat merkittävimmät tekijät vaakakupissa päätöstä tehtäessä.

  `
 • Italialainen kuljetus- ja logistiikkayhtiö Lannutti Group valitsi I-Save -toiminnolla varustetun Volvo FH -kuorma-auton vuoden kestäneen mittavan polttoainetestausjakson tulosten perusteella ja tilasi 1000 kappaletta I-Save -toiminnolla varustettua Volvo FH -kuorma-autoa. 10% polttoainesäästöt vakuuttivat yrityksen.

  `
 • Uuden malliston Volvo FM- ja Volvo FMX -kuorma-autoja on saatavilla myös miehistöohjaamollisina muun muassa pelastustehtäviin ja paloautoiksi. Volvo FM ja Volvo FMX -mallien miehistöohjaamot on kehitetty tiiviissä yhteistyössä päällirakentajien ja pelastuspalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Ne takaavat turvallisen ja ergonomisen, Volvon korkeat laatukriteerit täyttävän työskentelyn myös pelastushenkilökunnalle.

  `
 • Volvo kuorma-autojen Dynafleet-järjestelmä korvautuu edeltäjäänsä huomattavasti kattavammalla Volvo Connectilla. Uusi Volvo Connect on kuorma-autoon liittyvien digitaalisten palveluiden ja toimintojen keskitetty käyttöliittymä. Volvo Connect kertoo muun muassa yrityksen kalustotiedot, kaluston reaaliaikaisen seurannan, korjaamohistorian, polttoaineenkulutukset ja tarjoaa laadukkaat karttapalvelut ja tietoa kuljettajakohtaisesta ajotavasta. Kaikki tiedot löytyvät helposti yhden käyttöliittymän takaa.

  `
 • Volvo Trucks toimii uranuurtajana heti käyttöön valmiiden kuorma-autojen valmistamisessa ja kehittämisessä – Volvo Pro -maansiirtoautojen osalta nyt jo yli 500 käyttövalmiin sora-auton kokemuksella. Tehdastilattavien kuorma-autojen lisäksi Volvo Trucksin valikoimaan kuuluu Suomen oloihin suunniteltuja ja Volvon asiantuntijoiden valmiiksi kuljetustehtäviin optimoimia kuorma-autoja usealle eri toimialalle.

  `
 • Liikenteen CO2-päästöjen vähentäminen on lähitulevaisuuden yhteinen tavoite koko toimialalla. Vaihtoehtoisten polttoaineiden merkitys nousee päästötavoitteisiin pääsemisessä. Vauhdittaakseen raskaan kaluston vähäpäästöisyyttä ja edistääkseen kaasun käyttöä raskaassa liikenteessä valtio alkaa myöntää hankintatukea uuden yli 16 tonnisen kaasukäyttöisen kuorma-auton ostamiseen tai pitkäaikaisen leasingsopimuksen ottamiseen. Volvo Finlandin maahantuomassa kuorma-autovalikoimassa on tarjolla vaihtoehtoisia polttoaineita käyttövoimanaan käyttäviä ajoneuvoja.

  `
 • Ensi vuonna eurooppalaiset kuljetusyritykset voivat tilata täysin sähkökäyttöisiä versioita Volvon raskaista kuorma-autoista. Tämä tarkoittaa, että Volvo Trucks myy kattavaa raskaiden sähkökuorma-autojen mallistoa Euroopassa vuodesta 2021 alkaen. Volvo Trucksin valtava sähköistämishanke on merkittävä askel kohti fossiilittomia kuljetuksia. Suomessa tavoitteena on toimittaa ensimmäiset sähköiset asiakasautot vuoden 2021 aikana jakeluautosegmentissä.

  `
 • Volvo Truck Center Jyväskylän uusi huoltokorjaamo on valmis ja aukeaa asiakkaille maanantaista 9.11.2020 alkaen. Jyväskylän uudessa toimipisteessä sekä asiakkaiden tarpeet että työntekijöiden turvallisuus ja työviihtyvyys ovat olleet rakennusprojektin tärkein päämäärä projektin alusta alkaen. Toimitilauudistuksen tavoite on sekä taata asiakastyytyväisyys että työntekijöiden työskentelyolosuhteiden nykyaikaisuus.

  `
 • Volvo Trucks aloittaa lokakuussa täysin sähköisten kuljetusratkaisujen testit maansiirtosegmentissä. Swerock-yhtiölle toimitetaan kaksi raskaisiin kuljetuksiin tarkoitettua kuorma-autoa, jotka täyttävät erityisesti kaupunkialueilla alati tärkeämmät melu- ja päästövaatimukset.

  `
 • Volvo Trucks on hiljattain tuonut markkinoille kaikkien aikojen kovimman maansiirtoautonsa, uuden Volvo FMX:n. Tämä on Volvo FMX:n kolmas versio. Uudessa Volvo FMX:ssä on täysin uusittu ohjaamo, suuremmat hyötykuormat ja innovatiiviset turvallisuusominaisuudet. Jopa 20 tonniin suurentuneet etuakselimassat ja 38 tonnin teli takaavat, että uusi Volvo FMX on valmis kaikkein vaikeimpiin olosuhteisiin ja vaativimpiin maastoihin.

  `
 • Kuljetusyritykset ja kuljetusten ostajat ovat yhä halukkaampia vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kustannuksia käyttämällä polttoaineena LNG- tai LBG-kaasua. Uusissa Volvo FH- ja Volvo FM -kuorma-autoissa on saatavana LNG- ja LBG-kaasulla käyvät moottorit, jotka tarjoavat saman hyvän suorituskyvyn kuin dieselmoottoritkin. LBG-kaasun avulla kuljetuksissa pystytään saavuttamaan hiilineutraalius ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä jopa 100 prosenttia.

  `
 • Uudet 7.9.2020 myyntiin tulleet Volvo Trucks –kuorma-autot on kehitetty niin, että kuljettajat voivat tehdä työnsä mahdollisimman tehokkaasti, turvallisesti ja taloudellisesti. Kaikissa malleissa, uudessa Volvo FH:ssa, Volvo FH16:ssa, Volvo FM:ssä ja Volvo FMX:ssä, on uusi käyttöliittymä, jonka digitaalinen mittaristo antaa kuljettajalle olennaiset tiedot kaikissa tilanteissa. Volvo FM- ja Volvo FMX –kuorma-autoissa on myös täysin uudistuneet ohjaamot, joissa on enemmän tilaa kuljettajalle, sekä entistä parempi näkyvyys.

  `
 • Antti Heinonen on valittu Volvo Trucksin uudeksi tuotepäälliköksi 31.8.2020 alkaen. Antti vastaa jatkossa Volvo Trucks tuoteportfoliosta ja varmistaa, että Suomessa myytävät mallit vastaavat markkinatarpeisiin ja asiakasvaatimuksiin.

  `
 • I-Save-toiminnolla varustettu Volvo FH julkaistaan nyt entistä taloudellisempana versiona, joka voi vähentää polttoainekustannuksia jopa kymmenellä prosentilla. Tämä merkitsee merkittävää kolmen prosenttiyksikön parannusta edelliseen sukupolveen verrattuna.

  `
 • Uusi Volvo Trucks mallisto esitellään Suomen ensiesittelypäivillä 7.–25. syyskuuta 2020. Uudet FH16, FH sekä FM ja FMX –mallit kiertävät Volvo Trucks jälleenmyyjillä kahdella eri reitillä, joilla molemmilla esitellään kahta mallia. Länsi-kiertueella pääsee tutustumaan uudistuneeseen Volvo FM 430 6x2 autoon sekä Volvo FH 500TC 8x4R I-Save koukkuvaihtolava-autoon. Itä-kierroksella esittelyssä on uusi Volvo FH16 750 8x4 ProWood puuauto, sekä Volvo FMX 540 10x4 täysilmajousinen ProX maansiirtoauto. Kiertue alkaa Volvo Truck Center Vantaalta 7.9., jossa uudistuneesta FH mallistosta esillä on myös FH500 6x4 HCT I-Save vetoauto.

  `
 • Kuljetusala kehittyy ja kantaa vastuuta ympäristöstä. Kuljetus Arto Järvimäki Oy hankki ensimmäisenä Suomessa LNG-käyttöisen Volvo FH vetoauton syyskuussa 2018. Tänä päivänä kalustossa on kolme Volvo LNG puoliperävaunun vetäjää. Kuljetus Järvimäki Oy:ssä ympäristöarvot ja vastuullisuus ovat tärkeitä. LNG-Volvoilla kaikki on sujunut hyvin ja odotusten mukaisesti.

  `
 • Volvo Trucks FMX kuorma-auto tuotiin markkinoille 2010. Malli kehitettiin erityisen vaativaan maansiirtoajoon. Vuosien mittaan FMX:n suorituskykyä on parannettu uusilla innovatiivisilla ominaisuuksilla. Volvo FMX on vakiinnuttanut asemaansa yhtenä markkinoiden vahvimmista maasiirtoautoista.

  `
 • MJS Truckingin Mika Simo ehti hakea uuden Volvo FH:n XXL ohjaamolla Volvon Göteborgin tehtailta juuri ennen koronaa. Volvo FH XXL-ohjaamossa tilaa on 600 litraa enemmän, vuode on isompi ja mukavampi. Mika halusi rakentaa omaan silmään sopivan auton. Tilavuuden lisäksi Volvon polttoainetehokkuus vakuutti.

  `

100 matches

1 of 5