Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Uusimmat lehdistötiedotteet

92 matches

1 of 5

 • Ensi vuonna eurooppalaiset kuljetusyritykset voivat tilata täysin sähkökäyttöisiä versioita Volvon raskaista kuorma-autoista. Tämä tarkoittaa, että Volvo Trucks myy kattavaa raskaiden sähkökuorma-autojen mallistoa Euroopassa vuodesta 2021 alkaen. Volvo Trucksin valtava sähköistämishanke on merkittävä askel kohti fossiilittomia kuljetuksia. Suomessa tavoitteena on toimittaa ensimmäiset sähköiset asiakasautot vuoden 2021 aikana jakeluautosegmentissä.

  `
 • Volvo Truck Center Jyväskylän uusi huoltokorjaamo on valmis ja aukeaa asiakkaille maanantaista 9.11.2020 alkaen. Jyväskylän uudessa toimipisteessä sekä asiakkaiden tarpeet että työntekijöiden turvallisuus ja työviihtyvyys ovat olleet rakennusprojektin tärkein päämäärä projektin alusta alkaen. Toimitilauudistuksen tavoite on sekä taata asiakastyytyväisyys että työntekijöiden työskentelyolosuhteiden nykyaikaisuus.

  `
 • Volvo Trucks aloittaa lokakuussa täysin sähköisten kuljetusratkaisujen testit maansiirtosegmentissä. Swerock-yhtiölle toimitetaan kaksi raskaisiin kuljetuksiin tarkoitettua kuorma-autoa, jotka täyttävät erityisesti kaupunkialueilla alati tärkeämmät melu- ja päästövaatimukset.

  `
 • Volvo Trucks on hiljattain tuonut markkinoille kaikkien aikojen kovimman maansiirtoautonsa, uuden Volvo FMX:n. Tämä on Volvo FMX:n kolmas versio. Uudessa Volvo FMX:ssä on täysin uusittu ohjaamo, suuremmat hyötykuormat ja innovatiiviset turvallisuusominaisuudet. Jopa 20 tonniin suurentuneet etuakselimassat ja 38 tonnin teli takaavat, että uusi Volvo FMX on valmis kaikkein vaikeimpiin olosuhteisiin ja vaativimpiin maastoihin.

  `
 • Kuljetusyritykset ja kuljetusten ostajat ovat yhä halukkaampia vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja kustannuksia käyttämällä polttoaineena LNG- tai LBG-kaasua. Uusissa Volvo FH- ja Volvo FM -kuorma-autoissa on saatavana LNG- ja LBG-kaasulla käyvät moottorit, jotka tarjoavat saman hyvän suorituskyvyn kuin dieselmoottoritkin. LBG-kaasun avulla kuljetuksissa pystytään saavuttamaan hiilineutraalius ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä jopa 100 prosenttia.

  `
 • Uudet 7.9.2020 myyntiin tulleet Volvo Trucks –kuorma-autot on kehitetty niin, että kuljettajat voivat tehdä työnsä mahdollisimman tehokkaasti, turvallisesti ja taloudellisesti. Kaikissa malleissa, uudessa Volvo FH:ssa, Volvo FH16:ssa, Volvo FM:ssä ja Volvo FMX:ssä, on uusi käyttöliittymä, jonka digitaalinen mittaristo antaa kuljettajalle olennaiset tiedot kaikissa tilanteissa. Volvo FM- ja Volvo FMX –kuorma-autoissa on myös täysin uudistuneet ohjaamot, joissa on enemmän tilaa kuljettajalle, sekä entistä parempi näkyvyys.

  `
 • Antti Heinonen on valittu Volvo Trucksin uudeksi tuotepäälliköksi 31.8.2020 alkaen. Antti vastaa jatkossa Volvo Trucks tuoteportfoliosta ja varmistaa, että Suomessa myytävät mallit vastaavat markkinatarpeisiin ja asiakasvaatimuksiin.

  `
 • I-Save-toiminnolla varustettu Volvo FH julkaistaan nyt entistä taloudellisempana versiona, joka voi vähentää polttoainekustannuksia jopa kymmenellä prosentilla. Tämä merkitsee merkittävää kolmen prosenttiyksikön parannusta edelliseen sukupolveen verrattuna.

  `
 • Uusi Volvo Trucks mallisto esitellään Suomen ensiesittelypäivillä 7.–25. syyskuuta 2020. Uudet FH16, FH sekä FM ja FMX –mallit kiertävät Volvo Trucks jälleenmyyjillä kahdella eri reitillä, joilla molemmilla esitellään kahta mallia. Länsi-kiertueella pääsee tutustumaan uudistuneeseen Volvo FM 430 6x2 autoon sekä Volvo FH 500TC 8x4R I-Save koukkuvaihtolava-autoon. Itä-kierroksella esittelyssä on uusi Volvo FH16 750 8x4 ProWood puuauto, sekä Volvo FMX 540 10x4 täysilmajousinen ProX maansiirtoauto. Kiertue alkaa Volvo Truck Center Vantaalta 7.9., jossa uudistuneesta FH mallistosta esillä on myös FH500 6x4 HCT I-Save vetoauto.

  `
 • Kuljetusala kehittyy ja kantaa vastuuta ympäristöstä. Kuljetus Arto Järvimäki Oy hankki ensimmäisenä Suomessa LNG-käyttöisen Volvo FH vetoauton syyskuussa 2018. Tänä päivänä kalustossa on kolme Volvo LNG puoliperävaunun vetäjää. Kuljetus Järvimäki Oy:ssä ympäristöarvot ja vastuullisuus ovat tärkeitä. LNG-Volvoilla kaikki on sujunut hyvin ja odotusten mukaisesti.

  `
 • Volvo Trucks FMX kuorma-auto tuotiin markkinoille 2010. Malli kehitettiin erityisen vaativaan maansiirtoajoon. Vuosien mittaan FMX:n suorituskykyä on parannettu uusilla innovatiivisilla ominaisuuksilla. Volvo FMX on vakiinnuttanut asemaansa yhtenä markkinoiden vahvimmista maasiirtoautoista.

  `
 • MJS Truckingin Mika Simo ehti hakea uuden Volvo FH:n XXL ohjaamolla Volvon Göteborgin tehtailta juuri ennen koronaa. Volvo FH XXL-ohjaamossa tilaa on 600 litraa enemmän, vuode on isompi ja mukavampi. Mika halusi rakentaa omaan silmään sopivan auton. Tilavuuden lisäksi Volvon polttoainetehokkuus vakuutti.

  `
 • Volvo Trucksin tehtaat Ruotsissa ja Belgiassa, jotka ovat olleet suljettuina maaliskuun puolivälistä lähtien, käynnistetään hitaasti uudelleen. Tuotanto aloitetaan tilauskannan sekä eri toimittajien toimituskapasiteettien mukaan, sekä huomioimalla turvallisuusohjeet esim. työskentelyetäisyyksiin liittyen.

  `
 • Tiedote asiakkaillemme: Kansainvälinen kuorma-autoteollisuus ja valmistajat ovat vähentäneet toimintojaan. Syynä on maiden toteuttamat toimenpiteet koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Tämän seurauksena uuden kuorma-automallistomme (Volvo FH16, Volvo FH, Volvo FM ja Volvo FMX) myyntiä lykätään syyskuuhun 2020.

  `
 • Volvo kuorma-autojen varaosalogistiikka ja asiantunteva huoltoverkosto ovat kuljetusyritysten tukena myös poikkeustilanteessa. Kaikki Suomen Volvo huoltokorjaamot palvelevat kuten normaalisti ja Volvo -varaosien saatavuus on edelleen erinomaisella tasolla. Käyttöastetta maksimoi Aidot Volvo Varaosat. Kun Volvo-osat asennetaan valtuutetulla korjaamolla, niillä on kahden vuoden täystakuu, joka kattaa myös seurannaisvauriot.

  `
 • Volvo Truck Rental -palvelu tarjoaa Suomen kattavimman vuokra-autokaluston kuljetusyrityksille. Volvo Truck Rental on joustava kumppani, sillä omistajuuden sijaan kalustoa voi vuokrata muuttuvien tarpeiden ja erilaisten kuljetussopimusten mukaan. Palvelu mahdollistaa siten helpon ja vaivattoman kapasiteetin laajentamisen, joka ottaa huomioon myös vaihtelut eri kuljetussegmenttien välillä.

  `
 • Hyvät asiakkaamme, Volvo Groupilla turvallisuus on aina ollut kaiken toiminnan lähtökohtana. Koronavirus jatkaa leviämistään ja vaikuttaa meidän kaikkien arkeen juuri nyt. Otamme myös Volvo Finlandissa tilanteen hyvin vakavasti ja tärkein prioriteettimme on turvata asiakkaidemme sekä henkilöstömme turvallisuus ja terveys. Meidän tehtävämme on samalla osaltamme tukea ja myötävaikuttaa siihen että kuljetukset ja tavaratoimitukset jatkuvat myös näissä poikkeusolosuhteissa. Seuraamme tilannetta ja asiantuntijoiden tilannearvioita hyvin tarkkaan ja päivitämme ohjeitamme tarvittaessa viranomaisohjeiden mukaisesti.

  `
 • Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien suorituskyvyn ja tuottavuuden. Ne ovat Aitoja Volvo Varaosia tutulla kahden vuoden täystakuulla, mutta hinnaltaan vähintään kaksikymmentä prosenttia edullisempia. Hintaetu koskee varaosia, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on vähintään viisi vuotta.

  `
 • Volvo Trucks tuo markkinoille neljä uutta kuorma-autoa, jotka painottavat kuljettajan työympäristöä, turvallisuutta ja tuottavuutta. Olemme todella ylpeitä tästä tulevaisuuteen tähtäävästä investoinnista. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme paras liikekumppani. Haluamme parantaa heidän kilpailukykyään ja auttaa heitä houkuttelemaan parhaita kuljettajia yhä kiristyvillä markkinoilla, sanoo Roger Alm, Volvo Trucksin toimitusjohtaja. Volvo Trucksin toimituksista noin kaksi kolmasosaa koostuu neljästä raskaasta kuorma-autosta: Volvo FH, FH16, FM ja FMX.

  `
 • Volvo Trucks on lanseerannut uuden Volvo FH:n, jossa on uusittu ohjaamo, innovatiiviset turvallisuusominaisuudet ja kuljettajakeskeinen työympäristö. Uusi muotoilu hellii erityisesti kuljettajaa: tuottavuus, turvallisuus ja mukavuus ovat kaikki aiempaa parempia.

  `

92 matches

1 of 5