Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Uusimmat tiedotteet

110 matches

1 of 6

 • Janne Silvonen on valittu Volvo Trucks Suomen uudeksi sähköisistä kuljetusratkaisuista vastaavaksi tuotepäälliköksi 12.7.2021 alkaen. Silvonen vastaa jatkossa Volvo Trucksin sähkökuorma-autojen ja niihin liitettävien palveluiden ratkaisuista Suomessa.

  `
 • Volvo Trucksilla on vastikään lanseerattujen Volvo FH-, FM- ja FMX Electric -sähkökuorma-autojensa myötä täydet valmiudet lähteä edistämään raskaan liikenteen sähköistämistä ja nopeuttamaan siirtymistä kestävämpiin kuljetuksiin. Läpimurto perustuu ratkaisuun missä kaikki sähköautomallit jakavat saman alustatekniikan, ja joka mahdollistaa auton käytettävyyden hyvin laajasti monenlaisissa eri kuljetustehtävissä. Tämä edesauttaa monien kuljetusyritysten helpomman siirtymisen sähköisten kuljetusten pariin.

  `
 • Monipuolisia ympäristöhuoltoalan- ja kiertotalouden palveluita tarjoava Remeo ja Volvo Trucks aloittavat ”täyden palvelun” yhteistyön, jossa Volvo Trucks tarjoaa Remeolle kaluston käytettävyyttä ja käyttöastetta. Uuden yhteistyömallin mukaan kaluston kokonaishallintapaketti tulee Remeon käyttöön yhdestä osoitteesta Volvolta. Volvo Trucks vastaa Remeon kalustosta päällirakenteet mukaan lukien ja Remeo voi keskittyä omaan ydinbisneksensä pyörittämiseen.

  `
 • Pohjois-Euroopan suurin kuljetus- ja logistiikkayhtiö DFDS ja Volvo Trucks yhdistävät voimansa sähköistääkseen raskaat kuorma-autokuljetukset. Yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa DFDS toimittaa täysin sähkökäyttöisellä kuorma-autolla osia Volvon kuorma-autotehtaalle Göteborgin lähelle. Yhteistyö on tärkeä askel Volvo-konsernin fossiilittoman toimitusketjun rakentamisessa.

  `
 • Parantaakseen sähkökuorma-autojensa kokonaisvaltaista turvallisuutta Volvo Trucks on kehittänyt sähkökuorma-autoihinsa ainutlaatuisen ääneen perustuvan hälytysjärjestelmän varoittamaan jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja muita tienkäyttäjiä lähestyvästä kuorma-autosta. Sähkökuorma-autot ovat äänimaailmaltaan lähes äänettömiä, joten tarvitaan erikseen lisätty varoitusääni kertomaan lähestyvästä autosta. Äänihälytysjärjestelmän äänet on suunniteltu miellyttäviksi ja häiritsemättömiksi sekä kuljettajalle että muille lähellä oleville.

  `
 • Suomessa vuonna 2019 lanseeratun Volvo Älykäs Rengaspalvelun avulla kuljetusyritys voi seurata renkaiden ilmanpainetta ja lämpötilaa reaaliaikaisesti. Kuljettaja ja kuljetusyritys ovat jatkuvasti ajan tasalla renkaiden tilasta, mikä tarkoittaa, että renkailla voi ajaa turvallisesti ja tehokkaasti. Mikäli renkaaseen tulee vuoto, sovellus lähettää hälytyksen Volvolle ja palvelun käyttäjälle. Palvelun avulla rengashuolto on paljon helpompaa suunnitella yhdessä kuljettajan kanssa.

  `
 • Kolmen uuden, täysin sähkökäyttöisen raskaan mallin myynnin alkaessa tänä vuonna Volvo Trucks uskoo, että aika on oikea raskaan tieliikenteen nopealle sähköistykselle. Tämä myönteinen näkymä perustuu Volvon sähkökuorma-autojen kykyyn vastata monenlaisiin kuljetustarpeisiin. Esimerkiksi EU:ssa lähes puolet kaikista kuorma-autokuljetuksista voitaisiin sähköistää lähitulevaisuudessa.

  `
 • Volvo Trucksin uusi Volvo FM -malli on voittanut Red Dot Award 2021 -palkinnon hyötyajoneuvojen tuotesuunnittelusarjassa. Uuden Volvo FM -kuorma-auton suunnittelun lähtökohtana on ollut täyttää tinkimätön tarkoitus: olla optimaalinen työkalu monenlaisissa kuljetustehtävissä kuljettajan työskentelymukavuuden ollen aina keskiössä.

  `
 • Volvo Trucks toimittaa täysin sähköisen Volvo FE -kuorma-auton Ruotsin johtavalle päivittäistavarakauppa ICA Swedenille kauppaketjun siirtyessä sähköistämään kuljetustoimintaansa ympäristövaikutusten vähentämiseksi. ICA:n uusi Volvo FE jakaa pakasteita Tukholman kaupunkialueella. Sähkökuorma-auto on erinomainen ratkaisu kaupunkikuljetuksiin: se on päästöjen suhteen fossiiliton, joten se vähentää ympäristövaikutuksia ja madaltaa kaupunkien melutasoa olemalla hiljainen.

  `
 • Volvo Trucksin älykäs automatisoitu vaihteisto I-Shift on edelleen merkittävä innovaatio, jonka vaikutus polttoaineenkulutukseen, ajoneuvon suorituskykyyn, turvallisuuteen ja kuljettajan mukavuuteen on kiistaton. Vuoden 2020 loppuun mennessä I-Shiftillä varustettuja Volvon kuorma-autoja oli myyty yli miljoona kappaletta ympäri maailmaa. Edelleen I-Shiftin täyttäessä 20 vuotta tämän läpimurtoisen voimansiirtotekniikan kehittämistä jatketaan tulevaisuuden tarpeita vastaaviksi.

  `
 • Volvo Trucksin uuden malliston raskaiden kuorma-autojen sarjatuotanto on käynnistymässä Volvon tehtailla Ruotsissa, Belgiassa ja Venäjällä. Uusi Volvo kuorma-automallisto kattaa Volvo FH, FH16, FM ja FMX kuorma-autot ja niiden suunnittelun keskiössä on ollut kuljettajan mukavuuden ja turvallisuuden parantaminen ja polttoainetehokkuus.

  `
 • Euroopan johtaviin maanteiden tavaraliikenteen kuljetuspalveluiden tuottajiin kuuluva DHL Freight ja Volvo Trucks tekevät tiivistä yhteistyötä nopeuttaakseen raskaiden sähkökuorma-autojen käyttöönottoa alueellisessa liikenteessä Euroopassa. Yritysten yhteiset ponnistelut ovat tärkeä askel kohti ilmastoneutraaleja liikenneratkaisuja.

  `
 • Euroopan johtaviin logistiikkayrityksiin lukeutuva Girteka Logistics hankkii 2 000 uuden malliston Volvo-kuorma-autoa. Turvallisuus, entisestään parantunut kuljettajan työskentelymukavuus ja matala polttoaineen kulutus olivat merkittävimmät tekijät vaakakupissa päätöstä tehtäessä.

  `
 • Italialainen kuljetus- ja logistiikkayhtiö Lannutti Group valitsi I-Save -toiminnolla varustetun Volvo FH -kuorma-auton vuoden kestäneen mittavan polttoainetestausjakson tulosten perusteella ja tilasi 1000 kappaletta I-Save -toiminnolla varustettua Volvo FH -kuorma-autoa. 10% polttoainesäästöt vakuuttivat yrityksen.

  `
 • Uuden malliston Volvo FM- ja Volvo FMX -kuorma-autoja on saatavilla myös miehistöohjaamollisina muun muassa pelastustehtäviin ja paloautoiksi. Volvo FM ja Volvo FMX -mallien miehistöohjaamot on kehitetty tiiviissä yhteistyössä päällirakentajien ja pelastuspalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Ne takaavat turvallisen ja ergonomisen, Volvon korkeat laatukriteerit täyttävän työskentelyn myös pelastushenkilökunnalle.

  `
 • Volvo kuorma-autojen Dynafleet-järjestelmä korvautuu edeltäjäänsä huomattavasti kattavammalla Volvo Connectilla. Uusi Volvo Connect on kuorma-autoon liittyvien digitaalisten palveluiden ja toimintojen keskitetty käyttöliittymä. Volvo Connect kertoo muun muassa yrityksen kalustotiedot, kaluston reaaliaikaisen seurannan, korjaamohistorian, polttoaineenkulutukset ja tarjoaa laadukkaat karttapalvelut ja tietoa kuljettajakohtaisesta ajotavasta. Kaikki tiedot löytyvät helposti yhden käyttöliittymän takaa.

  `
 • Volvo Trucks toimii uranuurtajana heti käyttöön valmiiden kuorma-autojen valmistamisessa ja kehittämisessä – Volvo Pro -maansiirtoautojen osalta nyt jo yli 500 käyttövalmiin sora-auton kokemuksella. Tehdastilattavien kuorma-autojen lisäksi Volvo Trucksin valikoimaan kuuluu Suomen oloihin suunniteltuja ja Volvon asiantuntijoiden valmiiksi kuljetustehtäviin optimoimia kuorma-autoja usealle eri toimialalle.

  `
 • Liikenteen CO2-päästöjen vähentäminen on lähitulevaisuuden yhteinen tavoite koko toimialalla. Vaihtoehtoisten polttoaineiden merkitys nousee päästötavoitteisiin pääsemisessä. Vauhdittaakseen raskaan kaluston vähäpäästöisyyttä ja edistääkseen kaasun käyttöä raskaassa liikenteessä valtio alkaa myöntää hankintatukea uuden yli 16 tonnisen kaasukäyttöisen kuorma-auton ostamiseen tai pitkäaikaisen leasingsopimuksen ottamiseen. Volvo Finlandin maahantuomassa kuorma-autovalikoimassa on tarjolla vaihtoehtoisia polttoaineita käyttövoimanaan käyttäviä ajoneuvoja.

  `
 • Ensi vuonna eurooppalaiset kuljetusyritykset voivat tilata täysin sähkökäyttöisiä versioita Volvon raskaista kuorma-autoista. Tämä tarkoittaa, että Volvo Trucks myy kattavaa raskaiden sähkökuorma-autojen mallistoa Euroopassa vuodesta 2021 alkaen. Volvo Trucksin valtava sähköistämishanke on merkittävä askel kohti fossiilittomia kuljetuksia. Suomessa tavoitteena on toimittaa ensimmäiset sähköiset asiakasautot vuoden 2021 aikana jakeluautosegmentissä.

  `
 • Volvo Truck Center Jyväskylän uusi huoltokorjaamo on valmis ja aukeaa asiakkaille maanantaista 9.11.2020 alkaen. Jyväskylän uudessa toimipisteessä sekä asiakkaiden tarpeet että työntekijöiden turvallisuus ja työviihtyvyys ovat olleet rakennusprojektin tärkein päämäärä projektin alusta alkaen. Toimitilauudistuksen tavoite on sekä taata asiakastyytyväisyys että työntekijöiden työskentelyolosuhteiden nykyaikaisuus.

  `

110 matches

1 of 6