Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Uusimmat tiedotteet

117 matches

1 of 6

 • Lasten liikenneturvallisuutta edistävä Pysähdy, katso, vilkuta -kampanja jalkautui Kouvolaan syyskuun lopussa ja vieraili Korian ja Napan kouluissa. Raskasparin Petri Olander ja Fi Pluslogistic Oy:n Anssi Koskiranta opastivat lapsia liikkumaan turvallisesti liikenteessä.

 • Volvo Trucks on saanut sadan FM sähkökuorma-auton tilauksen Pohjois-Euroopan suurimmalta merenkulku- ja logistiikkayritys DFDS:ltä. Kauppa on Volvo Trucksin suurin sähkökuorma-autojen tilaus tähän mennessä ja yksi kaikkien aikojen suurimmista raskaiden sähkökuorma-autojen tilauksista.

 • Rengasrikoilla ja niistä aiheutuneilla välillisillä kustannuksilla on ollut K-S Bulk Oy:lle merkittäviä vaikutuksia yhtiön talouteen. Yritys lähti selvittämään, miten he voisivat vähentää rengasrikoista aiheutuneita kustannuksia ja päätyivät Volvo Älykäs Rengaspalveluun.

 • Volvo Trucks korostaa tarvetta siirtyä mahdollisimman pian sähköisiin kuljetusratkaisuihin järjestämällä virtuaalitapahtuman tiistaina 12.10.2021 klo 16-17. Tilaisuudessa käydään läpi, miten siirtymä tehdään ja rohkaistaan kuljetusyrityksiä aloittamaan.

 • KTM Nina Uschanov on nimitetty 27.9.2021 alkaen Volvo Finland Ab:n markkinointi- ja PR-päälliköksi. Hän vastaa Volvo Trucksin markkinoinnista ja brändin rakentamisesta Suomessa.

 • Ensimmäinen Suomeen toimitettu sarjatuotantovalmisteinen Volvo-sähkökuorma-auto, Volvo FL Electric, luovutettiin Storemen Logistics Oy:lle perjantaina 27. elokuuta, 2021. Storemenin Volvo-sähkökuorma-auto on hiljainen, tärinätön ja hiilineutraali. Täyssähköiset kuorma-autot ovat herättäneet paljon kiinnostusta Volvo Trucksin asiakkaissa ja niiden myynti on jo täydessä vauhdissa. Volvo Trucksin valikoimassa on tällä hetkellä kuusi keskiraskasta ja raskasta sähkökuorma-autoa, mikä tekee siitä alan kattavimman kaupallisen sähkökuorma-autojen valikoiman.

 • Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Volvo Trucks on päättänyt, että vuoden 2021 Power Truck Show -ostastollamme ei ole henkilökuntaamme palvelemassa messuyleisöä. Pääset kuitenkin tutustumaan uuteen Volvo Trucks mallistoomme tapahtumassa. Näytillä ovat Volvo FH16 8X4*4 750 -puuauto, Volvo FH16 8X4 650 -sorakasettiauto ja Volvo FH500 6X2 TC I-Save koukkuauto. Toivottavasti taas pian pääsemme tapaamaan muissa tapahtumissa.

 • Janne Silvonen on valittu Volvo Trucks Suomen uudeksi sähköisistä kuljetusratkaisuista vastaavaksi tuotepäälliköksi 12.7.2021 alkaen. Silvonen vastaa jatkossa Volvo Trucksin sähkökuorma-autojen ja niihin liitettävien palveluiden ratkaisuista Suomessa.

 • Volvo Trucksilla on vastikään lanseerattujen Volvo FH-, FM- ja FMX Electric -sähkökuorma-autojensa myötä täydet valmiudet lähteä edistämään raskaan liikenteen sähköistämistä ja nopeuttamaan siirtymistä kestävämpiin kuljetuksiin. Läpimurto perustuu ratkaisuun missä kaikki sähköautomallit jakavat saman alustatekniikan, ja joka mahdollistaa auton käytettävyyden hyvin laajasti monenlaisissa eri kuljetustehtävissä. Tämä edesauttaa monien kuljetusyritysten helpomman siirtymisen sähköisten kuljetusten pariin.

 • Monipuolisia ympäristöhuoltoalan- ja kiertotalouden palveluita tarjoava Remeo ja Volvo Trucks aloittavat ”täyden palvelun” yhteistyön, jossa Volvo Trucks tarjoaa Remeolle kaluston käytettävyyttä ja käyttöastetta. Uuden yhteistyömallin mukaan kaluston kokonaishallintapaketti tulee Remeon käyttöön yhdestä osoitteesta Volvolta. Volvo Trucks vastaa Remeon kalustosta päällirakenteet mukaan lukien ja Remeo voi keskittyä omaan ydinbisneksensä pyörittämiseen.

 • Pohjois-Euroopan suurin kuljetus- ja logistiikkayhtiö DFDS ja Volvo Trucks yhdistävät voimansa sähköistääkseen raskaat kuorma-autokuljetukset. Yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa DFDS toimittaa täysin sähkökäyttöisellä kuorma-autolla osia Volvon kuorma-autotehtaalle Göteborgin lähelle. Yhteistyö on tärkeä askel Volvo-konsernin fossiilittoman toimitusketjun rakentamisessa.

 • Parantaakseen sähkökuorma-autojensa kokonaisvaltaista turvallisuutta Volvo Trucks on kehittänyt sähkökuorma-autoihinsa ainutlaatuisen ääneen perustuvan hälytysjärjestelmän varoittamaan jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja muita tienkäyttäjiä lähestyvästä kuorma-autosta. Sähkökuorma-autot ovat äänimaailmaltaan lähes äänettömiä, joten tarvitaan erikseen lisätty varoitusääni kertomaan lähestyvästä autosta. Äänihälytysjärjestelmän äänet on suunniteltu miellyttäviksi ja häiritsemättömiksi sekä kuljettajalle että muille lähellä oleville.

 • Suomessa vuonna 2019 lanseeratun Volvo Älykäs Rengaspalvelun avulla kuljetusyritys voi seurata renkaiden ilmanpainetta ja lämpötilaa reaaliaikaisesti. Kuljettaja ja kuljetusyritys ovat jatkuvasti ajan tasalla renkaiden tilasta, mikä tarkoittaa, että renkailla voi ajaa turvallisesti ja tehokkaasti. Mikäli renkaaseen tulee vuoto, sovellus lähettää hälytyksen Volvolle ja palvelun käyttäjälle. Palvelun avulla rengashuolto on paljon helpompaa suunnitella yhdessä kuljettajan kanssa.

 • Kolmen uuden, täysin sähkökäyttöisen raskaan mallin myynnin alkaessa tänä vuonna Volvo Trucks uskoo, että aika on oikea raskaan tieliikenteen nopealle sähköistykselle. Tämä myönteinen näkymä perustuu Volvon sähkökuorma-autojen kykyyn vastata monenlaisiin kuljetustarpeisiin. Esimerkiksi EU:ssa lähes puolet kaikista kuorma-autokuljetuksista voitaisiin sähköistää lähitulevaisuudessa.

 • Volvo Trucksin uusi Volvo FM -malli on voittanut Red Dot Award 2021 -palkinnon hyötyajoneuvojen tuotesuunnittelusarjassa. Uuden Volvo FM -kuorma-auton suunnittelun lähtökohtana on ollut täyttää tinkimätön tarkoitus: olla optimaalinen työkalu monenlaisissa kuljetustehtävissä kuljettajan työskentelymukavuuden ollen aina keskiössä.

 • Volvo Trucks toimittaa täysin sähköisen Volvo FE -kuorma-auton Ruotsin johtavalle päivittäistavarakauppa ICA Swedenille kauppaketjun siirtyessä sähköistämään kuljetustoimintaansa ympäristövaikutusten vähentämiseksi. ICA:n uusi Volvo FE jakaa pakasteita Tukholman kaupunkialueella. Sähkökuorma-auto on erinomainen ratkaisu kaupunkikuljetuksiin: se on päästöjen suhteen fossiiliton, joten se vähentää ympäristövaikutuksia ja madaltaa kaupunkien melutasoa olemalla hiljainen.

 • Volvo Trucksin älykäs automatisoitu vaihteisto I-Shift on edelleen merkittävä innovaatio, jonka vaikutus polttoaineenkulutukseen, ajoneuvon suorituskykyyn, turvallisuuteen ja kuljettajan mukavuuteen on kiistaton. Vuoden 2020 loppuun mennessä I-Shiftillä varustettuja Volvon kuorma-autoja oli myyty yli miljoona kappaletta ympäri maailmaa. Edelleen I-Shiftin täyttäessä 20 vuotta tämän läpimurtoisen voimansiirtotekniikan kehittämistä jatketaan tulevaisuuden tarpeita vastaaviksi.

 • Volvo Trucksin uuden malliston raskaiden kuorma-autojen sarjatuotanto on käynnistymässä Volvon tehtailla Ruotsissa, Belgiassa ja Venäjällä. Uusi Volvo kuorma-automallisto kattaa Volvo FH, FH16, FM ja FMX kuorma-autot ja niiden suunnittelun keskiössä on ollut kuljettajan mukavuuden ja turvallisuuden parantaminen ja polttoainetehokkuus.

 • Euroopan johtaviin maanteiden tavaraliikenteen kuljetuspalveluiden tuottajiin kuuluva DHL Freight ja Volvo Trucks tekevät tiivistä yhteistyötä nopeuttaakseen raskaiden sähkökuorma-autojen käyttöönottoa alueellisessa liikenteessä Euroopassa. Yritysten yhteiset ponnistelut ovat tärkeä askel kohti ilmastoneutraaleja liikenneratkaisuja.

 • Euroopan johtaviin logistiikkayrityksiin lukeutuva Girteka Logistics hankkii 2 000 uuden malliston Volvo-kuorma-autoa. Turvallisuus, entisestään parantunut kuljettajan työskentelymukavuus ja matala polttoaineen kulutus olivat merkittävimmät tekijät vaakakupissa päätöstä tehtäessä.

117 matches

1 of 6