Kuorma-autot

Volvo FMX. Järein maansiirtoautomme.

Järeä Volvo FMX -maansiirtoauto on täynnä tekniikkaa, joka helpottaa vaativimpienkin tehtävien suorittamista. Sähkö- tai dieselkäyttöinen voimansiirto, vetävä etuakseli, reilu maavara ja raskaiden kuormien käsittelyyn sopivat akselit. Tämä kuorma-auto vie sinut sinne, mihin muut eivät pääse, vaikka perille ei olisi tietä.

  Volvo FMX

  Käyttötehtävät: rakennus- ja maansiirtokuljetukset, kaivos- ja louhoskuljetukset, julkisten palveluiden ja laitosten kuljetukset
  Teho: 330–540 hv

  Lue tarkat erittelyt

  Volvo FMX Electric

  Käyttötehtävät: rakennus- ja maansiirtokuljetukset, julkisten palveluiden ja laitosten kuljetukset
  Yhdistelmäpaino: enimmillään 50 tonnia
  Teho: 490 kW
  Toimintasäde: enimmillään 300 km


  Lisätietoja Volvo FMX Electricistä 

Rakennettu maansiirtoa varten

Räätälöi Volvo FMX niin, että suoriudut haasteista helposti. Tasakuorma-auton alustassa on ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan käyttöastetta ja tuottavuutta riippumatta siitä, ajatko tiellä vai maastossa. Tutustu alustavaihtoehtoihin tarkemmin alla olevassa kuvagalleriassa.

Vetävä etuakseli

Hanki Volvo FMX vetävällä etuakselilla täydellistä pitoa varten. Automaattinen etuvedon kytkentä varmistaa, että akseli kytkeytyy päälle vain tarvittaessa, ja kytkeytyy pois muina aikoina.

300 mm:n maavara

Takaosan ilmajousitus, joka on suunniteltu erityisesti maansiirtoautoihin. Se tarjoaa mukavuutta ja pitoa sekä 300 mm:n maavaran.

38 tonnin teli

Paranna tuottavuuttasi kestävällä ratkaisulla. Järeärakenteinen telimme kantaa vaivatta jopa 38 tonnin kuorman. Sopii täydellisesti Volvo FMX:ään.

Räätälöi maansiirtoautosi

Vahva ulkopuoli kestää kovaa käyttöä. Ikoninen järeä puskuri, joka on valmistettu korkealaatuisesta 3 mm:n teräksestä ja joka suojaa etuosaa kolhuilta ja ajovalojen rikkoutumiselta missä tahansa maastossa. Akselit, jotka kantavat kuormat ja antavat pitoa. Laajasta sähkö- ja dieselvoimansiirtojen valikoimasta voit valita tarpeidesi mukaan sopivimmat Volvo FMX:ään.

Tehon säätö I-Shiftillä

I-Shift tarjoaa valikoiman automaattivaihteistoja, joiden avulla saat parhaan hyödyn voimansiirrosta ja sitä kautta energiasta. Valitse ryömintävaihteet ja räätälöity ohjelmisto hyvää käynnistettävyyttä varten. Yhdellä polkimella ajo on käytettävissä hankalassa maastossa sekä vaihdettaessa eteen- ja taaksepäin ajon välillä. I-Shift tekee arjesta helpompaa vaikeissa olosuhteissa.
 

Tutustu I-Shiftiin 

Tasaista menoa Volvo Dynamic Steeringillä

Volvo Dynamic Steering auttaa ohjaamaan tasaisesti ja tarkasti vähemmällä vaivalla. Se vaimentaa töyssyjä, nykimistä ja tempoilua sekä vähentää hartioiden rasitusta. Järjestelmä lisää toimintoja kuljettajan tukijärjestelmiin ja parantaa näin turvallisuutta ja tuottavuutta. Lisäksi Volvo Dynamic Steering mahdollistaa ulkoisen ohjauksen, jonka avulla voit ohjata kuorma-autoasi kaukosäätimellä ja lisätä tuottavuutta.

Tietoja Volvo Dynamic Steering -järjestelmästä 

Valmiina kovaan työhön

Volvo FMX on tehokas työkalu ammattilaisille. Sen alusta on helppo räätälöidä tarpeidesi mukaan. Ominaisuuksia, jotka helpottavat vaikeita tehtäviä ja auttavat sinua saamaan kaiken irti työstäsi. Napsauta kuvagalleriaa saadaksesi lisätietoja Volvo FMX:llä työskentelystä.

Sopii päällirakentamiseen

Volvo FMX -alusta on valmiina käyttöön. Monipuolisten vaihtoehtojen ja erittelyjen ansiosta kuorma-auto voidaan räätälöidä helposti täysin tarpeidesi mukaiseksi.
 

Lisätietoja päällirakentamisesta 

Work Remote

Pidä päällirakenteen toiminnot, työvalot, ovien lukot ja muut osat hallinnassa työskennellessäsi kuorma-auton ympärillä. Work Remoten avulla yletyt ohjaamon ulkopuolelle.
 

Tutustu alustoihimme 

Kuormanilmaisin ohjausta varten

Hyödynnä kuorma-autoasi tarpeidesi mukaan. Kuljettajan näytön kuormanilmaisimesta voit seurata kunkin akselin kuormitusta reaaliajassa.
 

Tutustu Volvo FMX:n erittelyihin tarkemmin 

Ohjaamon varustelu

Volvo FMX -ohjaamo suojaa sinua ankarissa oloissa, ja siitä on useita tarpeisiisi sopivia malleja. Valitse Camera Monitor System tai sivupeilit. Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin alla.

  Päiväohjaamo

  Päiväohjaamolla varustettu Volvo FMX tarjoaa kuljettajalle turvallisen, mukavan ja ergonomisen ympäristön. Ohjaamon pituus on optimoitu maksimoimaan kuormalavan pituus.

  Matala päiväohjaamo

  Matalalla päiväohjaamolla varustettu Volvo FMX tarjoaa kuljettajalle mukavan ja ergonomisen ympäristön sekä hyvän turvallisuustason. Se on hyvä valinta, kun kuormatila vaatii tilaa ohjaamon yläpuolella tai toimintaympäristö rajoittaa ajoneuvon korkeutta.

  Makuuohjaamo

  Makuuohjaamolla varustetussa Volvo FMX:ssä yhdistyvät erinomainen ajomukavuus, turvallisuus ja miellyttävä yöpymismahdollisuus yhdelle hengelle sekä rajallinen seisomakorkeus.

  Matala makuuohjaamo

  Matalalla makuuohjaamolla varustetussa Volvo FMX:ssä yhdistyvät erinomainen ajomukavuus, turvallisuus ja miellyttävä yöpymismahdollisuus yhdelle hengelle sekä rajallinen seisomakorkeus. Se on täydellinen valinta, kun kuormatila vaatii tilaa ohjaamon päällä.

  Globetrotter-ohjaamo

  Globetrotter-ohjaamolla varustetussa Volvo FMX:ssä yhdistyvät turvallisuus, erinomainen ajomukavuus ja miellyttävä asuminen jopa kahdelle henkilölle. Siinä on runsaasti säilytystilaa, ja lattialla mahtuu seisomaan suorana.

  Miehistöohjaamo

  Volvo FMX:n miehistöohjaamoon mahtuu yhteensä jopa yhdeksän henkilöä. Se on suunniteltu turvallista ja nopeaa sisään menoa ja poistumista varten.

Kuvatut ominaisuudet eivät välttämättä ole vakiona tai saatavilla kaikille varustepaketeille ja voimansiirtovaihtoehdoille.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.