Kuorma-autot

Vain päällirakennetta vailla

SOPII PÄÄLLIRAKENTAMISEEN

Kippiauto vai säiliöauto? Nosturi vai autojenkuljetusauto? Vai ehkäpä sittenkin umpikori tai paloauto? Olipa tarpeesi mikä tahansa, Volvo-alusta pystyy vastaamaan siihen. Monipuolisen alustan ja monipuolisten erittelyvaihtoehtojen ansiosta kuorma-auto voidaan räätälöidä helposti täysin tarpeidesi mukaiseksi.

Kun tilaat Volvo-kuorma-auton, päällirakentaja saa heti käyttöoikeuden VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) -verkkoportaaliin. Tarkkojen 3D-piirustusten avulla päällirakentaja voi aloittaa työt, kun kuorma-auton valmistus on vielä kesken. Auto saapuu tehtaalta täysin valmisteltuna, jolloin vältytään turhilta muutostöiltä. Näin kuorma-auto voidaan toimittaa nopeammin, taloudellisemmin ja valmiina työhön.

Päällirakentamista helpottavat ominaisuudet

Volvon päällirakentajaohjeet (VBI)
VBI-päällirakentajaohjeet ovat ehdottoman tärkeä resurssi päällirakentajille ja korjaamoille. Ne ovat käytettävissä vuorokauden ympäri kahdellatoista kielellä. Päällirakenteen asennusohjeet sisältävät alustarakenteen kuvat, johdinkaaviot, tekniset tiedot ja lisävarusteet.

Voimanotot
Volvolla on laaja valikoima sekä kytkimestä riippumattomia että vaihteistokäyttöisiä voimanottoja kaikkiin eri käyttötarkoituksiin.

Suora runko
Volvon runko on täysin suora ja runkopalkit täysin samansuuntaisia ohjaamon takana, mikä helpottaa päällirakentajan työtä huomattavasti.

Päällirakentajan alue
Emme koskaan sijoita mitään rungon yläpuolelle. Se on yksinomaan päällirakentajan aluetta, joten päällirakentajan mahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset.

Päällirakenteelle varatut reiät
Rungossa on ylempi reikärivi, joka on varattu yksinomaan päällirakentajan käyttöön. Koska siinä ei käytetä niittejä, päällirakentaja voi kiinnittää laitteet ja varusteet helposti.

Tarkkaan määritetty takaylitys
Takarunko voidaan nyt leikata tehtaalla 50 mm:n tarkkuudella päällirakenteesi mukaan.

Erittelyvaihtoehdot

Mitä enemmän yhdistelmiä, sitä helpompi kuorma-auto on räätälöidä. Siksi meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja akselirakenteelle, alustan korkeudelle ja akselivälille.

 

 

Neljä takaylityksen leikkausta
Voimme valmistella alustan tehtaalla neljällä erilaisella takaylityksen leikkauksella: yläleikkaus (kippi-, koukkuvaihtolava- ja jäteautot), alaleikkaus (keskiakseliperävaunut), taivutettu leikkaus (vetoautot) ja suora leikkaus (tasakuorma-autot).

Taka-alleajosuojan paikka
Takaosan muuntelumahdollisuuksia on tullut entisestään lisää, koska taka-alleajosuoja voidaan sijoittaa moneen eri paikkaan.

Kaksi runkopalkin korkeutta
Valitse päällirakennetarpeiden mukaan 266 mm:n tai 300 mm:n runko.

Päällirakentajamoduuli
Tämän avulla päällirakentajan on helppo hyödyntää kuorma-auton sähköjärjestelmää ja räätälöidä toimintoja. Päällirakentajamoduulia voi käyttää kätevästi kojelaudan mukautettavilla katkaisimilla ja Work Remote -kaukosäätimellä.

Täydellinen vaihtolavasovelluksiin
Uuden takailmajousituksen 295 mm:n joustoväli sekä erikoismatala alusta ovat ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi vaihtolavojen kuljettamiseen.

Korikiinnitykset
Alusta voidaan varustaa tehtaalla runkoon asennettavilla korikiinnityksillä – joita saa paitsi akselien läheisyyteen myös takaylitykseen.

Nosturivalmistelut
Matala alusta ja suuret akselimassat ovat jokaisen nosturinrakentajan ykköstoiveita. Volvon alustassa on ne molemmat. Voimme myös jättää vapaata runkotilaa ohjaamon taakse ja toimittaa kuorma-auton tehdasasenteisilla nosturin kiinnityslevyillä.

Erikoisvahvikkeet
Tietyt raskaat sovellukset kuormittavat runkoa huomattavasti. Siksi tarjoamme laajan valikoiman sisärungon vahvikkeita.

Saatavana näihin kuorma-autoihin

Valitse uusi runko

Räätälöi sinulle sopiva ratkaisu yhdessä jälleenmyyjän kanssa