Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Aidot Volvo Varaosat

Varaosamme ovat aitoja. Niillä on asennettujen osien kahden vuoden takuu. Se kattaa osien korjauksen tai vaihdon.

Volvo Classic

Tutustu saatavilla olevaan kuorma-automallistoon

Volvo I-Save

Enemmän vääntöä pienemmillä kierrosluvuilla. Polttoaineen säästäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta.

Huoltosopimukset

Vähemmän keskeytyksiä - enemmän tuottoa

Laajenna liiketoimintaasi vuokraamalla kuorma-auto

Soita ja kysy lisää: 010 655 1000

Hanki nyt - maksa myöhemmin

Kampanjaetuna nyt 6 kuukautta korotonta ja kulutonta rahoitusta*, kun ostat vaihtoauton tai uuden varastossa olevan kuorma-auton.

Volvo Truck Center -korjaamot takaavat, että yhteiskunnan pyörät pyörivät poikkeustilan aikanakin.

Kuljetusratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Tarjoamme kuorma-autoja ja palveluita, jotka auttavat sinua menestymään kuljetuksissasi. Meiltä saat toimivan ratkaisun, joka sopii kaikille toimialoille ja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin niin nyt kuin tulevaisuudessa. Miten voimme auttaa sinua?

Kuorma-automme

Palvelumme

Tilaa Volvo Trucksin uutiskirje

Uusimmat tiedotteet

Tommy Lindholm, Jälkimarkkinointijohtaja Volvo Finland Ab: ”Aika on haastava, mutta myös tässä tilanteessa kuljetusyritykset voivat luottaa siihen, että Volvo korjaamoverkosto toimii”.

Volvo kuorma-autojen varaosalogistiikka ja korjaamot palvelevat normaalisti

Volvo kuorma-autojen varaosalogistiikka ja asiantunteva huoltoverkosto ovat kuljetusyritysten tukena myös poikkeustilanteessa. Kaikki Suomen Volvo huoltokorjaamot palvelevat kuten normaalisti ja Volvo -varaosien saatavuus on edelleen erinomaisella tasolla. Käyttöastetta maksimoi Aidot Volvo Varaosat. Kun Volvo-osat asennetaan valtuutetulla korjaamolla, niillä on kahden vuoden täystakuu, joka kattaa myös seurannaisvauriot.
Volvo Truck Rental

Kuorma-autot ja hyötyajoneuvot muuttuviin kuljetustarpeisiin Volvo Truck Rentalista

Volvo Truck Rental -palvelu tarjoaa Suomen kattavimman vuokra-autokaluston kuljetusyrityksille. Volvo Truck Rental on joustava kumppani, sillä omistajuuden sijaan kalustoa voi vuokrata muuttuvien tarpeiden ja erilaisten kuljetussopimusten mukaan. Palvelu mahdollistaa siten helpon ja vaivattoman kapasiteetin laajentamisen, joka ottaa huomioon myös vaihtelut eri kuljetussegmenttien välillä.

Tiedote asiakkaillemme koronan vaikutuksista toimintaamme

Hyvät asiakkaamme, Volvo Groupilla turvallisuus on aina ollut kaiken toiminnan lähtökohtana. Koronavirus jatkaa leviämistään ja vaikuttaa meidän kaikkien arkeen juuri nyt. Otamme myös Volvo Finlandissa tilanteen hyvin vakavasti ja tärkein prioriteettimme on turvata asiakkaidemme sekä henkilöstömme turvallisuus ja terveys. Meidän tehtävämme on samalla osaltamme tukea ja myötävaikuttaa siihen että kuljetukset ja tavaratoimitukset jatkuvat myös näissä poikkeusolosuhteissa. Seuraamme tilannetta ja asiantuntijoiden tilannearvioita hyvin tarkkaan ja päivitämme ohjeitamme tarvittaessa viranomaisohjeiden mukaisesti.

Uusimmat artikkelit

Onko sinulla kysyttävää?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.