Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Volvo FM

Mukava työpaikka tien päällä 

Volvo FMX

Aina perille. Maantiellä ja maastossa. 

Uusi Volvo Trucks -mallisto

Volvo FH16

Täydellinen yhdistelmä tehoa, mukavuutta ja luotettavuutta 

Laajenna liiketoimintaasi vuokraamalla kuorma-auto

Soita ja kysy lisää: 010 655 1000

Hanki nyt - maksa myöhemmin

Kampanjaetuna nyt 6 kuukautta korotonta ja kulutonta rahoitusta*, kun ostat vaihtoauton tai uuden varastossa olevan kuorma-auton. 

Volvo Truck Center -korjaamot takaavat, että yhteiskunnan pyörät pyörivät poikkeustilan aikanakin.

Kuljetusratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Tarjoamme kuorma-autoja ja palveluita, jotka auttavat sinua menestymään kuljetuksissasi. Meiltä saat toimivan ratkaisun, joka sopii kaikille toimialoille ja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin niin nyt kuin tulevaisuudessa. Miten voimme auttaa sinua?

Kuorma-automme

Palvelumme

Uusimmat tiedotteet

Tiedote asiakkaillemme koronan vaikutuksista toimintaamme

Hyvät asiakkaamme, Volvo Groupilla turvallisuus on aina ollut kaiken toiminnan lähtökohtana. Koronavirus jatkaa leviämistään ja vaikuttaa meidän kaikkien arkeen juuri nyt. Otamme myös Volvo Finlandissa tilanteen hyvin vakavasti ja tärkein prioriteettimme on turvata asiakkaidemme sekä henkilöstömme turvallisuus ja terveys. Meidän tehtävämme on samalla osaltamme tukea ja myötävaikuttaa siihen että kuljetukset ja tavaratoimitukset jatkuvat myös näissä poikkeusolosuhteissa. Seuraamme tilannetta ja asiantuntijoiden tilannearvioita hyvin tarkkaan ja päivitämme ohjeitamme tarvittaessa viranomaisohjeiden mukaisesti.
Volvo Truck Rental

Kuorma-autot ja hyötyajoneuvot muuttuviin kuljetustarpeisiin Volvo Truck Rentalista

Volvo Truck Rental -palvelu tarjoaa Suomen kattavimman vuokra-autokaluston kuljetusyrityksille. Volvo Truck Rental on joustava kumppani, sillä omistajuuden sijaan kalustoa voi vuokrata muuttuvien tarpeiden ja erilaisten kuljetussopimusten mukaan. Palvelu mahdollistaa siten helpon ja vaivattoman kapasiteetin laajentamisen, joka ottaa huomioon myös vaihtelut eri kuljetussegmenttien välillä.
Tommy Lindholm, Jälkimarkkinointijohtaja Volvo Finland Ab: ”Aika on haastava, mutta myös tässä tilanteessa kuljetusyritykset voivat luottaa siihen, että Volvo korjaamoverkosto toimii”.

Volvo kuorma-autojen varaosalogistiikka ja korjaamot palvelevat normaalisti

Volvo kuorma-autojen varaosalogistiikka ja asiantunteva huoltoverkosto ovat kuljetusyritysten tukena myös poikkeustilanteessa. Kaikki Suomen Volvo huoltokorjaamot palvelevat kuten normaalisti ja Volvo -varaosien saatavuus on edelleen erinomaisella tasolla. Käyttöastetta maksimoi Aidot Volvo Varaosat. Kun Volvo-osat asennetaan valtuutetulla korjaamolla, niillä on kahden vuoden täystakuu, joka kattaa myös seurannaisvauriot.
08A3977 FH 4x2, puoliperävaunu, kaukokuljetuksiin maantiellä

Volvo Trucks lanseeraa uuden Volvo FH:n – seuraavan sukupolven kuorma-auton, joka on suunniteltu kuljettajaa varten

Volvo Trucks on lanseerannut uuden Volvo FH:n, jossa on uusittu ohjaamo, innovatiiviset turvallisuusominaisuudet ja kuljettajakeskeinen työympäristö. Uusi muotoilu hellii erityisesti kuljettajaa: tuottavuus, turvallisuus ja mukavuus ovat kaikki aiempaa parempia.
R2A8182 Raskaan sarjan uusi Volvo Trucks ‑valikoima

Volvo Trucks lanseeraa seuraavan sukupolven raskaan kuorma-auton, joka on suunniteltu kuljettajaa varten

Volvo Trucks tuo markkinoille neljä uutta kuorma-autoa, jotka painottavat kuljettajan työympäristöä, turvallisuutta ja tuottavuutta. Olemme todella ylpeitä tästä tulevaisuuteen tähtäävästä investoinnista. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme paras liikekumppani. Haluamme parantaa heidän kilpailukykyään ja auttaa heitä houkuttelemaan parhaita kuljettajia yhä kiristyvillä markkinoilla, sanoo Roger Alm, Volvo Trucksin toimitusjohtaja. Volvo Trucksin toimituksista noin kaksi kolmasosaa koostuu neljästä raskaasta kuorma-autosta: Volvo FH, FH16, FM ja FMX.
Volvo Trucks esittelee uuden Volvo FH16:n

Volvo Trucks esittelee uuden Volvo FH16:n, jossa mukavuus ja teho yhdistyvät ylivertaiseksi tuottavuudeksi

Volvo Trucks on lanseerannut uuden Volvo FH16 ‑sukupolven, joka parantaa asiakkaiden tuottavuutta yhdistämällä uudet turvaominaisuudet, kuljettajakeskeisen työympäristön ja uusimmat tekniikat. Uusi lippulaivamalli kuuluu Volvo Trucksin seuraavan sukupolven ajoneuvoihin, jotka on suunniteltu kuljettajaa varten.

Uusimmat artikkelit

Volvo FH -kuorma-auto kuljettaa rakennusta sumuisessa Kiirunan kaupungissa Pohjois-Ruotsissa
| 4,5 minuuttia | 4,5 minuuttia

Ainutlaatuinen ylisuuri kuorma: kaupungin kuljettaminen kuorma-autolla Pohjois-Ruotsissa

Kun Pohjois-Ruotsissa sijaitsevan Kiirunan kaupungin päättäjät huomasivat kaivostoiminnan vaarantavan heidän elinympäristönsä, he tekivät radikaalin päätöksen: koko kaupunki oli siirrettävä. Erikoiskuljetusten asiantuntija Mikael Wallner on vuosien varrella siirtänyt monia ylisuuria kuormia Volvo FH -kuorma-autollaan, mutta ei kokonaisia rakennuksia.
Volvon kuorma-auto ajamassa järven rannalla auringon laskiessa
| 2 min teksti | 2 min teksti

Volvo Flexi-Gold Contract – käyttöperusteinen sopimus kuljetusyrityksille, jotka tarvitsevat enemmän joustavuutta

Volvo Trucksin uusi Flexi-Gold Contract tarjoaa pitkäaikaisen huoltosopimuksen turvallisuuden, mutta joustavasti sovittamalla huollot ja kustannukset ajoneuvojen käyttömäärään.
Maissilla kuormattu Volvo FH jättää pölyjäljen kulkiessaan tiellä auringonnousun aikaan
| 5 min teksti | 5 min teksti

Volvo Flexi-Gold -sopimus pitää Michael Vermaakin kuorma-autot liikkeellä

Eteläafrikkalaiselle maanviljelijälle Michael Vermaakille toimintavarmuus on menestymisen avain. Volvo FH -kuorma-autojen Flexi-Gold-sopimus auttaa häntä varmistamaan toiminnan kannattavuuden – ja pysymään kilpailijoidensa edellä.
Koulutus pudotti polttoaineen kulutusta

Koulutus pudotti polttoaineen kulutusta

Täyden kympin koulutus, sanoo Laura Muhonen. Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy ja Volvo Trucks järjestivät yhdessä räätälöidyn ja käytännöllisen koulutuksen, jonka ansiosta polttoaineen kulutus putosi välittömästi. Näin koulutus maksaa itsensä takaisin nopeasti.
Volvo kuorma-autot eri vuosikymmeninä

Volvo 90 vuotta turvallisuuden asialla

Muun muassa seuraavat turvallisuuteen liittyvät merkkipaalut ovat osa paitsi Volvon, myös koko alan historiaa.
Tulevaisuuden tähdet

Tulevaisuuden tähdet – kolmen viikon kruunu opinnoille

Kuorma-autoliikenteen Volvo Säätiön Tulevaisuuden tähdet -koulutusohjelma on ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle ainutlaatuinen mahdollisuus syventää osaamistaan alalla. Haku on käynnissä maaliskuun 2018 loppuun.

Onko sinulla kysyttävää?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.