Kuorma-autot

Volvon alkuperäinen tehdaskunnostettu kytkin

Tiesitkö, että Volvon tehdaskunnostettu I-Shift kytkin irtikytkee voimansiirron noin 10 miljoonaa kertaa käyttöikänsä aikana? Jos joka kerta vastaisi yhtä askelta, täytyisi juosta 250 maratonia saavuttaakseen vastaavan lukeman. Kestävyydestä puhumattakaan?

Jokaisen vaihteenvaihdon yhteydessä kytkimen on toimittava luotettavasti ja tasaisesti toimintaympäristössä, jossa vallitsee korkea lämpötila ja kitka. Volvon kestävä tehdaskunnostettu I-Shift-kytkin on suunniteltu toimimaan tässä vaativassa ympäristössä minimaalisella tehokkuuden menetyksellä. Mukautetun vaihteisto-ohjelmiston ohjaamana se varmistaa pehmeät liikkeellelähdöt ja vaihteenvaihdot ja harmonisen ajokokemuksen.

  • Korkea lämmönkestävyys vähentää häipymisriskiä
  • Suuri kitkapinta-ala minimoi kulumisen ja varmistaa pitkän käyttöiän
  • Vaihteisto-ohjelmisto on mukautettu eri kuljetustehtäviin, mikä varmistaa kytkimen optimaalisen suorituskyvyn – tiellä tai maastossa

Katso jälleenmyyjäkohtaiset tarjoukset jälleenmyyjien omilta sivuilta:

Lue lisää Volvon alkuperäisosista

Kahden vuoden täystakuu asennettaessa osat Volvo korjaamolla

Investointi Volvon alkuperäisosiin on samalla investointi Volvosi korkealaatuisuuteen, luotettavuuteen ja kestävyyteen. Voit luottaa siihen, että kaikki osamme on testattu vaativimpien standardien mukaisesti varmistaakseen optimaalisen suorituskyvyn ja täydellisen istuvuuden Volvoosi. Kaikki tämä on osa meidän pitkäaikaista sitoutumista sinuun ja yritykseesi – takaamme maksimaalisen käyttöasteen ja täydellisen mielenrauhan.

  • Volvo alkuperäisosilla, mukaan lukien tehdaskunnostetuilla osilla, on 2 vuoden takuu asennettaessa osat Volvo korjaamolla. Myönnämme myös saman takuun työlle
  • Vastaamme myös asentamiemme osien mahdollisista seurannaisvaurioista Volvon alkuperäisosille osien takuuaikana
  • Volvo korjaamot on varustettu työhön tarvittavilla diagnostiikkajärjestelmillä ja erikoistyökaluilla
  • Sinua palvelee Volvo korjaamoilla ympäri Suomea n. 400 merkkikoulutettua mekaanikkoa Pidetään pyörät pyörimässä Aidoilla Volvo Varaosilla.

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo kuorma-autoista ja palveluista?