Volvo kuorma-autot

Suomi

×

TIETOSUOJA

Volvo Group suhtautuu tietosuojaan vakavasti. Arvostamme luottamusta, jota osoitat meitä kohtaan toimittamalla meille henkilötietojasi. Käytämme henkilötietojasi aina tavalla, joka on rehellistä ja luottamuksesi arvoista.

 Kerromme aina avoimesti, mitä sinua koskevia tietoja keräämme, mitä tiedoilla teemme, kenen kanssa jaamme tietoja ja kehen voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on huolenaiheita.

Verkkosivuston yleinen tietosuoja

Voit käyttää Volvo Groupin verkkosivustoja paljastamatta henkilöllisyyttäsi. Seuraavassa kuvataan tietoja, joita keräämme aina käydessäsi sivustoilla. Jos rekisteröidyt johonkin palveluihimme tai otat meihin yhteyttä lomakkeiden kautta, saat yksityiskohtaisia tietoja siitä, kuinka tietojasi käsitellään rekisteröinnin yhteydessä.

Rekisterinpitäjän ja Volvo Groupin tietosuojavaltuutetun henkilöllisyys ja yhteystiedot

Rekisterinpitäjänä toimiva AB Volvo ("VOLVO") on vastuussa sinuun liittyvien henkilötietojen käsittelystä sovellettavien tietosuojalakien ja -määräysten nojalla.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä, ota yhteyttä VOLVO Groupin tietosuojavaltuutettuun sähköpostiosoitteeseen gpo.office@volvo.com tai seuraavaan postiosoitteeseen:

AB Volvo, Att: Group Privacy Office, Dept AA14100, VGHQ , SE-405 08 Göteborg, Sweden 

+46 (0)31 66 00 00 

Millaisia henkilötietoja VOLVO käsittelee, mitä tarkoitusta varten ja minkä oikeudellisen perustan perusteella?

Kun siirryt johonkin VOLVOn verkkosivustoon, selaimesi on teknisesti määritetty lähettämään seuraavat tiedot ("lokitiedot") automaattisesti verkkopalvelimellemme, minkä jälkeen ne tallennetaan lokitiedostoihin:

  • Käyttöpäivä
  • Käyttöaika
  • Viittaavan verkkosivuston URL-osoite
  • Tiedosto noudettu
  • Välitetty tietomäärä
  • Selaimen tyyppi ja versio
  • Käyttöjärjestelmä
  • IP-osoite
  • Internet-palveluntarjoajan toimialue

Nämä ovat yksinomaan tietoja, joista sinua ei voida tunnistaa. Nämä tiedot ovat tarpeen teknisiä tarkoituksia varten, jotta pyytämäsi sisältö voidaan toimittaa oikein, ja tietojen keräys on välttämätön osa verkkosivustojen käyttöä. Lokitiedot analysoidaan puhtaasti tilastollisia tarkoituksia varten verkkosivustomme ja sen taustalla olevan toiminnallisuuden parantamiseksi. Volvo käsittelee henkilötietojasi oikeudellisen perustan oikeutetun edun perusteella. VOLVOn laillisiin etuihin kuuluu oikeus hallita verkkosivustojaan oikeudenmukaisten liiketoimintakäytäntöjen mukaisesti ja ylläpitää verkkosivustojen saatavuutta ja toimivuutta. 

Evästeet
Käytämme evästeitä ja seurantapikseleitä kerätäksemme tietoja verkkosivuston käytöstä ja räätälöidäksemme verkkosivustoa käyttäjien tarpeisiin. Näiden käyttötietojen kerääminen ja käyttöprofiilin luominen suoritetaan nimettömästi evästeen tunnuksella. Luomme ja säilytämme nämä käyttöprofiilit vain nimettömässä muodossa, emmekä yhdistä niitä nimeesi tai muihin tietoihisi, kuten sähköpostiosoitteeseesi, joka saattaa paljastaa henkilöllisyytesi.

Evästeitä ei voi käyttää ohjelmien suorittamiseen tai virusten siirtämiseen tietokoneellesi. Evästeiden sisältämien tietojen avulla voimme yksinkertaistaa navigointia ja helpottaa verkkosivustojemme näkymistä oikein.

Jokaisella verkkosivustolla on oma evästelauseke, josta käyttäjä näkee evästeiden käytön tarkalleen kyseisessä sivustossa. 

Tietojen välittäminen kolmansille osapuolille

VOLVO voi henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen täyttämiseksi tai lain tai säädöksen edellyttäessä sitä jakaa henkilötietojasi muiden Volvo Group ‑yhtiöiden kanssa, myös Euroopan unionin (EU:n) tai Euroopan talousalueen (ETA:n) ulkopuolisen yhtiön kanssa. VOLVO voi myös henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen täyttämiseksi jakaa henkilötietojasi kolmansina osapuolina toimivien yhtiöiden ja toimittajien kanssa, myös EU:n/ETA:n ulkopuolisten yhtiöiden ja toimittajien kanssa.

Teemme yhteistyötä useiden eri palveluntarjoajien kanssa toimittaaksemme Volvo Groupin verkkosivuston kaikkialle maailmaan. VOLVO varmistaa, että soveltuvat suojatoimet ovat käytössä, jotta henkilötietojesi suoja on asianmukaisella tasolla sovellettavan tietosuojalainsäädännön edellyttämällä tavalla. .

Linkit muihin verkkosivustoihin

Sivustomme voivat sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Emme voi vaikuttaa siihen, noudattavatko näiden sivustojen ylläpitäjät tietosuojamääräyksiä.

Kuinka kauan VOLVO säilyttää henkilötietojasi?

VOLVO säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen niiden tavoitteiden täyttämiseksi, joita varten henkilötiedot on kerätty. 

Sinun oikeutesi tietosuojaan

Sinulla on oikeus pyytää VOLVO-yhtiöltä tietoja VOLVO-yhtiön käsittelemistä henkilötiedoista sekä oikeus saada pääsy kyseisiin henkilötietoihin. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi oikaisua, jos ne ovat virheellisiä, sekä pyytää henkilötietojesi poistamista. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista eli oikeus pyytää VOLVO-yhtiötä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa.

Sinulla on myös oikeus vastustaa oikeutettuun etuun perustuvaa henkilötietojen käsittelyä tai käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Sinulla on myös oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen (henkilötietojen siirtämiseen toiselle rekisterinpitäjälle), jos VOLVO-yhtiön toimesta tapahtuva henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimusvelvoitteeseen ja tapahtuu automatisoidusti. 

Sinulla on myös oikeus tehdä valvontaviranomaiselle valituksia, joita sinulla voi olla koskien VOLVO-yhtiön toimesta tapahtuvaa henkilötietojesi käsittelyä.