Kuorma-autot

Ohjelmistopäivitykset

Paranna kuorma-autosi tehoa, toimivuutta ja suorituskykyä. Ohjelmistopäivityksemme vapauttavat kuorma-autosi todellisen potentiaalin päästöjen vähentämisestä ja polttoaineen säästämisestä aina kuljettajan turvallisuuden ja yhdistettävyyden parantamiseen. 

Ohjelmistot ladataan etänä

Entistä parempien etäyhteyksien ansiosta ohjelmistojen etälataus helpottuu ja kuorma-auton korjaamokäyntien tarve vähenee. Uusi ohjelmisto ladataan ja tallennetaan kuorma-auton järjestelmään, kunnes kuljettaja löytää sopivan hetken sen asentamiseen. Valittuja Volvon ohjelmistopäivityspaketteja voi myös ladata etänä, jolloin päivityksiä voidaan tehdä helposti ja kätevästi. 

Ohjelmistopäivitykset

Päivitä I-Shift-vaihteistosi
 

Sujuvammat vaihteenvaihdot. Pienemmät huoltokustannukset. Parempi polttoainetehokkuus. Parempi tuottavuus. Viime vuosina Volvo I-Shiftistä on tullut alan vertailukohta automaattivaihteistossa.

I-Shift-ohjelmisto voidaan myös päivittää kuljetustehtäviin sopivaksi. Täällä voit tutustua eri vaihtoehtoihin, joilla yrityksesi toimintaa voidaan tehostaa entisestään.

Älykäs voimansiirtolinja, nyt entistä älykkäämpänä
 

Kun kuorma-autosi valmistettiin, sen I-Shift-vaihteisto optimoitiin määrätyn kuljetustehtävän mukaisesti. Onko kuljetustehtäviesi luonne sittemmin muuttunut? Vai oletko ehkä löytänyt käytetyn kuorma-auton, jonka erittely sopii I-Shift -ohjelmistoa lukuun ottamatta täydellisesti tarpeisiisi?

Ei hätää. Voimme päivittää I-Shift -ohjelmistosi helposti tarpeidesi mukaiseksi. Tuottavuutesi paranee, polttoainetta säästyy, ja voimansiirtolinjan osien kuluminen vähenee.

Kuinka päivitys onnistuu?
 

I-Shift -vaihteiston optimointiin riittää käynti Volvo jälleenmyyjän luona. Optimoimme I-Shift -ohjelmistosi tarkalleen kuljetustehtäviisi sopivaksi. Ohjelmisto sovitetaan moottorin pakokaasupäästösertifiointeihin ja I-Shift -ohjelmistosi versioon.
 

Päivittämisen etuja:

  • Parempi suorituskyky
  • Pienempi polttoaineenkulutus
  • Ajomukavuus kohenee
  • Voimansiirtolinjan osat kuluvat vähemmän

Mikä ohjelmisto sopii minulle?

Mikä ohjelmistopaketti sopii kuljetustehtävääsi kaikkein parhaiten? Saatavana olevat paketit on eritelty tässä. Huomaathan, että osa nykyisistä ohjelmistopaketeista on yhdistetty muihin paketteihin I-Shiftin vanhemmissa versioissa.

Taloudellista ajamista

Ajaminen kaupunkiympäristössä on helpompaa I-Shiftillä – älykkäällä vaihteistollamme. Nopea, tasainen ja hiljainen I-Shift -vaihteisto optimoi jokaisen vaihdon. Se on todellista ajamisen iloa, ja samalla polttoainetalous paranee ja kuljettajan tuottavuus tehostuu.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään ja tutustu tarkemmin erittelyihin ja tarjouksen yksityiskohtiin.