Kuorma-autot

Volvo Classic Varaosat – parhaat varaosat vanhempiin kuorma-automalleihin

Volvo Classic Varaosat ovat Aitoja Volvo Varaosia – valikoima laajasta joukosta valittuja, nimenomaan vanhempiin Volvon kuorma-automalleihin sopivia varaosia.

Volvo Classic Varaosat ovat Aitoja Volvo Varaosia, jotka säilyttävät klassikkosi klassikkona.

Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien suorituskyvyn ja tuottavuuden säilymisen korkealla.

Volvo Classic Varaosa -valikoimaan on valittu yli 4 400 alkuperäisosaa, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on kulunut vähintään viisi vuotta.

Hinnaltaan Volvo Classic Varaosat ovat vähintään kaksikymmentä prosenttia edullisempia. Aitojen Volvo Varaosien tapaan myös Volvo Classic Varaosat on varustettu kahden vuoden täystakuulla asennettaessa osat Volvo-korjaamolla.

Miksi Volvo Classic Varaosa?

  • Kiistattomasti parempi laatu
  • Auto pysyy alkuperäisenä ja säilyttää kaikki hyvät ominaisuudet
  • Taatusti yhteensopiva ja mittatarkka – säästää aikaa ja rahaa huolloissa ja korjauksissa
  • Turvallinen ostaa ja käyttää
  • Edullisin hinta-laatusuhde
  • Alkuperäisenä tehdaskunnostettuna vieläkin edullisempi
  • Erinomainen saatavuus

Volvo Classic Varaosilla 2 vuoden täystakuu asennettuna

Anna ammattitaitoisten ja koulutettujen Volvo-mekaanikkojen asentaa ostamasi Volvo Classic Varaosa Volvo-korjaamolla. Heillä on käytössään tarvittavat erikoistyökalut, diagnostiikkajärjestelmät ja ajantasainen huoltokirjallisuus. Lisäksi saat osalle kahden vuoden täystakuun.

Täystakuu kattaa asennetun alkuperäisosan, työt ja seurannaisvauriot Aidoille Volvo Varaosille osan takuuaikana ilman kilometrirajoituksia, eli se tarjoaa parhaan mahdollisen turvan Volvo kuorma-auton omistajalle.

Aidot Volvo Varaosat

Varaosamme ovat aitoja. Niillä on asennettujen osien kahden vuoden takuu. Se kattaa osien korjauksen tai vaihdon, työt ja seurannaisvauriot.

Varaa Volvo-huolto

Tarjolla on Aidot Volvo Varaosat, asiantuntijapalvelut ja asentajat, jotka hoitavat homman kerralla kuntoon. Aloita ottamalla yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.