Metsä- ja maanrakennusaloihin keskittynyt FinnMetko-suurtapahtuma järjestetään Jämsässä 30.8.-1.9. osoitteessa Metsäoppilaitoksentie 14. Volvo Trucksin, Volvo Construction Equipmentin ja Volvo Pentan yhteisosaston löydät tutulta paikalta 308.

FinnMetkossa huipentuu finaaliin myös Puunkuormaajamestari 2018 -kilpailu. Tervetuloa mukaan jännittämään!

Näyttely on avoinna päivittäin klo 9–17.  

Volvo FH16

Tutustu Volvo Trucksin raskaisiin ratkaisuihin

Volvo Trucksin osastokalustossa esitellään useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka helpottavat kuljettajan työtä ja lisäävät tuottavuutta raskaissa kuljetuksissa, kuten puutavarakuljetuksissa ja maansiirron tehtävissä.


Nähtävillä:


Volvo FH16 750hv 8x4 -puuauto

Tässä puuautossa on ohjausta helpottava Volvo Dynamic Steering –järjestelmä sekä ryömintävaihteisto. Volvon ainutlaatuisen ryömintävaihteistoratkaisun ansiosta liikkeellelähtö onnistuu kuormalla kuin kuormalla myös vaikeissa tieolosuhteissa.Ryömintävaihteiston ansiosta säästetään myös voimansiirtolinjaa ja vaihteisto antaa mahdollisuuden optimoida auton polttoainetalous maantielle sopivilla perävälityksillä tinkimättä maasto-ominaisuuksista. Autossa on myös mm. täysilmajousitus, 2+2 akselistorakenne jatketulla 1-2 akselivälillä (2245mm), kakkosakselin nosto sekä telin vedonkatkaisu ja –nostotoiminto. Painonsiirrot ja teliakselin nostotoiminto lisäävät pitoa ja vähentävät polttoaineenkulutusta.X-Pro FH 540hv 10x4 -maansiirtoauto

Tässä maansiirtoautossa on Volvo Dynamic Steering –ohjaus ja I-Shift -automaattivaihteisto ryömintävaihteilla. Volvo Dynamic Steering vähentää kuljettajan rasitusta ajaessa, helpottaa ohjausta sekä peruuttamista. Ryömintävaihteiden ansiosta liikkeellelähtö on sulavaa, kytkimen kuormitus pienenee ja voimansiirtolinja voidaan optimoida tehokkaaksi ja polttoainetaloudelliseksi.Auto on Suomen olosuhteisiin räätälöity, Volvon laadukas heti ajoon valmis XPro-konsepti, joka toteutetaan yhteistyössä HF-Autohuolto Oy:n kanssa. Tässä autossa on Elg Oy:n toimittama lavapaketti. Autossa on rautajouset edessä ja ilmajouset takana.Volvo FMX 540hv 10x4 koneenkuljetusauto
Tässä koneenkuljetusautossa on täysilmajousitus ja kakkosakselin nosto. Suurien painojen vuoksi 4- ja 5-akseliset ratkaisut ovat yleistyneet Suomessa. 10x4 –ratkaisu on Volvolla saatavissa suoraan tehtaalta. Päällirakenne Arskan Kone Oy.

Puunkuormaajamestari 2018 -finaali

Puunkuormaajamestari 2018 -finaali 31.8.

FinnMetkossa perjantaina huipentuu finaaliin myös Puunkuormaajamestari 2018 -kilpailu. Tervetuloa mukaan kannustamaan!
 

Klo 13.00 alkaen naisten mestaruusmittelöt ja palkintojen jako
Klo 15.00 alkaen miesten mestaruusmittelöt, palkintojen jako n. klo 16.30

 

Lue lisää Puunkuormaajamestarista

 

 

Lue lisää FinnMetkosta tapahtuman nettisivuilta