Kuorma-autot

Lyömätön kaukokuljetusauto

I-SAVE ‑TOIMINNOLLA VARUSTETTU VOLVO FH

I-Save-toiminnolla varustettu Volvo FH vähentää polttoaineenkulutusta kaukokuljetuksissa – ajettavuudesta tinkimättä. Mitä enemmän kilometrejä, sitä enemmän säästöjä ja sitä suurempi vaikutus kannattavuuteen.

I-Save‑toiminnolla varustetussa Volvo FH:ssa on sekä D13TC-moottori että taloudellisuuspaketti*. Se voi vähentää polttoainekuluja jopa 10 prosenttia**. Lisäksi I-Save‑toiminnolla varustetulla Volvo FH:lla voi ajaa pidempään pienemmillä kierroksilla ja suuremmalla vaihteella, joten ajokokemus on tasaisempi ja hiljaisempi. Vääntöä saa myös käyttöön nopeammin, mikä lisää kuorma-auton ajonautintoa entisestään.

Rakkaustarina

Volvo FH I-Save. Enemmän iloa, vähemmän polttoainetta.

Volvo Trucks lisää I-Save-toimintoon uusia parannuksia

Testissä Volvo FH ja I-Save - Kuljetusliike Antti Airaksinen

Uusi I-Save-toiminnoilla varustettu Volvo FH: polttoainetestin ennätystulos!

Volvo D13TC -moottori – Tehokas mutta taloudellinen

I-Save -toiminnolla varustetun Volvo FH -kuorma-auton voimanlähteenä on uusi huippukehittynyt, turbocompound-teknologiaa hyödyntävä 13 litran moottori. Se tuottaa suuren väännön jo pienillä kierroksilla,  ja se onkin tähän saakka polttoainetehokkain moottorimme.

Tuottavuus nousuun

D13TC-moottori tuottaa nyt 300 Nm enemmän vääntöä pienemmillä kierroksilla. Tämän ansiosta vähempi kiihdyttäminen ja pienempi polttoainemäärä riittää tasaisen vauhdin ylläpitämiseen maantieajossa. I-See ‑toimintoa hyödyntävän moottorin ansiosta mäet ja nousut voidaan ajaa suuremmalla vaihteella, jolloin polttoainetta säästyy nopeudesta tinkimättä ja ajomukavuus parantuu. Lisäväännön ansiosta myös keskinopeus voidaan pitää suurempana, minkä huomaa erityisesti nousuissa.

D13TC-moottori – entistä tehokkaampi ja vääntävämpi

D13TC on kaikkien aikojen polttoainetehokkain moottorimme, jonka teho on 420, 460 tai 500 hevosvoimaa. Turbocompound-teknologian ansiosta D13TC-moottori hyödyntää käytettävissä olevan energian täysipainoisesti kaikissa vaiheissa, mikä parantaa tehokkuutta kaikilla käyntinopeuksilla – paras tulos saadaan käyntinopeudella 900–1 300 r/min.

* Taloudellisuuspaketti sisältää karttapohjaisen I-See-toiminnon, I-Shiftin kaukoliikennettä varten optimoidulla ohjelmistolla, I-Cruisen ja I-Rollin, polttoainetehokkaat taka-akselit, tyhjäkäyntisammutuksen ja ohjaustehostimen pumpun, jonka tilavuus on säätyvä.

** D13TC Euro 6 step D yhdessä FUELECO+ polttoainetaloudellisuuspaketti verrattuna Classic D13 eSCR Euro 6 step D, ilman ajoneuvon polttoainetaloudellisuuspakettia.  Polttoainetaloudellisuuteen vaikuttaa lukuisat eri seikat, muun muassa ajonopeus, vakionopeussäätimen käyttö, ajo-olosuhteet ja kokonaismassa. 

Saatavilla tällä hetkellä näihin kuorma-autoihin

Lue lisää aiheesta:

I-Save-toiminnolla varustettu Volvo FH on entistäkin tehokkaampi: polttoainesäästöjä jopa 10 prosenttia

I-Save-toiminnolla varustettu Volvo FH julkaistaan nyt entistä taloudellisempana versiona, joka voi vähentää polttoainekustannuksia jopa kymmenellä prosentilla. Tämä merkitsee merkittävää kolmen prosenttiyksikön parannusta edelliseen sukupolveen verrattuna.

Volvo FH – kaukoliikenneauto

Volvo FH on mukava ja tehokas– suunniteltu elämään tien päällä. Tutustu uuteen Volvo FH -kuorma-autoon.

Volvo FH:n ohjaamon uudistetut sisätilat: suunniteltu kuljettajaa varten

Kuljettajien antama palaute vaikutti merkittävästi Volvo FH:n ja Volvo FH16:n ohjaamojen sisätiloihin tehtyihin parannuksiin. Heti kuljettajan paikalle istuttaessa on selvää, että parannusten ansiosta kuljettajan ajokokemus on erinomainen, turvallinen ja paljon aiempaa mukavampi.

Hyödynnä polttoaine mahdollisimman tehokkaasti

Volvo-jälleenmyyjäsi auttaa sinua hyödyntämään jokaisen polttoainepisaran parhaalla tavalla.