Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Lyömätön kaukokuljetusauto

I-SAVE ‑TOIMINNOLLA VARUSTETTU VOLVO FH

I-Save-toiminnolla varustettu Volvo FH vähentää polttoaineenkulutusta kaukokuljetuksissa – ajettavuudesta tinkimättä. Mitä enemmän kilometrejä, sitä enemmän säästöjä ja sitä suurempi vaikutus kannattavuuteen.

I-Save‑toiminnolla varustetussa Volvo FH:ssa on sekä D13TC-moottori että taloudellisuuspaketti*. Se voi vähentää polttoainekuluja jopa 10 prosenttia**. Lisäksi I-Save‑toiminnolla varustetulla Volvo FH:lla voi ajaa pidempään pienemmillä kierroksilla ja suuremmalla vaihteella, joten ajokokemus on tasaisempi ja hiljaisempi. Vääntöä saa myös käyttöön nopeammin, mikä lisää kuorma-auton ajonautintoa entisestään.

Tuottavuus nousuun

D13TC-moottori tuottaa nyt 300 Nm enemmän vääntöä pienemmillä kierroksilla. Tämän ansiosta vähempi kiihdyttäminen ja pienempi polttoainemäärä riittää tasaisen vauhdin ylläpitämiseen maantieajossa. I-See ‑toimintoa hyödyntävän moottorin ansiosta mäet ja nousut voidaan ajaa suuremmalla vaihteella, jolloin polttoainetta säästyy nopeudesta tinkimättä ja ajomukavuus parantuu. Lisäväännön ansiosta myös keskinopeus voidaan pitää suurempana, minkä huomaa erityisesti nousuissa.

D13TC-moottori – entistä tehokkaampi ja vääntävämpi

D13TC on polttoainetehokkain moottorimme. 460- ja 500-hevosvoimaisena saatavassa moottorissa on männät, joissa on patentoitu aallonmuotoinen sisus, joka parantaa palamista ja lisää tehokkuutta. Turbocompound-teknologian ansiosta D13TC-moottori hyödyntää käytettävissä olevan energian täysipainoisesti kaikissa vaiheissa, mikä parantaa tehokkuutta kaikilla käyntinopeuksilla – paras tulos saadaan käyntinopeudella 900–1 400 rpm.

* Taloudellisuuspaketti sisältää karttapohjaisen I-See-toiminnon, I-Shiftin kaukoliikennettä varten optimoidulla ohjelmistolla, I-Cruisen ja I-Rollin, polttoainetehokkaat taka-akselit, tyhjäkäyntisammutuksen ja ohjaustehostimen pumpun, jonka tilavuus on säätyvä.

** D13TC Euro 6 step D ja taloudellisuuspaketti (I-Save) verrattuna D13 eSCR Euro 6 step D -moottoriin. Vakionopeudensäädin, todelliset pinnanmuodot, kuljettajan ajokokemus, sääolosuhteet ja monet muut tekijät vaikuttavat todelliseen kulutukseen.

Saatavilla tällä hetkellä näihin kuorma-autoihin

Uusi I-Save-toiminnoilla varustettu Volvo FH: polttoainetestin ennätystulos!

Kuljetusliike Antti Airaksinen: Testissä Volvo FH ja I-Save

Hyödynnä polttoaine mahdollisimman tehokkaasti

Volvo-jälleenmyyjäsi auttaa sinua hyödyntämään jokaisen polttoainepisaran parhaalla tavalla.