Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Volvo Huoltosopimukset

Mikä toimii parhaiten kohdallasi?
 

Halusitpa sitten hyvin huolletun kuorma-auton varmuuden tai maksimoidun käyttöasteen, kaikki Volvo Huoltosopimukset on suunniteltu pitämään kuorma-autot liikkeellä ja työssä, ja parantamaan tulosta.

Kuorma-autojen sisäänrakennetun yhteystekniikan ansiosta voimme suunnitella korjaamokäynnit ajokilometrien ja tärkeimpien osien kulumisen mukaan. Pystyt siis välttämään mahdolliset ongelmat ennen niiden ilmaantumista sekä lisäämään samalla tien päällä vietettyä aikaa, parantamaan kustannusten hallintaa ja rauhoittamaan mieltäsi.

Tutustu huoltosopimuksiimme ja löydä paras ratkaisu sinulle ja yrityksellesi. 

Kuorma-autosi parhaaksi

Voit luottaa siihen, että sertifioidut Volvo mekaanikot pitävät kuorma-auton parhaassa käyttökunnossa ja tekevät korjaamokäynneistä mahdollisimman tehokkaita. Mekaanikoillamme on nimittäin käytössä tietotaito, Volvon koko työkaluvalikoima ja kaikki tarvittavat diagnostiikka- ja tietokantajärjestelmät. Lisäksi käytämme aina Aitoja Volvo Varaosia. Häiriöiden välttämiseksi huoltopalvelumme ovat hyvin joustavia.

Yrityksesi parhaaksi

Kuorma-auto kannattaa pitää huippukunnossa monestakin syystä. Etukäteen suunniteltu ja hinnoiteltu huolto vähentää yllättävien pysähdysten riskiä, antaa lisää hallittavuutta ja parantaa näkyvyyttä liiketoiminnassa. Tällöin säästät aikaa ja rahaa hallinnoinnissa. Hyvin huollettu kuorma-auto on myös luotettavampi ja polttoainetaloudellisempi. Kaikki tämä pienentää omistamisen kokonaiskustannuksia ja keventää taakkaasi, joten voit keskittyä rauhassa liiketoimintaasi.

Reaaliaikainen seuranta
 

Jokainen Volvo kuorma-auto varustetaan nykyään alan edistyneimpiin kuuluvalla telematiikka- ja diagnostiikkajärjestelmällä. Kun tämä yhdistetään uusimpaan etäyhteystekniikkaan, Volvo Trucks voi seurata ja analysoida tärkeitä osia reaaliajassa ja ennakoida vikojen ilmenemisen. Tiedot lähetetään Volvo Trucks International Uptime Centeriin, jossa ne käsitellään ja analysoidaan. Jos järjestelmä antaa hälytyksen, asiasta ilmoitetaan omalle jälleenmyyjälle tai valtakunnalliseen käyttöastekeskukseen, jotta ennakoiviin toimiin voidaan ryhtyä ennen ajon keskeytymistä. Tällä hetkellä reaaliaikainen seuranta on saatavana Volvo Gold -huoltosopimuksen lisäpalveluna useimmilla Euroopan markkina-alueilla.

Katso, kuinka reaaliaikainen seuranta ja käyttöastepalvelut pitävät kuorma-autosi tien päällä

Juuri sinulle sopiva sopimus

Kuorma-autollesi räätälöity huoltosuunnitelma

Hyvässä huoltosuunnitelmassa tulisi ottaa huomioon kuorma-auton todellinen käyttöaste ja kunto. Juuri siitä Volvo Uptime Care -palvelussa on kysymys. Tämä palvelu on kaikkien huoltosopimusten perusta, ja se on saatavana myös erillisenä huoltosuunnitelmana. Volvo Uptime Care -huoltosopimus sisältää yhdistetyn huoltosuunnitelman, jonka avulla voimme suunnitella korjaamokäynnit todellisen ajetun mittarilukeman ja tärkeimpien osien kulumisen mukaan. Se on loistava tapa pitää kustannukset kurissa ja kuorma-auto tien päällä.

Mikä huoltosopimus sopii sinulle parhaiten?

Vastauksia saat paikalliselta Volvo jälleenmyyjältäsi. Soita tai käväise paikan päällä, niin he luovat sinulle huoltosuunnitelman.