Kuorma-autot

Volvo Huoltosopimukset

Mikä toimii parhaiten kohdallasi?
 

Halusitpa sitten hyvin huolletun kuorma-auton varmuuden tai maksimoidun käyttöasteen, kaikki Volvo Huoltosopimukset on suunniteltu pitämään kuorma-autot liikkeellä ja työssä, ja parantamaan tulosta.

Kuorma-autojen sisäänrakennetun yhteystekniikan ansiosta voimme suunnitella korjaamokäynnit ajokilometrien ja tärkeimpien osien kulumisen mukaan. Pystyt siis välttämään mahdolliset ongelmat ennen niiden ilmaantumista sekä lisäämään samalla tien päällä vietettyä aikaa, parantamaan kustannusten hallintaa ja rauhoittamaan mieltäsi.

Tutustu huoltosopimuksiimme ja löydä paras ratkaisu sinulle ja yrityksellesi. 

Valitse tuen taso

Reaaliaikainen seuranta
Gold
Korkein mahdollinen käyttöaste – kaikki korjaukset ja ennakoivat huollot
  Käyttöastepalvelut (valinnainen)
  Yhdistetty huoltosuunnitelma
  Huolto ja tarkastukset
  Voimansiirron korjaukset
  Muut kuin voimansiirron korjaukset
  Kulutusosat
  Reaaliaikainen seuranta
Lue lisää
Silver
Voimansiirron korjaukset ja huolto parantavat kustannusten hallintaa
  Käyttöastepalvelut (valinnainen)
  Yhdistetty huoltosuunnitelma
  Huolto ja tarkastukset
  Voimansiirron korjaukset
Lue lisää
Blue
Ennakoiva huolto ja huoltosuunnitelma perustuen kuorma-auton todelliseen käyttöön
  Käyttöastepalvelut (valinnainen)
  Yhdistetty huoltosuunnitelma
  Huolto ja tarkastukset
Lue lisää
Uptime Care
Kuorma-auton todelliseen käyttöön perustuva huoltosuunnitelma
  Käyttöastepalvelut (valinnainen)
  Yhdistetty huoltosuunnitelma
Lue lisää

Mitä on reaaliaikainen seuranta?

Jokainen Volvo kuorma-auto varustetaan nykyään alan edistyneimpiin kuuluvalla telematiikka- ja diagnostiikkajärjestelmällä. Kun tämä yhdistetään uusimpaan etäyhteystekniikkaan, Volvo Trucks voi seurata ja analysoida tärkeitä osia reaaliajassa ja ennakoida vikojen ilmenemisen. Tiedot lähetetään Volvo Trucks International Uptime Centeriin, jossa ne käsitellään ja analysoidaan. Jos järjestelmä antaa hälytyksen, asiasta ilmoitetaan omalle jälleenmyyjälle tai valtakunnalliseen käyttöastekeskukseen, jotta ennakoiviin toimiin voidaan ryhtyä ennen ajon keskeytymistä. Tällä hetkellä reaaliaikainen seuranta sisältyy Volvo Gold -huoltosopimukseen useimmilla Euroopan markkina-alueilla.

Katso, kuinka reaaliaikainen seuranta ja käyttöastepalvelut pitävät kuorma-autosi tien päällä

Kuorma-autosi parhaaksi

Voit luottaa siihen, että sertifioidut Volvo mekaanikot pitävät kuorma-auton parhaassa käyttökunnossa ja tekevät korjaamokäynneistä mahdollisimman tehokkaita. Mekaanikoillamme on nimittäin käytössä tietotaito, Volvon koko työkaluvalikoima ja kaikki tarvittavat diagnostiikka- ja tietokantajärjestelmät. Lisäksi käytämme aina Aitoja Volvo Varaosia. Häiriöiden välttämiseksi huoltopalvelumme ovat hyvin joustavia.

Kuorma-auto kannattaa pitää huippukunnossa

Kuorma-auto kannattaa pitää huippukunnossa monestakin syystä. Kun huolto on etukäteen suunniteltu ja hinnoiteltu, yllättävien pysähdysten riski pienenee ja hallittavuus paranee. Tällöin säästät aikaa ja rahaa hallinnoinnissa. Hyvin huollettu kuorma-auto on myös luotettavampi ja polttoainetehokkaampi, ja sen jäännösarvo on korkeampi. Kaikki tämä pienentää omistamisen kokonaiskustannuksia ja keventää taakkaasi, joten voit keskittyä rauhassa liiketoimintaasi.

Mikä huoltosopimus sopii sinulle parhaiten?

Vastauksia saat paikalliselta Volvo jälleenmyyjältäsi. Soita tai käväise paikan päällä, niin he luovat sinulle huoltosuunnitelman.