Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Huoltosopimukset pitävät sinut tien päällä

Volvo Huoltosopimukset

Volvon erilaiset huoltosopimukset kattavat kaiken määräaikaishuolloista lupaukseen 100-prosenttisesta käyttöasteesta, joten kuorma-autosi pysyy varmasti tuottavassa työssä tien päällä. Vaikutus on suotuisa yrityksen tuloksen kannalta, sillä ajon keskeytyksiä tulee vähemmän, omistamisen kokonaiskustannukset pienenevät ja liiketoiminnan hallittavuus paranee.

Volvo trucks services servicing contracts workshop pit

Liiketoimintasi parhaaksi

Etukäteen suunnitellut ja hinnoitellut huoltopalvelut parantavat liiketoiminnan hallittavuutta ja helpottavat kaikkien osa-alueiden hahmottamista. Tämä puolestaan säästää hallinnointitehtäviin kuluvaa aikaa ja rahaa. Hyvin huollettu kuorma-auto on myös luotettavampi ja polttoainetaloudellisempi. Kaikki tämä pienentää omistamisen kokonaiskustannuksia ja keventää taakkaasi, joten voit keskittyä rauhassa liiketoimintasi kasvattamiseen.

Volvo trucks services servicing contracts technician front

Kuorma-autosi parhaaksi

Jotta kuorma-autosi pysyy parhaassa käyttökunnossa ja mahdollisimman tuottavana, sitä huoltavat sertifioidut Volvo mekaanikot. Heillä on käytössään kaikki tarvittavat Volvo työkalut, vianmääritystiedot ja tietokantajärjestelmät. He käyttävät vain Aitoja Volvo Varaosia. Häiriöiden välttämiseksi huoltopalvelumme ovat hyvin joustavia. 

Juuri sinulle sopiva sopimus

Uutuus: Flexi-Gold-huoltosopimus!

Volvo Trucks esittelee uuden Volvo Flexi-Gold -huoltosopimuksen, jolla on sama kattavuus kuin Volvo Gold -sopimuksella, mutta kuukausimaksut on eritelty kiinteisiin ja muuttuviin (kilometriperusteisiin) osiin, jotka on räätälöity kuorma-auton todellisen ajomäärän mukaan. 

Näin kuljetusyritykset voivat mukauttaa toimintaansa markkinaolosuhteiden ja kysynnän mukaan entistä joustavammin.

Lue lisää Flexi-Gold-huoltosopimuksesta

Flexy Gold Service Contract is the best you can get. You won't get a better deal.
Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt huollot

Kaiken pohjana huoltosuunnitelma

Parhaan mahdollisen käyttöasteen lähtökohtana on huoltosuunnitelma. Tutustumme kuorma-autoosi ja liiketoimintasi luonteeseen ja selvitämme sopivan huoltotason yhdessä sinun kanssasi. Sitten sovimme huoltosuunnitelmasta, jolla saat parhaan hyödyn irti jokaisesta kilometristä.

Mikä huoltosopimus sopii sinulle parhaiten?

Vastauksia saat paikalliselta Volvo jälleenmyyjältäsi. Soita tai käväise paikan päällä, niin he luovat sinulle huoltosuunnitelman.