Kuorma-autot

My Truck -mobiilisovellus

My Truck ‑mobiilisovelluksella voit käyttää Volvo kuorma-autosi toimintoja etänä.

Tervetuloa uuteen ohjaamoosi


My Truck -sovelluksen ansiosta Volvo-kuorma-autosi on aina ulottuvillasi, missä tahansa oletkin. Yhdellä napautuksella sovellus näyttää kuorma-autosi kojelaudan päivitetyn tilan, mikä helpottaa päivittäistä tarkastusta. My Truckin avulla voit käyttää myös Pysäköinti-ilmastointi-toimintoa ja asettaa Ready to Run -ajastimet sähkökuorma-auton parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi heti liikkeelle lähdöstä alkaen.

My Truck -mobiilisovelluksen edut

Vaivattomampi suunnittelu

Voit tarkistaa polttoaineen, öljyn ja jäähdytysnesteen määrän sekä valojen tilan. Kuorma-autosi on paremmin valmiina ajoon ja päivittäisten tehtävien suunnittelu helpottuu.

Sähköajoneuvojen osalta voit tarkastaa ajoakun varaustilan, lataustilat ja ilmoitukset sekä asettaa ajastimet akun valmistelulle varmistaaksesi optimaalisen suorituskyvyn ja säilyttääksesi akun kunnon. 

Parantunut mukavuus

Voit määrittää ja ajastaa kuorma-auton pysäköintilämmittimen ja ‑jäähdyttimen, joten ohjaamon lämpötila on aina sopiva ja matka sujuu mukavissa merkeissä.

Parantunut tietoturva 

Voit tarkistaa ovien lukituksen tilan ja saada push-ilmoituksia, jos varashälytin laukeaa. Tämä parantaa kuorma-auton turvallisuutta ja kertoo heti, jos jokin on vialla.

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi auttaa oikean osan etsinnässä sekä korjauksessa ja huollossa.

Soita tai tule käymään.