Kuorma-autot

TIETOJENHALLINTASOPIMUS

Tässä osiossa on Tietojenhallintasopimukseen ("DMA-sopimukseen" tai "Sopimukseen") liittyviä tietoja ja linkkejä

Tietojenhallintasopimus on ajoneuvon datan käyttöä koskeva sopimus, joka asiakkaan on hyväksyttävä, jotta yhteyspalveluita voidaan toimittaa.

Jos asiakas allekirjoittaa sopimuksen Volvo Connectin kautta, käyttäjän käyttöehdot yhdistetään DMA-sopimuksen allekirjoittamiseen.

Jos haluat peruuttaa DMA-sopimuksen asiakkaana tai sinulla on DMA-sopimukseen liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä myyntiorganisaatioon valtuutetulla Volvo jälleenmyyjällä.

Haluatko peruuttaa palvelut ja DMA-sopimuksen?
 

Jos haluat peruuttaa tietojenhallintasopimuksen ja palvelut, täytä alla oleva lomake, allekirjoita se ja lähetä skannattu kopio jälleenmyyjällesi.

Ota kuitenkin ensin yhteyttä myyntiorganisaatioon valtuutetulla Volvo jälleenmyyjällä.

Onko ajoneuvon menossa myyntiin – omistajuuden muutos
 

Jos siirrät ajoneuvojesi omistajuuden (myynnin tai muun omistajuudensiirron yhteydessä), tarvitsemme sinun apuasi, jotta uusi omistaja saa varmasti tiedon siitä, että hänen on allekirjoitettava tietojenhallintasopimus Volvo Truck Corporationin kanssa. Jos uusi omistaja ei ole vahvistanut sinulle, että tällainen sopimus on allekirjoitettu, täytä alla oleva lomake, allekirjoita se ja lähetä skannattu kopio osoitteeseen connected.services@volvo.com

Onko sinulla kysyttävää?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.