Kuorma-autot

Turvallisuutta joka suuntaan

Volvo Trucksin kuljettajaa tukevat järjestelmät

Turvallisuus on tärkeä osa Volvo Trucksin brändiperintöä ja identiteettiämme. Lähestymme turvallisuutta eri näkökulmista niin kuorma-auton sisällä kuin sen ulkopuolellakin, jotta voimme edetä kohti visiotamme nollasta onnettomuudesta. Nyt esittelemme kuorma-autoissamme joukon uusia ja päivitettyjä aktiivisia turvallisuusjärjestelmiä, jotka suojaavat sekä kuljettajia että muita tienkäyttäjiä. On aika nostaa liikenneturvallisuuden tasoa!

Ylimääräiset silmät kuorma-auton ympärillä

Haavoittuvat tienkäyttäjät voivat ilmaantua tyhjästä, ja heitä voi olla vaikea havaita. Ominaisuudet, jotka varoittavat kuorma-autonkuljettajia muista tienkäyttäjistä, voivat vaikuttaa merkittävästi turvallisuuteen.

Etuosan lähitunnistus varoittaa kuljettajaa kuorma-auton edessä lähellä olevista tienkäyttäjistä.

Oven avauksen varoitusjärjestelmä varoittaa kuljettajaa tienkäyttäjistä kuorma-auton vieressä olevilla riskialueilla, kun ohjaamon ovet avataan.

Sivutörmäyksen esto varoittaa kuljettajaa, kun hän yrittää kääntyä tai vaihtaa kaistaa, kun muita tienkäyttäjiä havaitaan kuorma-auton vieressä.

7 tapaa parantaa turvallisuutta

Ajaminen voi olla stressaavaa – se vaatii nopeita päätöksiä ja oikeaa tukea oikealla hetkellä. Seuraavassa on kahdeksan uutta tai päivitettyä tukijärjestelmää, jotka auttavat kuljettajia nostamaan liikenneturvallisuuden uudelle tasolle. Ne on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja avuksi aina tarvittaessa. Tutustu niihin.

Valmistaudu tulevaan. Lue lisää turvallisuusominaisuuksista.

Oletko valmis seuraavaan tasoon?

Paikallinen jälleenmyyjä voi auttaa sinua ottamaan uusista turvaominaisuuksista kaiken irti toiminnassa.

Turvallisuusuutisia ja -oivalluksia

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo kuorma-autoista ja palveluista?