Kuorma-autot

Helppo ja turvallinen kuorma-auton korjausten maksu. Missä vain.

Volvo Pay

Korjaustöiden maksaminen voi viedä aikaa, varsinkin kun olet kaukana kotoa. Vähennä seisokkiaikaasi Volvo Pay -verkkopalvelulla, joka hoitaa nopeasti ja turvallisesti kaikkien korjausten hyväksymisen ja maksun korjaamoillamme, kun käytät Volvo Action Service -palvelua.

Lataa esite: Volvo Pay Format PDF Size 1 MB

Nopeasti takaisin tien päälle

Matkan varrella voi tapahtua odottamattomia tapahtumia. Rikkoutunut rengas, särkynyt tuulilasi tai onnettomuus saattaa vaatia käyntiä lähimmällä korjaamollamme. Kuorma-auton saatavuus nopeasti takaisin tuottavaan työhön on avain yrityksesi menestykseen. Yksinkertainen valtuutus korjaustöihin on ratkaisevan tärkeää, jotta pääset takaisin tielle mahdollisimman pian.

Maksutakuun helppo ja turvallinen käsittely

Volvo Paylla kuorma-auton korjaustyö voi alkaa välittömästi. Ratkaisumme ennakkohyväksyttyyn maksuun ja maksuvahvistukseen tarkoittaa, että tilaus voidaan käsitellä suoraan tietokoneella tai kännykällä, nopeasti ja helposti. Sinun ei tarvitse luoda käyttäjätiliä Volvo Paylle, tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja luottokortin (Mastercard, VISA tai AMEX).


Takaisin tien päälle kolmella helpolla askeleella

1. Kustannusarvio

Saat Volvo Action Serviceltä sähköpostin, jossa on arvio korjauskustannuksista.

2. Täytä kortin tiedot

Klikkaa sähköpostin linkkiä ja täytä korttisi tiedot.

3. Hyväksyntä
Maksutakuu on hyväksytty ja korjaamo voi aloittaa korjaustyöt.

Kuinka Volvo Pay toimii?

1. Onnettomuuden tai rikkoutumisen sattuessa kuljettaja/asiakas ottaa yhteyttä Volvo Action Serviceen (VAS).

2. VAS laskee korjauskustannukset.

3. Korttivarauspyyntö lähetetään asiakkaalle sähköpostitse.

4. Asiakas hyväksyy pyynnön sähköpostissa olevan linkin kautta.

5. Korjaamo aloittaa ajoneuvon korjauksen.

6. Kun korjaus on valmis, lopullinen summa veloitetaan samalta luottokortilta. Jos vaaditaan korkeampi maksutakuu, tehdään aina uusi varaus.

Volvo Pay on myös käytössä Volvo Truck Rental -kalustonvuokraukseen. Lisäksi palvelu on tällä hetkellä käytössä Norjassa, Espanjassa, Belgiassa, Tanskassa ja Ruotsissa, ja se on pian saatavilla myös muilla valituilla Euroopan markkinoilla.

Haluatko tietää lisää?

Lähin Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi Volvo Truck Centereissä kertoo sinulle lisää Volvo Action Servicen ja Volvo Payn eduista.