Kuorma-autot

Perävaunuhuolto

Kun valitset perävaunuhuollon, voit huollattaa perävaunun kuorma-autosi huollon yhteydessä. Se on sekä kätevää että tehokasta. Tämä kattava ja ennakoiva huolto pitää ajoneuvosi hyvässä kunnossa, säästää kuluja ja maksimoi tien päällä vietettävän ajan.

Huolla koko ajoneuvo yhdellä pysähdyksellä

Laadukas huolto

Korjaamollamme ajoneuvoosi asennetaan vain alkuperäisiä osia. Huollosta vastaavat sekä Volvon kuorma-autoihin että perävaunuihin erikoistuneet mekaanikot.

Entistä parempi kustannusten hallinta

Toimintakustannuksesi ovat entistä helpommat ennustaa. Hinta määräytyy kiinteästi kilometrien mukaan, ja ennakoiva huolto minimoi yllättävien korjausten riskin.

Käytännöllinen, vähän hallinnollisia toimia

Yksi korjaamo, yksi yhteyshenkilö ja yksi lasku. Tämän helpompaa ja tehokkaampaa huolto tuskin voi olla.

Entistä vähemmän korjaamolla vietettyä aikaa

Kuorma-auton ja perävaunun huoltaminen samalla korjaamolla säästää aikaa. Aikaa säästää myös huippuluokan palveluratkaisumme.

Epämiellyttävien yllätysten riski minimiin

Ennakoivan huollon avulla voit reagoida riskeihin, ennen kuin niistä tulee ongelmia. Se vähentää ajojen keskeytymisiä, korjauksia ja yllättäviä kuluja.

Jäännösarvon varmistus

Valitse Aito Volvo Huolto ja perävaunuille tarkoitettu vastaava palvelu, niin saat pidettyä ajoneuvosi hyvässä kunnossa ja vakuutettua seuraavan omistajan sen arvosta.

Aito Volvo Huolto

Aito Volvo Huolto

Anna taitavien mekaanikoiden huoltaa kuorma-autosi huippumodernilla korjaamolla ajoneuvollesi kaikkein parhaiten sopivilla työkaluilla ja varaosilla.

Kysy lisää perävaunuhuollosta