Kuorma-autot

Jokainen minuutti on tärkeä

Kun kyse on käyttöasteesta, tiedämme, että jokainen minuutti on tärkeä. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan alan johtavaa tukea, joka pitää kuorma-autosi tien päällä ja varmistaa kalustosi parhaan tuottavuuden.

Katso, miten Käyttöastepalvelumme voivat auttaa sinua. Volvo Connect -palvelut, kuten Reaaliaikainen seuranta, Akuston valvonta tai Renkaiden valvonta, auttavat välttämään odottamattomat pysähdykset, kun taas Volvo Action Servicen ympärivuorokautinen tiepalvelu auttaa nopeasti hätätilanteissa. Asetamme jatkuvasti uusia standardeja kuorma-autojen käyttöasteelle – vain varmistaaksemme liiketoimintasi jatkuvuuden.

Keskeisimmät hyödyt

Ennakoi ja vältä ajon keskeytymiset.

Varmista sähkökuorma-autosi akkujen kunto.

Vältä renkaisiin liittyvät ongelmat.

Nauti ympärivuorokautisen tiepalvelun tuomasta mielenrauhasta.

Laadi kuorma-autosi todelliseen käyttöön perustuva huoltosuunnitelma.

Kattava hinauspalvelu auttaa tarvittaessa. 

Lue alta lisää Käyttöastepalveluista. Voit myös käydä Volvo Connect Markkinapaikassa tai ottaa yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

 

Eikö sinulla vielä ole Volvo Connect -tiliä?

 

Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään tilin luomiseksi

Käyttöastepalvelujen kohokohtia

Volvo Action Service

Volvo Action Service tarjoaa ympärivuorokautista tiepalvelua koko Euroopassa odottamattoman ajon keskeytymisen varalta. Kuljettaja voi soittaa tai painaa ohjaamossa olevaa VAS-painiketta, jolloin avautuu yhteys samaa kieltä puhuvaan asiakaspalvelijaan. Laajan hinauskumppaniverkostomme ja valtuutettujen korjaamojemme tuella saamme kuorma-auton takaisin tielle mahdollisimman pian.
 

Volvo Action Service

Yhdistetty huoltosuunnitelma

Yhdistetty huoltosuunnitelma antaa käyttöösi optimoidun huoltoaikataulun, jonka mahdollistaa ympärivuorokautinen etäyhteys ajoneuvoosi. Valvomme tiettyjä osia kulumisen varalta etäyhteydellä ja ilmoitamme sinulle ennakoivasti mahdollisista ongelmista sekä tarkennamme huoltoaikatauluasi tarpeen mukaan. Yhdistetty huoltosuunnitelma sisältyy kaikkiin huoltosopimuksiin.
 

Huoltosuunnittelu 

Reaaliaikainen seuranta

Reaaliaikainen seuranta on raskaille kuorma-autoille tarkoitettu palvelu, jonka avulla voidaan ennakoida ja välttää odottamattomat ajon keskeytymiset. Kuorma-auton etäyhteyttä hyödyntävän Reaaliaikaisen seurantapalvelun avulla voimme valvoa useita keskeisiä osia vuorokauden ympäri, mukaan lukien sähkökuorma-auton akkuja. Mahdolliset hälytykset lähetetään lähimmälle jälleenmyyjälle tai valtakunnallisen käyttöastekeskuksen kautta, jotta ennakoiviin toimiin voidaan ryhtyä.
 

Volvo Huoltosopimukset

Neljän tunnin sitoumus (Advanced)

Jos kohtaat odottamattoman ajon keskeyttävän vian, lupaamme saada sinut takaisin tielle mahdollisimman pian. Kello lähtee käyntiin, kun kirjaat seisokin Volvo Action Servicessä. Jos pysähdys kestää yli neljä tuntia, annamme sinulle korvauksen. Voit valita rahallisen korvauksen (Base) tai korvaavan kuorma-auton (Advanced) välillä.
 

Volvo Huoltosopimukset

Volvon hinauspalvelu (Extended)

Volvon hinauspalvelu kattaa hinauskustannukset aina, kun hinausta tarvitaan. Mielenrauhaa lisää entisestään Volvon laajennettu hinausapupalvelu, joka kattaa myös käynnistysavun, polttoainetoimituksen, ajoneuvon ja lastin valvonnan sekä lastin purkamisen ja lastaamisen uudelleen – sekä kuljetuksen, hotellimajoituksen ja jopa kuljettajan kotiinkuljetuksen.
 

Volvo Huoltosopimukset

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan Volvo Connectin käytön? Tai onko sinulla kysyttävää palvelusta? Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.