Kuorma-autot

Kaikki tarvittava yhdessä paikassa

Volvo Connect antaa täydellisen yleiskatsauksen liiketoiminnan tärkeimmistä tiedoista sekä välittömän pääsyn alan johtaviin palveluihin, jotka kaikki on koottu kätevästi yhteen paikkaan yhdellä suojatulla kirjautumisella.

Volvo Connect on kuorma-autokaluston hallintajärjestelmä ja portaali Volvo Trucksin digitaalisiin palveluihin. Se antaa käyttöösi tehokkaat työkalut, joiden avulla voit seurata ajoneuvon suorituskykyä, suunnitella huoltoja ja parantaa tuottavuutta – kaikki yhdessä paikassa. Riippumatta siitä, ajatko omaa kuorma-autoa vai hallitsetko kokonaista kalustoa, Volvo Connect tarjoaa palvelut ja tuen, jota tarvitset kannattavampaan kuljetustoimintaan. Aikaan ja paikkaan katsomatta.

 

Lue alta lisää Volvo Connect -palveluista. Voit myös käydä Volvo Connect Markkinapaikassa tai ottaa yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

Eikö sinulla vielä ole Volvo Connect -tiliä?

 

Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään tilin luomiseksi

Käyttöaste

Pidä tilanne hallinnassa ja nauti mielenrauhasta, kun tiedät kuorma-autojesi olevan hyvässä kunnossa ja valmiina työhön. Volvo Connect tarjoaa käyttöösi useita palveluita, jotka nostavat käyttöastetta. Saat yleiskuvan kaikkien resurssiesi tilasta, mukaan lukien varoitukset ja hälytykset. Tarkastele koko huoltohistoriaasi ja tulevia huoltokäyntejä. Ilmoita helposti resursseihin liittyvistä ongelmista. Ja paljon muuta.

Tuottavuus

Saat käyttöösi tiedot, jotka lisäävät tehokkuuttasi ja antavat etumatkaa kilpailijoihin. Volvo Connect sisältää kaluston hallintapalvelut, kuten Paikannuksen, joka antaa sinulle reaaliaikaisen yleiskuvan jokaisen kuorma-auton sijainnista ja tilasta. Tämä helpottaa kuorma-autojen ja kuljetusresurssien seurantaa.

Suorituskyky

Tarkka käsitys kokonaiskuvasta tehostaa toimintaa, helpottaa koordinointia ja parantaa tuottavuutta. Volvo Connect tarjoaa käyttöösi suorituskykyä parantavia palveluja, joista esimerkiksi Polttoaine ja ympäristö helpottaa polttoaineenkulutuksen seuraamista ajan mittaan. Se antaa myös kuljettajille hyödyllisiä vinkkejä polttoaineen säästöön.

Kaikkien toimintojesi tukena

Volvo Connect on suunniteltu antamaan uudenlaisia valmiuksia. Alan johtavat palvelut ovat käytettävissäsi riippumatta siitä, missä, milloin ja miten niitä tarvitset. Niin yksinkertaista se on.

 

Selkeässä ja intuitiivisessa käyttöliittymässä on helppo navigoida. Heti kirjauduttuasi sisään näet yleiskuvan sinulle tärkeimmistä tiedoista ja palveluista. Näet tarkemmat tiedot helposti yhdellä tai kahdella napsautuksella. Volvo Connect voidaan räätälöidä joustavasti tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Päätä itse vapaasti, millaisen siitä haluat.
 

Oletko valmis aloittamaan?
 

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Volvo Connectin toiminta

Asiakasportaali

Voit käyttää Volvo Connectin tarjoamia palveluja ja hyödyntää niiden täyden potentiaalin helposti kirjautumalla Volvo Connect -portaaliin. Käyttäjät saavat käyttöoikeuden roolinsa perusteella. Kun kirjaudut sisään, muokattu hallintapaneeli antaa täydellisen yleiskatsauksen tiedoista ja palveluista, jotka ovat juuri sinun roolillesi kaikkein tärkeimpiä. Tästä hyötyvät niin kuorma-autojen omistajat, kuljetuspäälliköt, kuljettajat, ajojärjestelijät kuin hallintohenkilökuntakin.

 

Kauppapaikka

Digitaalisten palvelujen kauppaan pääsee kätevästi kauppapaikasta. Se sisältää digitaalisia palveluita niin Volvo Trucksilta kuin valikoiduilta kumppaneiltakin. Palveluvalikoima kasvaa jatkuvasti, ja jatkossa voit tilata ja aktivoida yhä useampia niistä suoraan täältä.

Kehittäjäportaali

Kehittäjäportaalin avulla varmistetaan, että Volvo Connect kehittyy jatkuvasti paremmaksi – niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Toivotamme avosylin tervetulleiksi valikoitujen asiantuntijakumppaneiden ja muiden tahojen kehittämät uudet, innovatiiviset palvelut, jotka ovat nyt mahdollisia.

Kasvaa mukanasi

Kehitä yritystoimintaasi dynaamisella käyttöliittymällä, joka kasvaa mukanasi. Volvo Connect tuo käyttöösi keskeisiä palveluja, joiden ansiosta voit pyörittää ja kehittää liiketoimintaasi aiempaa tehokkaammin. Tämä on kuitenkin vasta alkua. Jatkossa luvassa on uusia digitaalisia palveluita, jotka auttavat pitämään sinut ja yrityksesi kehityksen kärjessä.

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan Volvo Connectin käytön? Tai onko sinulla kysyttävää palvelusta? Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.